Az indexnek köszönhetően azért adunk most a topicodnak. Ugyanakkor mondhatod, hogy milyen előrelátó vagy. A lefagyott topicokban sorra indulnak a /2 tipocok, de nekünk alapból van egy tarti fórum.-)))
ma császárákra megharagudtam rendesen, többet nem állok szóba velük sőt, senkinek sem ajánlom a brigádot. nem is értem, hogyan van kb 7 rönószalon a kezükben, + minimum egy ford és minimum 1 nissan...
A kis fogyasztás miatt közel teszik az antennát a kerékhez, ezért a több antenna. (A felni egész jól árnyékol, tehát a kerékjáratba kell tenniük a vevőantennát) Valószinűleg 1 vevőkörbe megy mind, és a chip-eket megkülönbözteti.
Van egy 90 fokos kanyar - az ürge meg fogja magát alászedi a kormányt csontig a kb 13 méter hosszú 4 méter magas járműszerelvénnyel bekanyarodik. Valószínű a kanyar felénél még beletapos a gázba, hogy előbb kiérjen és a vonóerő által a pótkocsi ostorként csapódik a kanyar külső ive felé ami a jó tapadás következtében felborul. Ilyen egyszerű!
Amíg személygépkocsinál a kanyar második felében gázt adunk, addig egy gép+pótkocsiból álló járműszerelvénnyel egyenletes gázadással haladunk, majd a kanyarodási manőver befejezése után adunk gázt.
Hahó, csak beugrottam. Emilem még él, azt szoktam olvasni. Csak most annyi munkám van, hogy az elnyomja a netfüggőségemet. :)
Keréknyomás utólagos beépítésével nincs tapasztalatom, de a szelepeken kívül: -kerékjárati antennák kellenek, valószinűleg nincs beépítve -Nem mindegyik UCH tudja, -Alapesetben csak a Dyn és Dyn+ os km-órák tudták (hogy a mostani verzókkal mi van, nem tom') Ezt át lehet alakítani, a kis autó kijelzőt kell kicserélni (rajzot kivágni, LCD-t betenni a helyére+ csatlakozót beforrasztani), +4 led-et beforrasztani (ez opciós) az eepromot átírni, és már működhet is, mert más különbség nincs a kétféle óra közt. (Úhogy ha valaki vesz bontóból dyn-es rossz km-órát, aminek az LCD-je nem törött megoldható lenne az átalakítás)
amúgy meg zoltan1967-t kell megkérdezni ezügyben, Neki tapasztalata van, nekem meg csak tippem :)
Most nem de vagy az lesz,hogy igen vagy monnyuk télen kikapcsoltatom vagy ha nagyon megtetszik/persze ha egyáltalán lehet/ szerzek bontott kerékből még egy garnitúrát.Ha a vevő bennevan ,és a Lagcsié jó bele rengeteget lehet találni.Mert a tulaja is jobban szál ki a kerekekből ha külön eladja az érzékelőt.Bár ez még csak egy ötlet részemről.
Naja, mondjuk lehet hogy már a fáradságom miatt van, vagy lehet hogy most nem említett más tényező miatt, de hogy a francba tud felborulni valami 25 el :)))