A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Rájöttem, hogy te azért lehettél ekkor bebaszva, mert van 6-8 óra időeltolódás, és így nálatok hajnal lehetett, amikor ezeket a mesterposztokat írtad. Basztasd a királyt nyugodtan, nekem nincs ellene kifogásom, bár szerintem nem román amúgy. A románoknak meg identitásképző ez, hogy a magyarokat rúgni kell. Afféle északír ellentét, csak errefelé. *vállvonás*
Off: Azta... Elolvastam jó pár hozzászólást, hát ez kész. F..sz, g..ci, k..rva és hasonló szépségek. Mindenki ezekkel illeti egymást. Kulturált népség, mondhatom. A "kerti szék bal első lába" felhasználónév viszont zseniális.
Bocsi az offért. On: A Nox - bár nem tartom őket én sem valami színvonalas formációnak - azért nem gagyi. Pl. a "Forogj világ!" és a "Szeretem" dalaik kifejezetten hallgathatóak. A Százszor ölelj még!" már nem tetszik, a többi számukat pedig nem ismerem. Azért az "évszázadok gagyijának" kikiáltani őket túlzás, vannak náluk sokkal rosszabb együttesek is. (Mondjuk azért nem hallgatnám meg egy albumukat sem...:)
Szerintem te kevés időt töltöttél itt, mert nem vetted le, hogy eme bedöglött topik egyik esszenciája a konstans, ótvaros beszólás volt az ide benézőknek. Még most is e szerint reagálsz.:)