hogy rajta 1esbe? mert egett ki? inkabb megszorult volna amotor miutan elfolyt a viz stb.... a kocsi tenyleg kölcsönzős csak a szervizes meglatta es kitalalt hozza egy jo storyt.
A hivatalos duma ez: A Citroen Wallishoz bevittek egy C4-est szervizbe a SIXT-től. Az autó egy amerikainak volt kiadva. A barom azt hitte, hogy automata, és egyesben lement Pécsig 70-80-nal! Az autó belülről szétégett, a motor, a váltó, minden szénné égett, egy hatalmas lyuk égett a motorháztetőbe!
A 3,765 méter hosszú, 1,69 méter széles és másfél méter magas Swift Sport alapmotorja 1,6-os, 125 LE-s négyhengeres benzines lesz, amely az ötsebességes kéziváltóval 200-as végsebességre képes. A 2006-os Genfi Autószalonon mutatják be hivatalosan a Suzuki Swift Sportot, amely a legfrissebb hírek szerint 200 lóerős turbómotorral is kapható lesz.
Azért a kis japanon az a tokfodo a kocsiban nem semmi... :)
Turbógyula csinálta, Halásztelken. Nincs meg a száma, a drag fórumon sztem sokan vágják. Több konfigurációban is csinál hybridet, nemtom hogy most miket használ fel hozzá. Azt el tudom mondani hogy az enyém hogy készült. Sztem simán rácsavarozta a 17re a 20as kompresszort házzal-lapáttal..:)) (persze centir is volt)
Amikor a Viktor megcsinálta jó volt másfél hónapig stabil 1,5 volt a nyomás! Aztán valami bedilizett és most 1,8 a nyomás, szvsz nem a chip a gond. Az meg, hogy letilt az csak egy védelmi funkció, hogy ne legyen turbo törés... Apropó te nem tudsz 16td kipuff csonkot amit a Feri belinkelt?
Ebben igazad van, de a példám mutatja hogy ki lehet venni azt a tiltást. Ha ugy értelmezted az írásom hogy fikázom a Vikor melóját, félreértetted. Sőt az én chipszem se tökéletes, de legalább ez működik rajta ugy ahogy illik..:))
nem a viktoros csippel vana baj... ez mint hogy a vw az szar auto.. persze hogy az ember az ismerosei koreben hallja soxor hogy behal egy vw, de mikor az ismeroseinek 90%nak az van.... miert nem halljuk hogy a TVR szar? mert nincs a kornyzetunkben. Pedig szazalekos aranyban ha levetited akkor abbol sokkal tobb hullik.
sokat csinal viktor, ebbol lehet 1-2-3 szar, de ott sem vagyok biztos benne, hogy a csip a szar, mint inkabb valamelyik erzekelo csal, vagy utolag lett nagyobb cooler, mashol van a map, masik map lett bele, eleve szar autot vittek csippelni, etc , etc...