Én meg épp azt mondom, hogy ebből nem tudnak dönteni! Nem tudják ellenőrizni az állításokat, nem tudják, hogy csak blöff-e, csak összezavarodnak. Szar ez az egész!
A rá adott Pokorni válasz viszont nagyon gyenge! Mi köze van az érettséginek és a jelentkezési időszaknak a Széchényi-terv reklámjaihoz? (Vagy tavaly nem tavasszal volt jelentkezési időszak?)
Lehet, hogy félreértetem valamit, mert különben Pokorni reakciója nagyon gyenge.
Pokorni meg egyre dühösebben néz maga elé... miért kell a diákhitelt meg a Szechenyi tervet rejklámozni...(280+150 milka) hogy merjen sokmillió fiatal magasabbra nézni.. komolyan gondololm, hogy kó kezekben van az ország... úr isten de-demagóg...
Az eszem megáll!
Abba már nem tudtok belekötni,amit mond,hát most akkor az a baj,hogy udvarias az idősebb Kováccsal szemben.
Ilyen"kurva anyjukat" meg "ezek" meg "dögöljenek meg" inkább maradjon meg a maszopnak.
Jo a Szechenyi tervre adott Kovacs valasz!
Erdekes hogy most lett miert lett hirtelen 8x annyi mint tavaly a kiutalas, ha az a terv annyira szuper hat eddig akkor megsem..
(a godros hasonlat jo volt, Orban kap rendesen...:-)))
Aki bizonytalan, annak a nagy része azért bizonytalan, mert fingja nincs a politikáról. Most azt látja, hogy két ember baszogatja egymást, mondanak semmitmondó számokat, viccelődnek, beszólnak.
Szerintem ez a vita az égvilágon semmit nem dönt el!!!
en nem neztem a cirkuszt, de amikor 2x veletlenul odakapcsoltam, pokorni mind2x azt mondta kovacsnak:
ezt+azt(nem emlekszem mit volt konkretan) tetszett mondani/csinalni...
konyorgom! egy felnott ferfi a masik felnott ferfinak ne tetszikezzen, mert az gyerekes...
ez olyan mint anettka v. a nemjutszembe rtlesszineszmusorvezeto csokolomozasa.
Nemérted? Közszolgálat. Közszolgálat.
Egyébként a híradás stílusát is összehasonlítod?
Melyik teccik? Magyar Nemzet?
Akkor kérj egy időpontot Domina Helgától.