A 30. -nál én is megzuhantam kicsit, de a 40.-nél ünnepelni fogok rendesen. Egy tetkót is tervezek amihez Oolong keres nekem valami klasszat. Ugye Oolong?
akkor én ennyire fiatal volnék itt? (19) de amúgy a japánok azért is néznek ki ilyen fiatalnak, mert elhiszik h. fiatalok maradnak, ha akarják! susiegirlie
szerintem a legjobb, ha az ember nem gondolkodik a korán. engem már nem érdekel, pedig a 30. életévemet betöltve kissé depresszióba estem. de asszem az mindenkinek megrázó, ami meg utána jön, már mindegy... mondjuk szerencsémre én is kortalan fajta vagyok:)
hajajj, de milyen durvák. szerintem az a szöszi tényleg lány (átoperált) :D
láttam egy videójukat, ahol a szöszike és az énekes Miku csókolóztak, és nemcsak ám úgy, hanem igaziból. mindezt koncertezés közben. egyébként a zenéjüket nagyon bírom, tehetségesek.
van egy zenész ismerősöm, aki mindig kiakad rajtam. nem érti, mi tetszik ezeken a japi transzvesztitákon (már ahogy ő fogalmazza). már ezerszer elmagyaráztam neki, de nem érti :D
Remélem is hogy jó, a PV szar azt láttam. Bár a legutóbbi single amit hallgattam elég monotonra sikeredett. Vagyis olyan mint többi, semmi különös. Remélem ez nem ilyen...
Ok, tényleg nem kisfiúsak (bár Hyde igen) de mindenesetre fiatalnak tűnnek. (Tudom a mai fotósoppolt világban minden lehetséges, de azért sztem ez nem csak azon múlik.)