Az eleje elég támadónak tűnik, a közepén van a rutin, védelemben viszont most játszanak így először és a tavalyi év alapján nem feltétlenül ilyen védelemre számítottam, de majd kiderül, hogy játszanak de Lopo-Rodri sztem jó. Mondjuk ha Capdevila-Andrade-Juanma felépül és nem adják el őket nem tom hogy fog alakulni, de lesz harc a kezdő 11 ért az tuti! És persze kiderül, hogy jó kapust igazoltunk-e!
Kis érdekesség az amúgy sem unalmas átigazolási herce-hurcáról:
Scaloni PSG 1 milla
Andrade Valencia 8 milla vagy
Dusher Valencia 5 milla
Patrice Nzekou és Kout Daleng már a Deporral edzett és kiderül lesz-e helyük az első csapatnál. Két Kameruni, baloldali középpályás és baloldali védő. Songo'o ajánlotta:)
Galician team - Deportivo 0-2 Cristian, Riki a gólszerzők. Munitis.os bizniszben most az a remek hogy Momo helyett Scaloni kellenee a Rancingnak... Capdevila viszont lesérült:(((
Guirado-t megvettük 50000 euroért + ha jól teljesít akkor még kap vmennyit a cordoba érte. 2 évre szerződtettük és abból az elsőt kölcsönben a Vecindarionál tölti.
Viszont a Munitis-Aouate csere tovább folytatódik... Ugyanis Munitis nem fogadta el azt hogy 6 évre garantálják a fizetését és csatlakozhat majd az edzői stábhoz ha visszavonul.
Kepa-t pedig a Munitis helyére akarják igazolni a Sevillatól de legalább 3 milla az ára.
És vajon Héctor-t eladtuk vagy közösen szerződést bontottak. Nem mintha sokat kapnánk érte csak Leo miatt:)) Már csak Munitis és a Rancingnak kell megállapodnia és akkor meglesz a csere. Tristanról viszont azt hallottam, hogy mostmeg szívesen maradna, de Leo azt mondta h ezt felejtse el...
Hát ez télleg elég sok lesz, bár Verdú az Valeron potlására jön.
Hector megy a Mallorcába 2 évre.
Ha ez a csere összejön a Racinggal, akkor elmegy tőlünk Munitis, Ruben és Momo, helyette jön Aouate és A. Tomás, akit kölcsön is adnánk asszem kapásból. Szóval 3 emberrel kevesebb + Duschert szerintem el lehet adni, meg esetleg Tristan is mehetne a Benficába, ha el tudnák adni Simao-t.
Harmadikra csak le tudom írni az újabb híreket. Állítólag Dusher már nem kell Capa-nak és a Hector-ra sem számít a fiatalok miatt, csak nincs senki aki vinné őket. Racingos bizniszben pedig Munitisra várnak. Valeron helyére a Barca B-ből akarják leigazolni Joan Verdú-t.
Én ápszolúlt nem adnám oda Munitist a racingnak mert szerintem marha jó játékos.
Az Ayamonte elleni győzelemnek örülök.Szerintem elég az a 1:2-es győzelem ahoz képest hogy az ellenfél vezetett. Most is olvastam hogy Valeron 4-hónapra dölt ki.
Szerintem ez a térd olyan lesz mint Ronaldonak,állandóan lessz vele valami baj.