mit ugrálsz, kiscsikó? vak tyúk is talál szemet, neked szerencséd volt, kifogtál egy olyan napot, mikor nem ment a játék, m ideges voltam. miután összeszedtem magam s minden rendben volt körülöttem, játékot is alig fogtál ellenem, remember!
A pofám leszakad,hogy felvetted az isteni Pete nevét,azok után,hogy még én is levertelek a kispesti salakon.Ez a sportág fekete napja,inkább ezt írd meg!
PETE MINDÖRÖKKÉ!
valóban, hülye nem vagyok, viszont állítólag ezt mondtam, s mivel így történt, hírértékkel bíró dolog volt, ezért helyeslem, h tygger barátom megírta. :))
szerintem megpróbálni meglehet, nincs abban semmi baj :-)
ha meg nem sikerül, akkor se dől össze a világ. mindenesetre örömteli, hogy nem adja fel, és megpróbálja begyűjteni a még hiányzó nagy címet!
HAJRÁ PETE!
Azt írja a tegnapi Sport,hogy Pete mester feni a fogát a Roland Garrosra,franc se tudja,hogy komolyan gondolja -e,mindenesetre nem kéne görcsölnie különösebben,a 14 GS diadal magaért beszél,és még a legnagyobb sztároknak is volt egy-egy olyan tornája,amit akárhogy erőlködtek,nem tudtak megnyerni.Egyszerűen Peti stílusának nem fekszik a salak,meg kell ezzel barátkozni.Ettől függetlenül ha úgy érzi próbálja meg,de az sem ront semmit az életművén,ha nem nyeri meg.
PETEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!
Pete,öreg(edő)cimbora,Nélküled(nekem meg gondolom az összes rajongódnak)nagyon üres az Oz Open,úgyhogy nagyon jó lenne,ha lassan visszatérnél,és láthatnánk még egy-két varázslatot Tőled!
CSAK PETE!!!
Lehet, hogy nem teljesen pontosak a számításaim, de itt vannak az eredmények:
Sydney: Győz-35 pont
Aus Open (GS): Gy-200
Indian W.(S9):Gy-100
Key B.(S9): Gy-100
Osaka: Gy-35
Tokyo: Gy-50
Roma (S9): Gy-100
Roland G.(GS): 1/4-50
London: döntős-31
Wimbledon: Gy-200
US Open: 1/8-30
Stockholm (S9):1/2-45
Paris (S9):1/4-25
Antwerp:Gy-50
VB: Gy-130
4GS + Super9 sorozat + 5 legjobb egyéb torna + ATP vb?
Hogy hű maradjak magamhoz :-) A kisebb tornák besorolása változhat (vagyis, ami ma nagyobb díjazású, akkor korántsem biztos, hogy az volt), ezt hogy tudtad pontosan megállapítani?
Kellemes karácsonyi ünnepeket az összes jó ízlésű teniszrajongónak,akik a legnagyobb királynak,Pete Samprasnek drukkolnak!
Peteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!