Keresés

Részletes keresés

illdii Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17368

Húúúú, az eleje télleg nagyon szép költői, hát te EHHEZ IS értesz?!:)))

Én holnap szerzek receptet és még a héten beoltatom, meggyilkolom a gyerekem testiben lappangó sok kis rohadékot:))))))))

Előzmény: Törölt nick (17366)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17367

Csak hatarozottan :))) Mondjuk en PONT MOST nem oltatnam, meg siman lappanghat o is. Csak szolok. Encsi vegulis kesobb talalkozott a virusgazdaval mint Dani. Konzultalj a dokinenivel.

(Amugy egesz reggel azon rohogcseltem, mit szolt volna a doki, ha a te dokinenid altal felvetett kerdeseket eloadom neki :))) )

Előzmény: illdii (17365)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17366

Hehe, azt felejtsd el. A z oromteli pillanatban, h eloszor megfogantal, magadra vetted a szivas hamjat es azt huzod majd amig elsz (jaj de koltoi vagyok ma este :) )

DONTESEK vannak, minden pillanatban es nem dontesz mindig jol (a szar diperte oltas pont most pl kifejezetten szar dontes volt - direkt irok ennyi szart, hatha valaki belekot es verekedhetek egy jot virtualisan :) ). Nekem vannak napok, amikor ugy tunik, MINDEN dontesem a rosszabbik volt.

De minden napnak vege van egyszer (hogy klasszikust idezzek :) ) es minden bhimlonek is, es akkor orulni fogok, h nem oltattam be. Amugy egyre inkabb meggyozodesem, h minel kisebb annal jobb. En nem emlekszem ra semennyire sem, valami 3 eves korom elott lehetett, mert utana mar a tesoim is ott voltak, de az o himlojukre kifejezetten emlekszem. Ok is, mert nagyobbak voltak.

Ja es en akarva sem oltathattam volna be, csak ha otthon beoltatom, merugye itt oltas sincs. Egy dilammaval kevesebb a szegeny angol szulok latomezejeben...

Allitolag holnap jon ki az utolso nagy adag potty. Es ha varasodnak, mehet megint suliba. Ami jovo hetfo. Talan... Kivancsi vagyok, hogyan boldogulnak apjaval holnap, hehe :) Ha van esze (es nem gyoz a lustasag), kiviszi joooo sokat, addig sem unatkozik. Bar ma vasarlaskor felmerult a "felvesz" kerdes. Na ja, a 21 kilojat fogom cipelni.

Előzmény: illdii (17364)
illdii Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17365

Szipolyka, a ti bhimlőtök is megadurván hangzik.

Holnap megyek receptért, aztán ha lejár, akkor majd beadatja magának 25 évesen újra, asszem eldöntöttem. Mára. Vagy a következő 30 minimum percre:))))

(Szipoly, elvileg mikor kellene behívják uradat interjúra...?)

Előzmény: Szipolyka. (17362)
illdii Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17364

Csatlakozom...:(

Annyira durván húzós napokat élek én munkailag is, kéremszépen, nem akarok én ma már több döntést hozni, buta kis erdeinyúl akarok lenni, ááááááááááááááááá:)))

Előzmény: ecsv (17361)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17363
jééééézusom, ez ilyen durva??? a szemgolyóján? hát ez horror! szegény gyerek!!! jobbulást. mikortól lehet azt a k. oltást beadatni???
Előzmény: Törölt nick (17358)
Szipolyka. Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17362

Pusszantas a pottyos homlokara. Szegenyke.

Az en gyerekeim is horrorul neztek ki, nekik a TORKUKban volt rengeteg, olyannyira, hogy valami erzestelenito lottyot kellett adni nekik helyileg. Nem beszelve Dori ekcemara hajlamos szajakornyekerol, ami nyershus volt neki a bhimlonel.

Viszont egy-ket napon belul sokkal jobban lesz, kitartas.

Az oltassal kapcsolatban nincs allasfoglalasom, halistennek minannyian tulestunk mar a bhimlon, igy egy gonddal kevesebb...

(Azert maradt meg eleg.)

ecsv Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17361
:((( Jobbulást Daninak!

Most én is bizonytalanságba estem oltás ügyben, pedig eddig határozottan úgy gondoltam, hogy, NEM fogom beoltatni....
Lucilla Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17360
Ó jajj:((((
Jobbulást Daninak! Kitartás, túllesztek rajta, és egy életre letudjátok.
illdii Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17359

Na basszus, ettől féltem:((

Mondjuk neki tutira a Diperte erősíti ám fel, de akkor is, szegénykém:((

Nekem ettől frankón előjönnek mindig a 4 éves kori emlékeim, a kínszenvedés, és most megint ott vagyok, hogy HOLNAP beoltatom a kölköt, ááááááááááááááááááááááááá...

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17358

Na szoval, en megrogzott oltasellenes, elgondolkodnek a dolgon ha meg lenne valasztasi lehetosegem. A gyerekem meg SOHA eleteben semmilyen betegsege kapcsan nem kinlodott ennyit. Soha ilyen nyafogos, undok, hisztis nem volt. Bhimlo monnyon le. :( Kapja a rhus-t, haaat. Ha ez hat valamit, es meg ennel is nyomorultabbul lenne enelkul... na inkabb bele sem gondolok. M es P ehhez kepest eszre sem vettek... Mondjuk elkepzelem, mit sziv egy kiskamasz vagy plane egy felnott, az nem lehet piskota... Tanulsag, egesz kiskorban kell atesni rajta...

Azon tul, h kiutesek vannak a nemiszerven, a feneke lukaban (szo szerint), a fulkagylojaban, az orraban es a SZEMGOLYOJAN! Ez a legdurvabb latvanyra, bar a doki szerint sem nem ritka, sem nem veszelyes. Ugy sajnalom szegenyt, bar kezd idegesiteni a folyamatos kerdezoskodese, h "miert kell nekem MINDIG bhimlosnek lennem?" Nem birom a fejebe verni, h szombat ota bhimlos, soha elotte nem volt es nem is lesz soha tobbe jo esellyel.

Holnap az apja marad itthon, en boldogan megyek a dolgozoba... Bar azt hiszem a problema kulcsa az unalomban van. Fos ido volt, alig mentunk ki es ha kimentunk volna is, most tarsasagot nem illik keresnunk. Bar holnap elzavarom oket a nagy jatszoterre, hadd ugralja ki magat a nyomorult legalabb.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17357
en is!
Előzmény: Lucilla (17355)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17356
Na ITT a pont, ettol okos Kornel :)))
Előzmény: ecsv (17354)
Lucilla Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17355
ANA,
ennek a durvaságnak kérem a receptjét:)))
Előzmény: Törölt nick (17343)
ecsv Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17354
Hát az én kalácsom nem lett olyan szép, mint Anáé, ráadásul a töltelék is kifolyt belőle, de még így is nehéz ellenállni neki. Lehet, hogy reggel mégis eszem belőle egy kicsit. :) (ennyit rólam meg az elszántságomról)

Kornél a pocakomba számvitelt, pénzügyet és jogot szívott magába jó sokat, mert akkor voltak az utolsó vizsgáim, amikor Ő már pocaklakó volt :D (csokit nem szerettem kismamaként :))
Előzmény: illdii (17353)
illdii Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17353

Drágám, te nem ringyrongytörp vagy, hanem gumilpüsskutya, HA nem eszel a kalácsodból!

Amúgy meg Kornél azért ennyire zseniálisan okos, mert nyilván kapott a pocakban meg a tejeden keresztül sooook finom agysejtgenerátor tsokoládét;))

ANA, a kalácsod eccerűen nyálcsorgatóan jól néz ki!

(Hehe, asszem először sikerült ANA néven megszólítsalak, én notóriusan mutozok, már annyiszor akartam elnézést kérni, hogy csuda...:)

Balázs alkatrészének működéséhez gratu:)

Előzmény: ecsv (17352)
ecsv Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17352
Én most nagyon elszánt vagyok, mert tudom, hogy most lehet.

(ööö, én mekkora ringyronytörpe vagyok, hogy visszahíztam 5 kilót ősszel, az helyett, hogy lefogytam vona még 3-at vagy 5-öt!? :))
Előzmény: Törölt nick (17350)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17351

Most eppen kenyerem sul, de asszem lesz belole kalacs is, kedvet csinaltatok hozza. Hozsanna az egben a baranyhimlok istenenek :)))

Szegeny kolok mar nagyon unja, asszem irok az osztalytarsaknak, h aki volt mar, ugyan jonne el delutanonkent jatszani vele.

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17350

Angi engem is minidg rá akar venni az evésre, ne hagyd magad:))))

(mondjuk én ringyrongytörpe vagyok:))

ezta  fogyást nem irigylem:(

Előzmény: ecsv (17349)
ecsv Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17349
Még nem tudom, hogy képes vagyok-e rá, de majd törekedni fogok :) Célba vettem egy jó KIS súlyt magamnak. Péntek óta úgyis fogytam 2 kilót....
Előzmény: Angiszeged (17348)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17348
Ecsv! Ha Te sütsz egy ilyen kalácsot, komolyan kibírod, h egy picit se egyél belőle??? Nemazé, de sztem Te_most_megérdemled. Persze nem akarlak demotiválni, sanyargasd magad, ha jólesik:)
Előzmény: ecsv (17345)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17347

GYILKOS! ;)

Idi! Daninak gyors gyógyulást! Én már azon gondolkodom, h ez nem is bárányhimlő talán. Ezek pici apró pöttyök, de nem pörsennek... Nem értem.

Idlii! Patriktól még öszterlandban is elkaphatta Eni nem?

Andrea-r Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17346
Szépséges Jónapot!

Olllyan gyönyrű idő van, kölkök is rettentően élvezik a napsütést. Nem is bánnám, ha így maradna, mondjuk márciusig, aztán jöhet a tavasz.

Miért van néhány hozzászólás kimoderálva? Mi történt a hétvégén?
ecsv Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17345
Azt tudom, hogy okos, csak azt nem, hogy honnan tud számolni (talán megjegyezte, amikor anyukámnál a lépcsőket számoljuk, mikor megyünk fel???) :)))

Ana, ez a kalács olyan jól néz ki, hogy ma én is sütök a fiúknak azt hiszem.

Én hős leszek, és nem eszem belőle, mert mától ONságba kezdtem :)
Előzmény: Törölt nick (17341)
Angiszeged Creative Commons License 2005.01.10 0 0 17344

Ecsv drága! Végtelenül sajnálom:((((

Puszillak!

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 17343

És mai ON-ságom bizonyítéka, a topic címének legádázabb ellensége:

Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 17342

Futyiknek is orulunk :)

Enyem gyerek pottyos es unatkozik. Jol elleszunk itthon hehe. Megtanitom kotni. :)

Előzmény: Törölt nick (17339)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 17341

Jaj de nagyon edes :)))

Kornel pedig okos. Onnan tud szamolni, h okos. Ecsv, te ezt nem tudtad? ;)

Előzmény: Kutyafüli (17336)
ecsv Creative Commons License 2005.01.09 0 0 17340
Ez szuper! :))
Előzmény: Törölt nick (17339)
Törölt nick Creative Commons License 2005.01.09 0 0 17339

Nekem is hírem van: 10 nappal azután, hogy majdnem körbenyiszatolták Balázst OTT, ma megtörtént a nagy kibújás!!! Tegnap már látszott valami javulás, de ma egyben az egész, keresztapja épp itt volt és rosszul lett, mikor meglátta, merthát pirosaslila most még, de semmi, SEMMI nincs letapadva és nem is szűk, tehát vissza is megy rá (ettől nagyon féltem ám)!

Szóval tökjóóóó!!! :-)))))))))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!