Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Kedves Fórumozó, olvasó! Kérjük, hogy személyes adataid védelme érdekében emailcímedet ne hozd nyilvánosságra a fórum topikokban. Címedet nyilvánossá teheted adatlapodon, ahol azok érik el, akiket érdekel. Kéréseiddel mindkettőtök érdekében lehetőleg közvetlen emailben fordulj beszélgetőtársadhoz. Szakmai társak és rajtuk keresztül kiegészítők keresése lehetséges. Kérjük, tartózkodjatok ebben a topicban a kettős felhasználású eszközök átadásának nyilvános közlésétől. Köszönjük!
-hy 1 Magnum flóbert amit már úgyérzem nem tudnék használni,már lőtérre se járok olyan sürűn ugy,hogy megválnék tőle... csak hobby szinten lett használva és rendszeresen ápolt német nem a gyagyi hisz 53.ropiért vettem kb.másfél éve,természetesen újonnan...német,full acél plussz a extrák,famarkolat+bőrtok ami kötelező... mindez 28.000-ért
-eladó egy 38'as 6mm -es sport flóbert,fémszínű acél,huzagolt,német gyártmányú,benne van a csőbe,famarkolatos,kevese t lőtt,rendszeresen tísztántartott,bőrtokkal együtt 28000 Ft-ért -én 53000+3000 a bőrtok+2000 a famarkolat,tehát ennyibe van nekem és azért adom ennyibe mert sürgős..... érdeklődni : csgyorgy@chello.hu
Igen. 50 lbs. A lényeg a hozzászólásomban az volt, hogy a légpuskásokat miért nyomorítják ennyire. Ha más kategóriában nagyságrendekkel nagyobb romboló energiák szabadulnak fel. a nyílpisztoly csak másodlagos. Fő profilom a légpuskás pontlövészet. ha engedélyköteles lenne nem vettem volna meg. Törvénytisztelő vagyok (még akkor is, ha nem értek vele egyet) Bárcsak mindenki ilyen lenne: nem lenne szükség önvédelmi eszközökre. nem kéne félni az utcán (de szép álom)
Tegyék csak engedélykötelessé,csinálunk idehaza húszat,ha akarunk.
A nyílpisztoly 50 lbs-os? .Ezekkel az a baj hogy eléggé pontatlanok hosszabb távon (20m) pláne a szabadban ahol fúj a szél esetleg.Nincs a nyílvesszőn függőleges "toll" vagy mi,emiatt jobbra-balra könnyebben kacsázik a nyíl. Az ideget én mondjuk leszedném ha hosszabb ideig nem használom (mondjuk 2 nap) mert igaz kicsit,de nyúlhat az idő előrehaladtával. Ja meg néha vaxold is,később megy tönkre!
Tudod mi a baj? az hogy ha mi légpuskások sokat kardoskodunk ezzel, hogy a nyílpuskák erősebbek és mégis legálisak. csak azt érjük el, hogy a nyílpuskákat is endegéjkötelessé teszik. nem azt, hogy a légpusekok energiáját növeljék.
Üdv. vettem egy ilyet: No nem dicsekedni akarok csak lenne pár kérdésem. 1. ugye jól tudom, és ez itthon endedély nélkül tartható? 2. tároláskor az "ideget" meglazítsam, vagy maradhat így egy kicsit feszítve. arra már rájöttem, hogy ez nem játékszer. meglepő erő lakozik benne. 10 mm deszkát átvitte!
szevasztok Eladó egy április 12-én vásárolt keserű gáz riasztó piftol,krómozott 9mm-es red agent compact.Kb 30 lett vele lőve,egy tár töltényt adok hozzá.Ár: 20 ropi
A 6"-os elkelt, de van még egy HW4-es 4"-os M20-as és a HW4-es 2,5"-os peremgyújtású! Mindkettő újszerű és most féláron adom! :-))) Mindkettőhöz adok MKH tanúsítványt!
Helló. Keresek 6mm flóbert pisztolyt,10lövetü forgótárasat,állítható irányzékkal. Lehetőleg legyen jó állapotban.Nikkel,vagy fekete mindegy. Árajánlatokat küldjétek a : richy_@freemail.hu -ra
Az Index egyik moderatora kitiltotta Gvass-t egy volt politikust (Horvath Balazs) kritizalo mondataert, majd kitiltott mindenkit, aki szerint nem kellett volna kitiltani, majd kitiltott mindenkit, aki le merte irni, hogy 9mm.hu (meglatjuk, hogy mostanra megnyugodott-e, vagy engem is kitilt :-)). Tehat ha vele akarsz kommunikalni, akkor nezd meg a masik forumot.