Gondolkodom a 406 hdi-m lecserélését egy 607esre 1.5 millio forintig. Ebben az arkategoriaban ti milyen motorral ajanlanatok? Ismerem a 3 literes benzinest. Tudom, hogy megbízható, de nagyon sokat eszik. Van más "biztos" tippetek?
Tapsztaltabbak segítségét szeretném kérni: egy 607 3.0 került hozzám, 2002-es. "Szerencsére" elektronikus lengéscsillapítás vezérléssel. Kérdésem, hogy átalakítható-e ez normál lengéscsillapítóssá? Mert hogy igencsak cserések, de ugye ebből a fajtából csak gyári létezik, utángyártott csak a normálból.
Csak azért kérdeztem hogy, hol laksz mert Balatonfüreden van egy hozzáértő szerelő. De akkor neked a Gábor közelebb van. Ha gondolod azért megadom a címet. Ja és gratulálok a fiadhoz.
Sziasztok,lenne pár kérdésem 1 hete vásároltam végre m1,5 év utáni keresegélés után 607 emet 2.2 Hdi 2001 4HX . Chipes,kiiktaták a részecske szüröt,átnézettem szerelövel és azt mondta hogy ledugozná az EGR-t .ez mennyire tesz jot a kocsinak?nem fog a motor lámpám vissza gyulladni?és mijen olajat ajánlotok?köszönöm
Sziasztok! Találkozott már valaki olyan hibával, hogy a bal első ablakemelőt működtetve sokszor a jobb hátsó ablakot is működteti egyszerre az autó? Nem mindig csinálja, csak néha. Hol érdemes kezdeni a hibakeresést? Köszi előre is.
Eladó a képeken látható Peugeot 508 gyári Style 5, 17 es aluminium felni garntúra 4db, 2évesek, a rajta lévő 215/55 17 es Michelin Primacy HP prémium kategóriás gumikkal ! A felnik hibátlanok,1-2 karc van rajta ! A gumik 5-6 mm-esek,2014 es gyártásuak !Az ár egyben : 159 000 ft ! bagladi74@freemail.hu 06 30 4882125
607 2.2 benzines 2002-es évjáratnál a hűtőventilátort melyik hőfok gomba kapcsolja? A hengerfejben lévő vagy a termosztát mögötti?
Illetve mi okozhatja azt, hogy vagy be sem indul az autó, ha pedig beindul, leállítás után nincs visszahűtés.
Leáll az autó és abban a pillanatban leáll a hűtőventilátor is.
Egy kérdést továbbítottam felétek (én vagyok beregisztrálva), ha nem érthető, akkor légyszi írjátok meg! Nem értek az autószereléshez, ebből csak annyit szűrtem le, hogy a hűtőventilátor nem működik, vagy ha igen akkor ahogy kedve tartja.
Sziasztok. Van jonéhány alkatrészem 2,2benzines 607be jobb oldali féltengely, trafosor,folytoszelep, magnet marelli computer, első lámpák xenonosak,első-háts lokos, meg még egy két aproság........Akit valami esetleg érdekel ne habozzon írjon. :D