Ahogyan a szavaiból kivettem: egy tartó-rögzítő henger alakú valami tört szét.Esztergáltak helyette egy másikat.Mosmá'jól működik,ki lehet venni felezőből,szépen kapcsolható.
Ma olajat is cserélt a nagy mátrai út előtt.
Nekem meg másfél óráig mosták a gépet,mire elfogadható kinézete lett a tegnap után.
ATom:beszéltem Zsolttal.Neked nem mondta,hogy mit akar?Mert szvsz. Téged is érdekelhet a dolog.
Nagyon rendes volt tőle!Télleg nagyon-nagyon jól esett -meg a kaja is:-)))- ez a gesztus!Inkább mindenütt csak a lehúzás van,nem csak a terepjárós dolgokra értve,hanem úgy ámblokk... :/
Nyúlt a szája egy-két autóstársnak,amikor meglátott mondjuk egy lámpánál várakozva most hazafelé! :)
A cimborám is eljött volna,csak lett egy kis gixer a terepváltóval,amit ma szerencsésen megoldottak.
Kép csak holnap este, bocsi!
Avvóta a Tóth Károly, a. Niváskarcsi, OTTSE exelnök. Akinek fizettél, ammeg a Marci, azaz a Karcsi felesége, OTTSE fizikai megvalósító (ügyvéd, bíróság, stb...).
Már nem tagok...
Aki jobbról az autód mellett állt Patrollal az árnyékban délelőtt, miután megjöttetek, ammega Pokers.
Na,már akartam kérdezni... :)
Jövő héten csütörtökön megyünk asszem' és vasárnap jövünk.Salgótarjánban lesz a szállásunk,valamilyen APEH üdülőben... :))
Mi lesz a program?
Ja ami lemaradt:Szeretettel várunk minden olyan terepjáróst akinek szívügye a természet értékeinek a megőrzése,és tenni is akar érte.Egy kellemes hangvételű "lájtos" túrán megteheti október 4-5én a Mátrában!Hozz szemeteszsákot és nyársalós cuccot!Infó az emailemen!
Karcsiék, mint szervezők biztos, más passz.
A nov. elejei túra lesz, csak nem ott, és nem akkor.
Jelen pillanatban annyit tudok róla, ami a honlapunkon is szerepel:
"A nov.1-2 túra időpontja valszeg, okt 23-24.Karancskeszi-Hollókő-Szécsény és környéke.Kimondottan családias hangulat,pihenőkkel,alternativ vaddisznózással.Akit érdekel,az a szállásfoglalások miatt minnél elöbb jelezze igényét.Trélerrel hozott autóknak biztonságos tárolás .(mármint a trélernek )Kaja önellátó vagy igény szerint,létszámtól függően etetőben megoldható. Ha akarjuk már az oda utat is aszfaltmentesen tehetjük meg.Pl.:az előző éjszakán."
Elvileg a köv. 16ban benne lesz a végleges.
MEB:
Ez a versenyes dolog így van, de még mindig sokkal jobban járunk a bontott cuccok áraival mint más terepjárósok, és szerintem ott is fogy ennyi, többek közt ezért tartok samit!
HJ61:
Ha recseg-ropog akkor nekem a kis napkerekek törtek szét eddig mindig! A motoron még gondolkozom, bár ma egy nagyon jó ajánlatot kaptam motor+ váltóra, csak meg kell nézni milyen.
"Gondolkozom rajta, hogy a versenyeket ezentúl csak mint néző kellene csak látogatni az autóval+ jókat túrázgatni vele!"
Na,ez az!Ezért nem akarok én versenyeken elindulni,hogy az alkatrészpiacot fellendítsem.
Soha úgy nem vágytam úgy vissza a szilárd aszfaltútra a földútról,mint ma! Mentségemre legyen szólva,személyautóval voltam.Szeged felé valami baleset miatt állt a sor,egy páran a közeli földútra mentek rá.Mentem én is a többiek után,de hiba volt.A porig ültetett sportfutómű a peres gumik+17-es felni kombinációja nem díjazta a kátyúkat.Aztán kiderült,hogy nem is jó felé ment az út,visszafordulás... Szerencsére semmi sem szakadt le,az alját is csak a száraz por súrolta,meg hogy gyök kettővel haladtam.
További szívfájdalmam,hogy a nagy meleg ellenére akadt pár dagonyás részecske,és ugye... Amikor megfordult a sor eleje,'aszittem,hogy valami sár miatt,amin személyautó nem megy át...még jó,máskülönben a ott téptem volna ki szálanként a hajamat,hogy itt lenne a lehetőség... :))
Hát még nincs szétszedve de a tányérkerékre gyanítok.A motor módosított vezérlés,alacsonyabb hengerfej.egyébként karbicsekes,komplett motor.Én próbáltam is.
Nekem a mérleg két rugótörés (abból egy főlap sajna)+egy kardánkereszt pénteken, a reggeli megszerelés után pedig a szinterkuplungot sikerült szétszakítani szombaton. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy 1-ben önindítózva beindult és kuplung nélkül váltogatva még haza is lehetett gurulni vele! Gondolkozom rajta, hogy a versenyeket ezentúl csak mint néző kellene csak látogatni az autóval+ jókat túrázgatni vele!
A motorfelújítás most aktuális (+terepváltó kihajtásai is lógnak),ha már kuplunghoz amúgy is szét kell szedni. Egyébiránt mikori a motor, te próbáltad is, miből áll a tuning rajta, mi van rajta (porlasztó-injektor, önindító stb.)???
Az eredményhírdetést fölöslegesen vártam volna a semmilyen második napi szereplésemre, bár mondták, hogy valami buli is lesz, de nekem semmi kedvem nem volt ottaludni. De a speciálokon elnézelődtem 1-2 órát, bár a igazi látványosságokról lemaradtam, amikor fejreált összesen talán 4-5 autó (a defendert még láttam míg húzzák-vonják).
Hidadnak mi baja???
Hiába írok nem megy el...Talán most.
A Toyota az utcai autóm meg a varsenyekre azzal húzom a suzukit.A patrol meg a nejemé.
A motorról lehet papírt intézni ha kell.
Képzeljétek mit vezettem?:HUMMER-t H1 es civilizált változatát 6.7 es benzines fullos automata.A Toyotám eltörpült mellette!