Raktárból előkerült MK-I-hez első és hátsó lámpák (négykör). Talán még kis és nagy indexek is vannak egy-egy darab. Üvegek, egy garnitúra LLumar fóliával és egy garnitura barna. MK-II-höz aszimmetrikus fényszórótípushoz egy hibátlan GT-II hűtőrács. Piros csíkos fekete emblémás.
1983-as GT felszereltségű, felújításon átesett Scirocco eladó. Igen ritka USA lámpákkal, és Zender karosszéria szélesítésekkel rendelkezik. Barna belsőtér (barna és homokszínű recaro belső, barna kárpitok és műszerfal.) ami 2 kisebb műszerfalrepedéstől eltekintve kifejezetten szép állapotú, az ülések szakadás és kiülés mentesek.
Az autó nem fényezve, hanem fóliázva van. Májusban a fóliázás előtt minden rozsdafoltot kijavítottam, vagy cseréltem az elemet.
A teljes karosszéria Avery Premium karosszéria fóliával van bevonva, rendkívül tartós kiváló fedésű anyag. A fekete scirocco oldalsávok is külön fólia réteg, a tulajdonos lehúzhatja, ha nem tetszik, de szerintem így korhű. Az autó felújításáról kb. 50 fotóval rendelkezem, kérésre elküldöm. A tetőkárpit javításra szorul, hozzávaló anyagot biztosítok.
Műszaki vizsgára felkészített állapotú, jelenleg ideiglenesen forgalomból kivonva (a felújítás idejére), 2013.05 óta.
Az autó a nevemen van, minden papírja rendezett (minden szám stimmel), csere NEM érdekel. Az eladás oka családtervezés :-)
Az autó természetesen nem új állapotú, lehet hibát találni rajta, de kortársai között kifejezetten jó állapotúnak mondható!
Egyébként a motor is üzemképes természetesen: 1.6 Karburátor 86LE (Pierburg), 4 sebességes váltóval. Kedvezményes Youngtimer biztosítás ügyintézésében tudok segíteni.
Ezt a veterán fórumon olvastam, PAS-001 néven írták be 2013.10.03-án
Eladó egy 1978 -as Golf 1-es!
Amit tudni kell róla:
1978 augusztus előtti vagyisaz utolsó króm lökhárítós évjárat. Motorja 1100cm3 Műszaki 2014. áprilisig
1993-ban került be az országba és azóta egy idős bácsika volt a tulajdonosa aki nem rég hunyt el. Az örökösök árulják.
A tipikus Golf1 helyeken korrodált,eredetileg sárga volt,valamikor a 90-es években festették át zöldre.Sok helyen ecsettel bele van javítva. A belső eredetileg barna de kopottas.
Motorikusan jó karban van.
Irány ára 150 körül van,úgy tudom 120-130-ért hozható.100 alatti összegekkel ne is próbálkozzatok...
2013. október 5-én megrendezzük a soron következő Scirocco Találkozónkat. Szeretettel várunk minden régi és új Scirocco szimpatizánst, érdeklődőt, "őrültet"! :)
Program:
10:00 Gyülekező a szokott időben, a szokott helyen: Budapest, 56-osok Tere (volt Felvonulási Tér) 12:00 Indulás tömött sorokban Etyekre (33km) 13:00 Látogatás a Korda Filmpark-ban
Bizonyára hallottatok az etyeki modern filmstúdióról és, hogy Hollywood idejár forgatni. Lehetőségünk lesz szó szerint bepillantani a kulisszák mögé, hogy milyen is egy mai filmgyár. Egyénileg nem látogatható a komplexum, csak csoportosan, így érdemes most csatlakozni hozzánk!
A program első részében megtekinthetjük a Korda emlékkiállítást, ahol a névadó, Sir Alexander Korda életét és filmes munkásságát mutatják be, ezt követően az interaktív filmes kiállításon a filmkészítés legfontosabb állomásaiba, kulisszatitkaiba lehet bepillantást nyerni. A program második részében a stúdiótúrán rövid sétát tehetünk a Korda Stúdió területén, kívülről megnézhetjük a műtermeket, valamint a kültéri New York utca és a középkori város díszletét. A kiállítás megtekintése körülbelül 80-90 percet, a stúdiótúra nagyjából 30-40 percet vesz igénybe. A stúdiótúra csak megfelelő időjárási viszonyok között kerül megrendezésre, illetve az útvonala a forgatások függvényében változhat.
Nagyon fontos: pontosan 13.00-as időpontra van foglalásunk, tehát a Sciroccos csoport ekkor indul vezetéssel, ezért aki nincs ott, később nem tud már bejönni.
A Korda Filmpark megközelítése: Budapest felől az M1-es autópálya 16-os leágazásnál (az autópálya ezen szakasza díjmentesen használható) lehajtunk az 1-es autóútra Tatabánya, majd Biatorbágy irányt követve. Biatorbágyon az első körforgalomban Herceghalom, majd a második körforgalomban Sóskút (Etyek) irányába hajtunk tovább, ezután a sóskúti elágazásnál lehajtunk Etyek felé. Etyek községet elérve áthajtunk a településen, majd az Alcsútdoboz felé vezető úton a dombtetőre felérve balra kanyarodunk a Korda Filmparkhoz. (Budapest felé az M1-es autópálya 22-es leágazásánál lehajtunk az 1-es autóútra Biatorbágy felé, innen a fent leírt útvonalon haladunk tovább.)
A látogatóközpont mellett díjmentes parkoló áll a Sciroccosok rendelkezésére. Helyben étkezési lehetőség is lesz, de javasolt egyénileg megoldani az ebédet.