Úgy tűnik nagyon határozottan szerveződik a következő találka. A 8-a több szavazatot kapott, a helyet addig még kitalálhatjuk, bár egyre inkább úgy néz ki a Mongol lesz belőle. Jövő hónapban lehet újabbat kipróbálni, ha nem teccik:))
Szklara!
Boldog Szülinapot! Nekem mikor rendeznek már jó kis meglepetés bulit...
Bugi béni!
Pont ma mondtam férjednek, ha meglesz a jogsim, beveszlek a látogató körömbe Pancsával.
Feltéve, ha mehetünk.
Kertünk egyre szebb, kúráljátok ki a legkisebbet, mert beőszül mire kiértek.
Bugi bácsi 2 nadrágos vakondot vett, egy kesztyű bábot és egy hátizsákot:-))
Tiszta vakond lerakat lettünk:-))
Ma bent voltunk anyunál a XI. kerületben és azt hiszem, hogy ha nem költöztünk volna ki kertes házba, hanem még bent laknánk a panelban, akkor én lennék a legkritikusabb állapotban a GYES-betegek közül...
Barátaim,
múlt hétfőn én is beléptem a harmincasok táborába. A férjem szervezett egy meglepetésvacsorát, Marcika elaludt, itthagytuk a sógorral( aki nem tudott eléggé örülni, hogy a vadonásúj barátnőjével be van zárva egy pár órára:-))..)elmentünk egy étterembe, ahol egy bazi nagy transzparens várt (rajta egy nagy piros 30-as), meg harminc lufi, és egy csomó olyan barátunk, aki vagy már 30, vagy fél éven belül az lesz.
Nem mondom, megviselte a lelkemet ez a szám, de aggódjon a Claudia Shiffer, ő is van már ennyi:-))
Én csak nézek itt, már szerveződik a következő tali.. A gyesbeteg sirámaimat meg majd elküldöm valakinek, tessenek rajtam is sajnálkozni:-))
Bugi néni! A kedves férjed hány darab Vakondot tankolt fel? :-))) Ha minden jól sikerül, a mienk hazaérkezik hétfőn!!
Mivel Mámi nem jelentkezett, megpróbáltam összeszedni a rszetvevőket. A dupla dátum miatt lehet kavar, jelentkezzen, aki kimaradt (v. mégsem jön)!!
Tamara
bobóca
piglet
Andrea-r
cicó
Babóné
Mámi
Tantus
Pumukli
vomitné
Bugi néni
kriszi
Már elég régen csendes megfigyelő vagyok, de engem is kezd felvillanyozni az a bizonyos találka! Na, meg valahol át kéne adni Pigletnek azt a vakondot, amit Bugi bácsi Csehországban sikeresen beszerzett:-))
Mi már sokszor voltunka Mongolban Időben kell asztalt foglalni, csak ennyi a titka. És ha valaki összeszedi, hogy hányan is volnánk, akkor meg is teszem:-)))
A következő tali mikor lesz fiatalok, mert mi a Pannával Balcsira megyünk:o) ( a mosoly a Balatonnak szól, nem annak, hogy nem tudok menni) A szilveszteri babacsapat nő és gyermek tagjai úgy döntöttünk, hogy lemegyünk Szigligetre az egyikőjük nyaralójába 1 hétre, a pasik pedig húzzák az igát fent egyedül. Olyan boldog vagyok:o)))))) 3 Egyidős baba, 3 majdnem egyidős mama:o))) (a negyedik csapat csak nyáron nyaralni jönnek).
Okom még a boldogságra, tegnap este, hosszú hónapok óta húzódó variálás után végre megszületett a terve otthonunknak. Persze totál más, mint amit először akartunk, de végra tökéletes. Már látom minden kis zugát.
Lujzi
Ne kenődj el, leszünk mi még 4o-esek, ötvenesek...Azért harmincasnak lenni csak jöbb...
Boldog Szülinapot!!!!!!!!
L. Tímea!
Hogy állsz a jogsival? Én egy hete kezdtem, ha minden megy, mint az ágybasz----s, akkor barátok között is legalább három hónap. Mindegy, ha felvesznek suliba, tudok majd autókázni.
Ja, ha az Alkotáson lesz a tali, Gyapotot rátok küldöm, mert ő pont ott dolgozik:o))))
csaóka
v.
ui: Panna másfél hete 5 óra tízkor ébred. Szerintem órát dugtak a seggébe, nekem pedig már koffein folyik az ereimben.
Sziasztok!
Üdv.Melitta a tasztalnál...nem vagyunk ám annyira betegek, csak jó itt a társaság. :-)
Az autómaceráról nekem mindig az jut eszembe amikor a hugoméknak az udvaron éjszaka lelopták mind a négy kereket az autóról, kocsi lenn a földön, ő meg úgy elment reggel dolgozni mellette, (gondolom félig aludt):-), hogy nem vette észre, hogy az autó gyanúsan alacsony...:-()))
Lujzi, boldog szülinapot! Hidd el nem olyan vészes ám a dolog...én pénteken 36 leszek...:-)))
Tantus: Alkotás utca a Déli pályaudvarnál van.
üdv.cicó
Na látom, szépen leszavaztatok a Lancelot-tal! :-) Cincóka, neked jár egy pirospont!
A Mongol étterembe mi a szülinapomon akartunk elmenni (dec.), de amikor odaértünk egy csomó kocsmafazon állt a bejáratnál, és várták az azt hiszem 5 órát, mart akkortól egy bizonyos összegért korlátlan ital és ételfogyasztás járt. Így inkább lemondtunk róla. ( aztán autóval 2 órán át bolyongtunk, mert ahová menni akartunk v. zárva volt, v. rendezvényt tartottak, így mikor már fürdetés idő lett volna, gyorsan beültünk a legközelebb útba eső étterembe). Szóval, ha piglet , Te ismered ezt a helyet, akkor jó, legalább a köv. szül. napon nem rettenünk el.
Kedves Lujzi!
Lalalalalala-lalalalalala-lalalalalalala-lalalalalala!
( Remélem, felismerted a Happy Birthday című dalocskát vizuális előadásmódban :-) )
Mivel nem pesti vagyok, és nagyon halavány fogalmaim vannak az ottani utcak hollétéről, ne röhögjetek ki, az Alkotás utca merre található? ( kerület, nagyobb objektum a közelben, stb...)
Ha nem hajítotok ki magatok közül, a nyolcadika nekem is jó.
Ez nem igazság!!!!!!!
Múltkor nem tudtam talira menni, most megint nem fogok tudni, ha 8.-án lesz, mert 5.-én utazunk nyaralni 2 hétre.... Direkt utáltok ki???:-)))))
Éjszakai félelmek: én csak akkor félek, ha lefekvés előtt valami ijesztőt olvasok-nézek, úgyhogy horrorfilm csak akkor jöhet, ha Apa itthon van:-))). Egyébként nem zavar, ha kettesben alszunk pici fiammal... Persze nem tudom, hogy lennék ezzel egy különálló házban, így lakásban könnyű...
Kedves GYES betegek, ha megengeditek, ezúttal én is tisztelettel csatlakoznék az asztalotokhoz. :-)
Egyúttal szeretnék jelentkezni a talira is, eddig a kisbabásokra nem sikerült eljutnunk, és már nagyon kíváncsi vagyok kik vannak a nick-kek mögött, és már naaagyon szeretnék gyerek, pelenkázótáska, pótbugyi, babakocsi stb. nélkül menni valahova, ahol felnőtt emberekkel lehet beszélgetni, anélkül, hogy csorgó orrokat kellene törölgetni...:-)) És halkan a nyolcadikára szavaznék.
Amúgy lassan 4 éve vagyok gyesen, a lányom 97-ben, a fiam 2000. novemberben született, közben a kisebbik 6 hónapos kora óta itthonról dolgozom, cikkeket írok, fordítok, tavaly, épp a pici születése előtt elkezdtem újra tanulni is, főiskolán, levelezőn, ki tudja mire lesz jó még egy diploma, ha másra nem hát legalább az agyam nem gyepesedik be teljesen ;-), de kénytelen voltam halasztani, mert a vizsgaidőszak épp egybe esett az ő születésével. Felesleges kilóm van bőven, de emiatt már nem rágom magam, majd lemegy, mire a harmadikkal terhes leszek ;-), lassan nekiállunk tetőteret beépíteni, van lehetőségem kimozdulni, persze szigorúan gyerekkel, és mégis... hiába van más is a gyerek-háztartás körforgáson kívül, én is vágyom arra, hogy ... nem is tudom igazán mire. Valami másra. Erre találtam ki, hogy ősszel elutazom a még gyerektelen barátnőmmel egy hétre. Apával megegyeztünk, hogy 4 év után ez nekem jár. Addig persze sok minden történhet, de már naagyon várom. Dióhéjban ennyi rólam, örülök, hogy rátok találtam.
tamara: az éjszakádat mintha rólam írtad volna. Ha apa ügyel akkor nálunk hajnali 1 után ér haza, ezt még megoldom, mert odaveszem magam mellé a 3 évest, mondván, ha akar aludjon csak velem ;-). Néhány hete viszont elutazott pár napra, addig Anna a nagymamáéknál volt, én Benjáminnal egyedül, hááát majdnem egész éjszaka égett a villany, a vizslát beparancsoltam az előszobába, telefon és kés az ágy mellett, és felszólítottam a komondort a kertben, hogy nagyon figyeljen. :-))) Ehhez az is hozzátartozik, hogy körülbelül 2. éjszakánkat töltöttük a házban, amikor még naívan a kapu előtt hagytuk az autót. Kutyák veszettül ugattak, párom jó alvó nem nagyon izgatta, én keltem fel, megnézni mi a gond. Kinézek az ablakon és látom, hogy 2 elég fekete alak ügyköd az autó körül, feltéptem az ablakot és elkezdtem ordítani, erre már apa is kábán felült az ágyban, a rablók elszaladtak. Utána leültem és remegett kezem-lábam, hogy atyaég, ezek le is lőhettek volna vagy ilyesmi. Autó amúgy feltörve, pótkereket elvitték, benzint leszívták, ablak betörve, épp készültek elvinni. Ha lett volna egy kis időm gondolkozni, nem lettem volna ilyen bátor :-))), és ugye ezek után a magányos éjszakák.. na befejeztem az idegek borzolását
sziasztok
Melitta
Nem tervez valaki mostanában igazi nagytakarítást? Szóval arról van szó, hogy itt van két széki asszonka, akiknek van még néhány szabad napjuk, és megigértem nekik, hogy segítek még kuncsaftokat találni. A szüleim telkén voltak ma, egy házfelújjítás után segítettek kitakarítani (ablakpucolás, festékvakarás, bútormozgatás, szóval minden, ami nem a sima takarítás kategóriájába tartozik). Nagyon szépen dolgoznak, és tényleg MINDENT megcsinálnak. Csak ajánlani tudom őket. Ha valakinek kell a jövő, vagy az azt követő héten még van néhány napjuk. Küldjetek mélt.
Na lányok, köszi még élek!
Nem történt semmi, és valóban, amire lefeküdtem, már nem fújt annyira a szél, nem volt annyira horrorisztikus. Borkánál aludtam, a nagykést bekészítettem (bár az ő szobájában nem mertem az ágy mellé, - mert túl balesetveszélyes lett volna egy éjszakai ébredésnél - hanem az ágyneműtartóba). Képzeljétek, ha akció van, mennyi időm lett volna kiszedni!
Lovászi - Tímea,
a kulcsos sztori nem rossz! Egyébként én is kb. 50-szer nézem meg, hogy bezártam-e az ajtót. Ha pedig elmegyünk itthonról, akkor azt, hogy elzártam-e a gázt.
Én is inkább egy kerti helyiségre szavazok, a Mongolt nem ismerem(vagy ez van valahol a Márvány utca felé?). Nekem még volna egy javaslatom , bár Óbudán van, szóval nincs közel: az Aboriginal. Ennek van kinti-benti része is, elég nagy, úgyhogy nem lehet érezni a cigifüstöt, és iszonyú tuti kaja van. Nem nagyon olcsó - kb. Pocoloco ár, de szuper. - nyál már összefojt a számban.
Elnézést, hogy leskelodobol csak ugy átmegyek belekotyogóba, a Sir Lancelot: hangulatos, remek, annyi zavaró van benne, hogy meg szokták kérdezni asztalfoglaláskor, kb. mennyi idore kéred és már fél órával elotte eléd teszik a számlát,hogy fizess és szedelozködj. Nem ám, mint máshol, hogy percekig lengetsz , pincér,fizeteeek :-). No meg nem sulyfelesleggel küszködo gyeses anyukáknak való a pucér hasu felszolgálólányok látványa :-)
Üdv
Cinc.