amugy az miért van hogy a Tomokleny ic vel rà akarsz tollatni a kocsikra a 12v re és a kocsik nincsenek bent!persze ugy jellzi a pàlya figyelo hogy ott vannak!de ugyan is vagyok a sebes vonatal is be tolt a jatek minden de kocsi meg nincs
Sory reg gomb megvan.. Ez visszavonva, de többbi fenntartva. Csak már hergelem itt magam,de minek? Úgy látom felesleg. Csináljatok amit akartok,én is ezt fogom tenni.
Több ezer felhasználó van az mstshungary oldalon! Lusták az emberek! Egyszer mellékeltem egy gépet az actomhoz egyből rám szóltak, hogy engedélyt nem kértem és törölni kellet az egészet! Értsd meg nem teheted meg amit akarsz! Nem értem miért nem fogod fel! Ha bajt akarsz magadnak meg pert akkor hajrá!
Jobban jársz ha MSTSHUNGARY-s jármülista alapján csinálod. szedj le mindent ami ott szerepel és müködni fog. Mindenhez le van írva mit hogy kell berakni csak figyelj oda.
amugy Batuka kérjunk màr engedélyt a fonokoktel és kuldjel màr nekem valami IC pakkot szerelvényeket vontatot csak tudjam melyik feladathoz van!mert reggel ota csinalom de még nem intercitiztem egyet! az msthungary oldal nem nekem valo ! nem tudom mit hova merre
! ha bele egyeznek a fiuk jo lenne segitsel! az achtu csomag mappàit bele tedtem a train mappàb acthtu villany dizel stb de hàt nagyon sokat ér amint làtom!eddig még csak azzal értem el valamit amit kultel!
aszt valaki arulja màr el nekem hogy az miért van hogy a Szolnok Cegledi pàlyàn akarok menni a 2891sz vonataml be tolt a jatek de csak a mozdony a kocsik sehol nincsenek persze ugy jelzi mintha volna mert irja az allomasokat stb minden! de a 17206 sebesvonatnal is igy van !
Azért vannak a hivatalos oldalak amik pénzért vannak fen tartva! Tehát minden elérhető! Így felesleges mellékelni a feladatokhoz mivel minden tölthető! Jogod soha nem lesz mivel nem te kézítetted a járműveket! Fel kéne fogni, hogy a készítők nem mennek bele! Ezért kár az ideget enned! Úgy kell kiadni a feladatot ahogy le írtam! Ha így nem megy kár foglalkoznod vele!
Köszi tudok modellezni és az átfesteni is. De minek bajlódjak olyannal ami már készen van. (Például Rfactor alá már készítettem néhány komplett pályát, autót. Ez sem nehezebb itt is csak 3D-s szerkesztőt meg PS-t kell használni)
De ez most mellékes. De mint látjátok nem raktam fel egy Actot se még sehova, ennek ez a jármümizéria, na meg még az az oka, hogy mint mondtam igazán szépen csak úgy működnek nálam, hogy kicsit a OR-hez kiadott sőt javasolt változtatásokon túl,még jobban belepiszkáltam az Alföld 6 pálya lassújeleibe, valamint a a jelzőscript fájlba. Tehát innentöl esélytelen, hogy Alföld 6.6 alá kiadjam ezeket.
Tehát várok Alföld 7 megjelenésére. Gondolom lesz hivatalos OR-re optimalizált változat is.
De mielőtt ebbe az átkonvertálásba belefognák szeretném elérni, hogy majd olyan jármüveket használjak, aminek változtatás nélküli közreadására jogom van, vagy egyébként is szabadon közreadható. Ehhez meg muszály néha ilyen konstruktiv vitákba belemenni. Mert ezek és nem sündisznóállásba való begubózás amik előreviszik a világot.
Le lett írva! Nem adunk rá engedélyt. Úgy kell kiadni, hogy amit használsz járművet linket adsz meg txt fájlban és bele írod a gép nevét stb!
Talán azért mert fizetjük az oldalt ami nem kevés pénzbe kerül havonta, hogy te napi 24 órában elérd érthető a dolog? Ha kiadást így tervezed akkor felejtsd is el a kiadásokat! Soha nem voltak mellékelve a járművek! Másik dolog csináld mstshungary járműlistája alapján és gondod nem lesz ez egy jó tanács!
(De ezzel nem sértetek jogokat, minden szerelvényhez megvan a közreadási engedélyetek ?)
Csak érteni szeretném a dolgok működését. Igazából jóformán nem is használok tőletek sok szerelvényt. A filrtek nem hozzátok tartoznak. Azok, meg a fecske festésű BHV-s kocsik, meg Actos csomagok amik hangsúlyosak, meg rengeteg Cseh lengyel, Szlovák kocsik, mozdonyok. Csak nálatok láttam aktívan ezt a folytonos, néha gyerekesnek tűnő hisztit a jogok miatt. Ezért próbáltam próbálok itt konstruktívan vitatkozni, minden rossz szándék nélkül. Sőt szándékaim tiszták.
Szóval én majd egyszer ha közreadom actjaimat mindenképpen szeretném a hozzá tartozó járműcsomagokkal együtt megtenni. De a vitákat még azok előtt le szeretném folytatni. Hogy ez számotokra milyen formában és jogi nyilatkozatokkal, garanciákkal lenne megoldható. De mint mondtam ti csak egyek vagytok a sok közül, tehát ezeket a köröket máshol is le szeretném futni. Esetleg valami jó tanácsot is szívesen fogadok. Hogyan miként lássak ehhez hozzá.
Ha meg nézed minden oldal így működik! Jobbot mondok a feladataidhoz sem ad az mstshungary engdélyt, hogy mellékeld a járműveket! Az oldalon marad így minden neked abba beleszólási jogod nincs! A döntéseket meg tartsd tiszteletben! Vagy ha nem tetszik tanulj meg modellezni és átfesteni! Téma lezárva!
Én még nem loptam semmit. Meg sem osztottam ezen a felületen kivül máshol. Itt is csak azért mert Boys külön kérte. Mint mondtam törölni nem fogom, az hogy privátba saját tárhelyemen milyen fájlokat tartok az a saját magánügyem szerintem. Letölteni már nem lehet. Remélem így (jogilag) rendbe vagyunk.
De ettöl a probléma még probléma marad. Tehát mondjuk megoldásként ajánlanám tényleg hogy első körben rakjatok fel valahova egy full csomagot.
De még ettől a gordiuszi csomót nem oldottuk fel, sőt az mstshungary csak az egyik érintett ebben. Én nem szeretnék úgy actokat megosztani, hogy nem tudom biztosan, hogy a letöltő fél számára az játszható, de ez lehetetlen, annélkül, hogy egy full járműcsomagot ne mellékelnék. Legtöbb járműnek, már a származási helyét sem ismerem,sőt biztosan tudom, hogy sok elsem érhetőmár. Természetesen módosítások nincsenek, azon kivűl hogy a H-Start_415-062 -ból másolatpéldányok lettek létrehozva megfelelő menetkijelzés érdekében
A modell le van védetve! Na ezért nem lesznek kiadások mert te is csak lopsz! Mstshungary-nak írtál mail-t hogy meg oszd a sziliket? Az oldalon le van írva az oldal tartalmát akár link formájában is tilos megosztani! Mindenkihez minden el jut! Ha nem értesz valamihez ne szólj bele! Mivel az oldalak fizetősek így az oldal üzemeltetőit károsítod meg! Minden készítő nevébem kérem töröld a tárhelyről a gépeket! Ha nem törlöd jogi úton teszik meg a készítők!
Huh most megijedjek? (Egyébként nem fogom törölni, max nem teszem tölthető státuszba). De ilyen rövid tömör válaszok nem visznek előbbre. Konstruktív vitát szeretnék erröl folytatni, h nem is itt a akkor más platformon.
De éppen azért kivánok itt vitatkozni, hogy valaki konkrétan elmagyarázza, mondjuk valamelyik jelen lévő modellező, hogy mi erkölcsi anyagi kára származik neki abból, ha valaki így közzé tesz dolgokat.
Mert modelleztek ok. Közreadjátok ez is ok. De szerelvények feladat nélkül nem fognak széles rétegekhez eljutni, mint ahogy feladatok sem fognak müködni szerelvények nélkül. De a feladatkészítők kezét meg megkötitek azzal, hogy nem engeditek a feladatban használt szerelvényeket is megosztani. Nekem is van most úgy 187 actom csak a 70-71-s vonalra. De mit ér ha megosztom?. A használt szerelvényeket kismillió helyről vadásztam össze. Attól aki játszani kíván,nem várható el, hogy mind összevadássza, ha egyátalán még elérhető valahol. Tehát azt kéne látni, hogy a két tábor igazán egymásra van utalva. Az egyik gyártja a szerelvényeket, de játszani egy nagyon szűk körön kívűl ki fog velük? Tehát valami kompromisszum kellene.
Probaltam ugy is de addig probalom mig le nem jon! csak nem értem hogy a Dàlia Ic pakkot le toltotem és nem inditja el az OR lehet mert béta azért?
Hiba uzenet
"A fatal error has occured & Open Rails cannot continue". ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- System.IO.InvalidDataException: Broken path C:Program Files (x86)Microsoft GamesTrain SimulatorROUTESUSA2PATHSlonghale.pat for Player train – activity cannot be started
This error may be due to bad data or a bug. You can help improve Open Rails by reporting this error in our bug tracker at http://launchpad.net/ or & attaching the log file C:UsersChris CanfieldDesktopOpenRailsLog.txt.
>>> Please report this error to the Open Rails bug tracker <<<