Vagy le lesz szedve az addonpack3-ban levő összes idióta sziget, fegyver, béna fejreállós tank, és gyagyás pihentagyú küldetések, vagy engem többet játszani nem láttok a szerveren.
Meguntam már bazmeg hogy minden héten egyszer vannak emberek éjfél utánig, én meg akkor küldetéseket és új szigeteken új (minimum 5000 házzal teli) városokban jegyezgessem az útvonalakat.
Az a helyzet ezzel a Paintball-al, hogy még nem tudjuk, hogy megyünk-e és ha megyünk akkor hányan. Ugyanis kis pénzügyi gondok léptek fel. A csapatban sajnos van aki munkanélküli lett, és vannak akik most fejlesztettek gépükön. De ha lesz lové akkor megyünk.
Engem nem érdekel mikor közölnek képeket, és mikorra igérik a játékot. Csak ne kapkodják el, inkább többet várok rá, csak ISTENKIRÁLYCSÁSZÁR legyen, és mégjobban beleszeressek mint a mostaniba :)
Ami azt illeti, kezdek félni, hogy a Marek srác nem viccelt ezzel a 'első képek csak nyáron' szöveggel. Ha valahol említik is az OFP2-őt, csak az ismert dolgokat ismételgetik, meg a 2004-es dátumot... :(
Falusi szín. Takaros porta az Unió magyar tartományában valahol az Alföldön. Kivonul az EU bizottság Józsi bácsihoz, hogy ellenőrizze, mit ad a disznóinak.
EU ellenőr: Na, Józsi bácsi mit etetünk, mit etetünk?
J: Hát mit, moslékot, darát, főtt krumplit. Innen kapjuk az iskolából...
EU ellenőr: Micsoda?? Moslékot? Ólat bezárni, disznót kényszervágni, támogatást megvonni!!
Józsi bácsin végrehajtják az EU rendeleteket, amit könnyezve panaszol el Pista bácsinak, a falu másik gazdájának. Ám Pista bácsi sem kerüli el Brüsszel szemét, nála is ellenőrző látogatást tesznek.
EU ellenőr: Na Pista bácsi, mitől ilyen szép a malac az ólban?
P:(fifikás, mert már hallotta, hogy járt Józsi komája) Ezek kérem szépen csak dán premixet, amerikai szóját, brit húslisztet kapnak egy kis kukoricával. Csakis ISO tápokkal etetek!
EU ellenőr: Micsoda?? Hát nem tudja, hogy a húsliszt, dögliszt etetése már a tizenötöknél is tilos volt? Nem hallott még a BSE kórról?
P: Én kérem alássan...
EU ellenőr: Kuss! Szankció, retorzió, telepbezárás!!
Pista bácsi bánatosan meséli el Lajosbának esetét az EU bizottsággal, és síratja malackáit. Természetesen Lajosbá sem ússza meg a látogatást. Lajosbá készül.
EU ellenőr: Na Lajos bácsi, mit etet ezekkel a süldőkkel?
L: Ezekkel? Semmit. Mindegyiknek adok reggel egy eurót, oszt azt vesznek rajta, amit akarnak!
a codemasters oldalán csak az OFP X(sux)box portról van press infó.
azt meg azért megnézném az átlag 30-as IQ-jó amcsi konzolos gyerkőcök majd hogy veszik...
Jaja, minden éjjel és délután 5 percenként frissítem a nagy nyugati híroldalakat, de vazzeg semmi...
Lehet hogy nem volt pénzük kimenni:DD
Basszus tele a tököm a BIStudióval!!!
Bizony a hangokkal nekem is akad ilyen generalpauza gondom. A 256 memre és bilgécre gyanakszom. Ha esetleg van vkinek egyéb tippje, szívesen fogadom.
samsal
nagyon offtopic kerdes:
nem tudja valaki, hogy az uj helikopteres suzuki reklam zenejet ki gyartotta, vagy hogy honnan lehetne megszerezni. a kicsomagolas utani resz tuti lenne hatterzenenek egy kuldi porgosebb resze alatt.
Nem arra gondolok Paradia!
A játékban ha nyomok egy tab-ot,akkor ugye megjelennek a használható parancsok menüje, és ott a 9. pont a custom. de ezt nem lehet használni. Gondolom ide lehet valahogy betenni saját hangokat.
nem e neten való játékhoz szeretném használni, sőt nem is én akarom használni. Csak megkérdezték tőlem, én meg nem tudtam rá a választ, és megígértem hogy megérdeklődöm. És mivel Bodajki LAN-on használták a custom sound-okat, ezért úgyláttam a legjobbnak ha ezen a fórumon kérdezem meg :)
kovetkezo resz kb harmada-negyede kesz, a tobbi vazlatosan megvan (egyenlore meg csak fejben). ennek elkeszulte kicsit melosabb, mert jopar - kulonbozo - peldakuldi lesz benne (nem csak egy kuldi lesz bovitgetve, csiszolgatva, hanem tobb kulonbozo), kicsit felgyorsul a haladas uteme (nem lesz ennyire szajbaragos).
remelhetoleg jovo heten (hetre?) elkeszul.
script sorozat ujabb reszenek lektoralasa befejezve (koszonet erte az illetekeseknek), ujra postazva dognak nyomdakesz allapotban (nemi helyesirasi javitasok tortentek).
most mar rajta mulik a megjelenes (szerintem meg az ejszaka folyaman kikerul).
Elnézésüket kérjük, kiderült, hogy a hiba nem nálunk, nem is önöknél, hanem az Index.hu adatttovábitó részlegében található, mivel a .SWF adatcsomagokat nem hajlandóak továbbitani az önök készülékébe. A technikai hibáért szives elnézésüket kérjük.