Gondolatolvasok.:-))
Pont kerdeztem kraptol, hogy mizujs a keszthelyi buli ugyeben. Erdekeltek volna a pletykak. :-))))))
Es Endi, miert gondolod, hogy egy keszthelyi buli nem lehet szolid? :-))
Padre, ha minden alkalommal beirnam, hogy hat te merre jarsz, errol szolna minden hozzaszolasom. :-)) Azt ne mondd, hogy azert jarsz erre ritkan, mert te dolgozni is szoktal. :-)))))
OneDa, mi az basenek, hogy te is elarultal engem. Hat akkor megiscsak igaz? :-))) En meg azt hittem vicc. :-))))))))))))))
Lio, egye fene, mindjart osszeutok vmi levelfelet neked. :-)) De itt sem olyab esemenydus am. Na jo, irhatnek Georgerol, Perrol, Joukrol, meg a tobbi pasirol, akiknek mar a nevet is elfelejtettem. :-))))
OneDa hiaba probalkozik, sose lesz olyan szoke, mint en. :-)) Ancsa "szokeseget" meg aztan plane sose eri el.:-))
Ugy gondoltam, kaptok meg egy eselyt. :-))Megprobalkozom megint az Arenaval.
Lia: Ugyan mi mind rajongunk OneDa-ért. Nég azt sem vethetjük a szemére(legalábbis én) hogy a pasik villámgyorsan menekülnek mellőle hiszen a ez vica verza is igaz, a nők is megpucolnak mellőlem :)))))
Na ne érje szó a ház elejét ma kapsz még lehetőséget, de nem ám elbújsz a föld alá előlem :))))
Base: te írod a barátok közt forgatókönyvét? mert ha nem akkor menj és verd le rajtuk a jogdíjjat. Lenyúlták a szurkálós 5leted. A kis pécsi bige acetont liheg mert cukros(nem bácsi).
Aztán elisszuk jól:))
Ja azé még mindig jobbulást
Nem bántjuk, dehogy bántjuk! Imádjuk mi Őt! De ez most komoly!
Nőgyűlölet? Így ismersz minket? Nemhiszem! :))
Nem koptatod el a billentyűzetedet élménybeszámoló mél írásilag... :)) Tudom én is írhatnék, de itt minden a szokásos! :))
Gyerekek, gyerekek,
Hat mi folyik itt??? Anyazzuk OneDat? Mert nem ugy tunt, hogy o mosolyog a viccen. Vagy tevedtem?
Meg egyebkent is. Mi ez a kollektiv nogyulolet? Lassan jobb nem is olvasni, mi folyik itt. :-)))
Krap, rad meg haraxom. :-) Epp a metroban voltam mikor hivtal, de ra ket percre azert meg adhattal volna egy utolso lehetoseget, hogy kolcsonos elmenybeszamolot tartsunk egymasnak.:-))
Már beszéltem velük! Mit gonndolsz a levegőbe beszéltem? :)))) Jajj ezt nem is mondtam, hisz most arra pályázok hogy szeress :))
Mit kaptam ma a Vicától sms-ben: Tisztelt uram! Értesítjük hogy tarifacsomagját megváltoztattuk. Az ön percdíja egyenesen arányos a farka méretével...Gratulálunk, ön ingyen telefonálhat!
Há lehet a Vicát nem szeretni? :)))
És még erre a kedvezményre jön rá a céges kedvezmény.. :)))))))))
OneDa: Én nem vagyok buher! Nekem megvolt a Krapi kutyája és ő ugye lány! :)))
Andrew: Ne ferdíts, nem ezt állapítottuk meg! Szigorúan csak kinézetre és az egész filmben! :))
base: Ezzel most újat mondtál. Még ezt sem tudtam, de nem hinném hogy OneDa örülne ha a frigid mellett még ribizném is! :)) Bár mazo is erősen és szereti ha "büntetik" :)))
KrAPU: Engem ugyan ne teperjen le, mert én félek tőle! :))))
Base: hát szepuku, harakiri és társai :)))
OneDa: szerintem aszexuális meg frigid is vagy :))) Na tessék bizonyítani, úgyis ki vagyok éhezve :))))))))))) (az nem elegendő ha elöttem letepered és megerőszakolod a Liot-t :))))
Lio: ha hasonlít akkor jó hogy ismerjük mert a filmben is az IDEGENEKRE vadászott :))))