Keresés

Részletes keresés

izst Creative Commons License 2011.12.01 0 0 162056

hát én lehet tovább fogom rontani a statisztikát :(

megint nem lett jó a progi eredményem úgyhogy a dokim azt mondta nem vacakolunk tovább

menjek megírja a papírokat lombikhoz :(

most még kétségbe vagyok esve......

Előzmény: gyvanita (162050)
bibü_ Creative Commons License 2011.12.01 0 0 162055

ziasztok!

Rég jártam én is erre és most megint tanácstalan vagyok...

Babáért küzdünk a párommal, júniusban voltam hormonvizsgálaton, illetve terhelésen ahol ezek az eredményeim születtek, a ciklusom 3. napján.

LH 10.28 mIU/ml

FSH 5.06 mIU/ml

Glükóz 4,9 mmol/L 3,5 - 6,1

Glükóz terhelés 60' 6,5 mmol/L 3,1 - 10,5
Glükóz terhelés 120' 5,4 mmol/L 3,1 - 7,5

Inzulin 6,6 mIU/L 1,9 - 23,0

Inzulin terhelés 60' 43,8 mIU/L
Inzulin terhelés 120' 24,3 mIU/L

Most konzultáltam a Kaális dokimmal, aki ezt írta:

Attól  nyugodtan leghet terhes, hogy ilyen fordított hormonaránya van, csak tüszőérést kell produkálnunk. Az inzulin értékei jók, nem kell gyógyszeres kezelés, de azért a szénhidrát diétát tarthatná, és a rendszeres mozgás is fontos. Kezdhetjük az inszeminációkat, de ahhoz a decemberi ciklusában várnám egy ultrahng vizsgálatra.

Most akkor megint nem értek semmit, mert mégsem vagyok terhes 2 éve, és eddig úgy tudtam, legalábbis azt olvasgattam, hogy ilyen lh-fsh aránnyal nem is lehetek, vagy csak nehezen. Dehát ő az orvos. Jajj nem tudom...

Vegyetek amúgy ki nyugodtan a táblából, ebből egyhamar nem lesz gyerek :)

Katus27 Creative Commons License 2011.11.30 0 0 162054

Sziasztok!

Allia!

Tegnapi nappal kérnék szépen új ciklust.

Kata

csuppancs Creative Commons License 2011.11.29 0 0 162053

Allia, 28-tól kérnék én is új ciklust. Köszi!

KisTiggrincs Creative Commons License 2011.11.28 0 0 162052

:((

Előzmény: muzsa (162048)
muzsa Creative Commons License 2011.11.28 0 0 162051

Mától szeretnék egy új ciklust kérni Allia, nagyon köszönöm...

gyvanita Creative Commons License 2011.11.27 0 0 162050

hát akkor nézzetek meg engem. én vagyok a statisztikák réme :((

Előzmény: izst (162049)
izst Creative Commons License 2011.11.26 0 0 162049

ezen én is szoktam filózni, hogy nekünk miért van így. lehet hogy oka van, lehet hogy így van megírva, de tök igazságtalannak érzem. és lehet hülye vagyok, de azon is filózok néha mi rosszat tettem, hogy ezt végig kell csinálni :(

megy majd a mél :)

amúgy én is  csak rontom a astatiszikát, de én még maradok. pénteken voltam újabb progi vv-en. most lesz egy spontán hónapunk aztán még pár inszem, de a dokim már emlegette a lombikot :(

muzsa

sajnálom :(

Előzmény: Victoire (162043)
muzsa Creative Commons License 2011.11.26 0 0 162048

negatív :(

Előzmény: muzsa (162047)
muzsa Creative Commons License 2011.11.25 0 0 162047

az a baj, hogy buy nothing day van, próbálom betartani :) pedig nagyon vennék egy tesztet :)

Victoire Creative Commons License 2011.11.24 0 0 162046

Akkor talán a 2012. a mi évünk lesz. Talán. Hátha.

Előzmény: Mikolt (162045)
Mikolt Creative Commons License 2011.11.23 0 0 162045

minden hetedik parnak nem megy a dolog. nem vagy egyedul. es ezek csak a regisztraltak. ezeknek a paroknak 90%-a ket ev alatt terhesedik meddosegi kezeles soran.

Mikolt Creative Commons License 2011.11.23 0 0 162044

minden hetedik parnak nem megy a dolog. nem vagy egyedul. es ezek csak a regisztraltak. ezeknek a paroknak 90%-a ket ev alatt terhesedik meddosegi kezeles soran.

Victoire Creative Commons License 2011.11.23 0 0 162043

Vasbab,

igen, április óta járok természetgyógyászhoz, aki időnkét a fülemet is "megszúrja" akkupunktúrás tűkkel. 

Dittus,

annyira el vagyok foglalva a saját bajommal, hogy bunkó módon nem is reagáltam az üzenetedre. Pedig sokszor eszembe jutsz, hogy vajon mi lehet veled. Hogyan is ne jutnál eszembe, mikor az elefánt az ágyam mellett van azóta is. :) Hanna gyönyörű szép, biztosan sok öröm forrása az egész családnak. :)

Izst,

tudod, néha elgondolkodok, hogy vajon nekünk miért megy ez ilyen keservesen? Igaz, soha semmit nem kaptam könnyen az életben, de ez másoknak olyan természetes, magától értetődő dolog, akkor nekünk miért nem az? A barátnőm azt szokta mondani, majd utólag kiderül, hogy mi miért történt úgy, ahogy. Nyilván én sem adtam fel teljesen, csak most kell egy kis idő, hogy újra magamhoz térjek. Az örökbefogadással kapcsolatban pedig minden tanács vagy ötlet jól jön, úgyhogy ha gondolod, dobj nekem egy e-mailt. Ha a nevemre kattintasz, megtalálod a címem. Előre is köszi és drukkolok, hogy valami pozitív fejlemény legyen ma nálatok is! :)

izst Creative Commons License 2011.11.22 0 0 162042

Sziasztok!!

Ulrike

mjd csekkolj be néha uh képekkel is :)

Dittus

köszi a képet! nagyon édes a kis Hanna :)

sajnos elefáni még nem hozta meg a szerencsét, de még nem adjuk fel :)

Gerbera

én is abban bízok, hogy a mostani már szuper elég lesz a dokimnak. holnap megyünk hozzá

rákérdezek ha jó/jobb lesz akkor hogyan tovább...

Victoire

szomorúan olvasom soraidat, de én is csak azt tudom mondani, hogy nem szabad feladni.

elekseredni lehet azt én is tettem jópárszor legfőképp inszemek után. amúgy mi is 3 sikertelenen

vagyunk már túl és még nem tudom mi lesz a következő lépés, de holnap remélem választ kapok rá

ha nem is 100%osan de valami irányt jó lenne tudni.

szóval ne add fel de tényleg!! lombik meg biztosabb mint egy inszem szerintem. az tuti eredményes lesz :)

örökbefogadással kapcsolatban meg van 2 kedves ismerősöm, ha van kérdésed tuti nagyon

szívesen segítenek.

vasbab Creative Commons License 2011.11.22 0 0 162041

Victoire: sajnálom, hogy így alakult, azért ne add fel!!! Több olyan ismerősöm/barátom van, akik több év próbálkozás után -inszem és lombik is- de lett gyermekük, az egyikük spontán lett babás végül és most várják a szintén spontán kistesót!

Ami még eszembe jutott, hogy természetgyógyásznál voltál már? Egy próbát megér, több féle van, van aki akupunktúrás, van aki talpmasszőr, és vegyítve homeopátiát, virágterápiát is használnak, ki-mit..

Előzmény: Victoire (162035)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.11.22 0 0 162040

hatha most osszejon a kismano :)

nekem lenne egy kerdesem, ha valaki tudna velemenyt mondani...

A majusi veteles ota a havim rendesen jott mindne honapba 27-28 napra. Elotte soha nem volt semmi barnazasom. Ebben a honapban a havi elott 1-2 nappal barnazas volt, csak eppen egy-egy potty, aztan kesett 3 napot es pentek este megjott , szomaton eleg sok jott, aztan vasarnap szinte semmi, hetfon delutani semmi, ma meg semmi. Tesztet csinaltam ma reggel is negativ lett... fel vagyok puffadva, a melleim enyhen duzzadtak mar 2 hete, almos vagyok, aludnek egyfolytaba tegnap is, ma is... szurkal a bal petefeszkem egy hete, de nem ugy mintha fajna vagy be lenne gyulladva... es az az erzesem h terhes vagyok, es a teszt megis negativ.... mit szoltok???  mindnet bekepzelek?? olvastam h lehet olyan h megjon es megis terhes... de ha a mult ciklustol szamolom akkor most lennek a 34 napon de teszt negativ.... letezhet olyan h csak kesobb mutatja kia teszt? vagy csak amitgatom magam????

Előzmény: Victoire (162039)
Victoire Creative Commons License 2011.11.22 0 0 162039

Köszi a bíztatást. Ezt a lombikot még megpróbáljuk, aztán meglátjuk, hogy mennyire lesz még pénz. Mindenesetre már be vagyunk jelentkezve alapítványhoz is nyílt örökbefogadásra. Ki tudja? Lehet, hogy nekünk éppen az a sorsunk, hogy örökbefogadott gyerekünk legyen és annak biztosítsunk boldog életet. Akárhogyan is lesz, azért majd benézek ha lesznek fejlemények. :)

Előzmény: Gerbera31 (162038)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.11.21 0 0 162038

ne add fel!!! soha nem tudhatod, hogy mikor jon ossze a pocaklakod... ha mar ennyi mindenen keresztul mentel, meg annyival tartozol magadnak es a  jovendobeli kisbabadnak, hogy megadod magatoknak meg a lombikos eselyt is, hatha most sikerul...sok sok sikert kivanok neked es kitartast!!! eddig meg csak azert nem jott, mert nem volt ott az ideje, de el fog jonni meglatod :) es akkor majd nagyon boldogok lesztek :)

Victoire Creative Commons License 2011.11.21 0 0 162037

Köszi Móni, aranyos vagy. Most beszéltem a dokival, indítjuk a lombikot. Annyiban ad reményt a lombik, hogy ott legalább azt tudjuk, hogy van-e egyáltalán használható petesejtem és megtermékenyül-e egyáltalán. Ott már csak egy bizonytalansági faktor van, és azért az jóval kevesebb, mint most, amikor tulajdonképpen ugyan azt csináljuk, mint otthon, csak orvosi körülmények között.

Te meddig tervezted, hogy dolgozol? Valamikor igazán beiktathatnánk még egy újabb ebédet! :) Pusza!

Előzmény: moninyufi (162036)
moninyufi Creative Commons License 2011.11.21 0 0 162036

Victorie: nagyon sajnálom, de próbáljmeg nem elkeseredni, hisz pont te mondtad, hogy a 3. inszemtől nem sok mindent vársz. Nem most kezdenétek a lombikhoz? vagy rosszul emlékszem? próbáld úgy tekinteni, hogy most itt egy újabb lehetőség, ami talán eredményre vezet és ha mégse akkor ráérsz utána neki keseredni, próbálj meg egy esélyt adni a lombiknak!!! tudod a pozitív gondolkodás is hozzájárul a sikerhez!

Victoire Creative Commons License 2011.11.21 0 0 162035

Allia,

ez lenne a szokásos üzenetem, amelyben arra kérlek, hogy írj be nekem egy új ciklust. De az az igazság, hogy én így lassan két év után azt mondom, vegyél ki a táblából. Nyilván most nagyon el vagyok keseredve, hogy a 3. inszemináció sem sikerült, de tényleg nem látom értelmét, hogy tovább a táblázatban legyek. Csak rontom a "statisztikát", és őszintén szólva már tényleg nem hiszek abban, hogy nekem valaha saját gyerekem lesz. A jövőben is benézek majd ide időről időre, hogy lássam, hogy mi van veletek, kinek hogy alakulnak a tervei és továbbra is kívánok mindenkinek mielőbbi zebrásodást, de én most azt hiszem feladtam ezt a dolgot. Egyenlőre.

gyvanita Creative Commons License 2011.11.19 0 0 162034

köszi, aranyos vagy. felhívtam a házidokit és azt mondta, hogy ha szakorvos ír beutalót vhova, akkor ott fogadniuk kell és nem érti miért utasítanak el. vissza kell hívnom jövő héten, addig kiderít valamit.

Előzmény: Ulrike... (162031)
Gerbera31 Creative Commons License 2011.11.19 0 0 162033

Sziasztok,

Dittus09: gratulalok Hannahoz, nagyon aranyos kistunderke:)

Ulrike:de jooooo lehet, hogy mar erezted a kistorpdet:)

Izst: a progeszteron szinted innen mar csak javulhat, ugyhogy azok utan amiken keresztul mentel, most mar csak a joooo fog jonni, meglatod...

gyvanita: ... hat igen, az uj ciklus mindig uj remeny.. sok sikert nektek is...

es mindenkinek mihamarabbi zoldulest kivanok!!!

Allia: matol kernek egy uj ciklust, mert az este megerkezett a nem vart:(  es legyszives javitsuk ki a ciklushosszt 27-30ra

Dittus09 Creative Commons License 2011.11.18 0 0 162032

Szió,

olvasok néha erre, csendben drukkolok Nektek!

Velünk minden rendben, Hannánk elmúlt 3 hós, cuki kis tündérke. Itt éppen azt magyarázza, hogy fürödni a világ legjobb dolga:

Előzmény: izst (162027)
Ulrike... Creative Commons License 2011.11.17 0 0 162031

Anita, remélem, hogy hamar lesz eredménye a vizsgálatoknak! Drukkolok! :-)

Előzmény: gyvanita (162026)
Ulrike... Creative Commons License 2011.11.17 0 0 162030

Izst: Örülök, hogy javul a progid, nagyon drukkolok, hogy a következő hónapban már tényleg élesbe kerülj, figyelni fogom a fejleményeket. :-)

Köszi az érdeklődést, velem minden oké, most épp energiabomba vagyok, tényleg tapasztalom a második trimeszter előnyeit. :-) Nemsokára jön a 18. heti genetikai uh, kíváncsi vagyok, mi lesz, már rég láttam a törpét. Viszont tegnap kezdtem el érezni, legalábbis valószínűnek tartom, hogy ő az. :-)

Nemlajosnak én is gratulálok a 100. naphoz, és remélem, hogy nagyon hamarosan ismét lesz zöld sáv a tábla tetején!

vasbab Creative Commons License 2011.11.16 0 0 162029

Gerbera: köszi az érdeklődést, 7.-én új ciklust kezdtem.

Előzmény: Gerbera31 (162025)
avoirfroid Creative Commons License 2011.11.15 0 0 162028

Dittusról a 2011 második félév babái topikban tudsz olvasni, amúgy augusztus 10-én született a kislánya, Hanna.

izst Creative Commons License 2011.11.15 0 0 162027

Sziasztok!

Allia

8-ától kérek szépen új ciklust, de még mindíg vacakolósba. szebb lett a progeszteron eredményem, de a dokimnak még nem elég. remélem a következő már jó lesz neki :)  köszi  :)

Dittussal nem tudod mi van? nem láttam itt ezer éve :(

Nemlajos

boldog 100-at ami már elmúlt, de sak most tudtma érkezni :)

Ulrike

hogy vagy?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!