Ez a topic gyűjtőhelye mindazoknak, akik gyermeket szeretnének.
Mielőtt hozzászólsz, olvass vissza pár oldalt!
A topikban vezetett tábláról a leírást megtalálod ebben a hozzászólásban: http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=67769219&t=9026561
Most konzultáltam a Kaális dokimmal, aki ezt írta:
Attól nyugodtan leghet terhes, hogy ilyen fordított hormonaránya van, csak tüszőérést kell produkálnunk.Az inzulin értékei jók, nem kell gyógyszeres kezelés, de azért a szénhidrát diétát tarthatná, és a rendszeres mozgás is fontos.Kezdhetjük az inszeminációkat, de ahhoz a decemberi ciklusában várnám egy ultrahng vizsgálatra.
Most akkor megint nem értek semmit, mert mégsem vagyok terhes 2 éve, és eddig úgy tudtam, legalábbis azt olvasgattam, hogy ilyen lh-fsh aránnyal nem is lehetek, vagy csak nehezen. Dehát ő az orvos. Jajj nem tudom...
Vegyetek amúgy ki nyugodtan a táblából, ebből egyhamar nem lesz gyerek :)
ezen én is szoktam filózni, hogy nekünk miért van így. lehet hogy oka van, lehet hogy így van megírva, de tök igazságtalannak érzem. és lehet hülye vagyok, de azon is filózok néha mi rosszat tettem, hogy ezt végig kell csinálni :(
megy majd a mél :)
amúgy én is csak rontom a astatiszikát, de én még maradok. pénteken voltam újabb progi vv-en. most lesz egy spontán hónapunk aztán még pár inszem, de a dokim már emlegette a lombikot :(
minden hetedik parnak nem megy a dolog. nem vagy egyedul. es ezek csak a regisztraltak. ezeknek a paroknak 90%-a ket ev alatt terhesedik meddosegi kezeles soran.
minden hetedik parnak nem megy a dolog. nem vagy egyedul. es ezek csak a regisztraltak. ezeknek a paroknak 90%-a ket ev alatt terhesedik meddosegi kezeles soran.
igen, április óta járok természetgyógyászhoz, aki időnkét a fülemet is "megszúrja" akkupunktúrás tűkkel.
Dittus,
annyira el vagyok foglalva a saját bajommal, hogy bunkó módon nem is reagáltam az üzenetedre. Pedig sokszor eszembe jutsz, hogy vajon mi lehet veled. Hogyan is ne jutnál eszembe, mikor az elefánt az ágyam mellett van azóta is. :) Hanna gyönyörű szép, biztosan sok öröm forrása az egész családnak. :)
Izst,
tudod, néha elgondolkodok, hogy vajon nekünk miért megy ez ilyen keservesen? Igaz, soha semmit nem kaptam könnyen az életben, de ez másoknak olyan természetes, magától értetődő dolog, akkor nekünk miért nem az? A barátnőm azt szokta mondani, majd utólag kiderül, hogy mi miért történt úgy, ahogy. Nyilván én sem adtam fel teljesen, csak most kell egy kis idő, hogy újra magamhoz térjek. Az örökbefogadással kapcsolatban pedig minden tanács vagy ötlet jól jön, úgyhogy ha gondolod, dobj nekem egy e-mailt. Ha a nevemre kattintasz, megtalálod a címem. Előre is köszi és drukkolok, hogy valami pozitív fejlemény legyen ma nálatok is! :)
Victoire: sajnálom, hogy így alakult, azért ne add fel!!! Több olyan ismerősöm/barátom van, akik több év próbálkozás után -inszem és lombik is- de lett gyermekük, az egyikük spontán lett babás végül és most várják a szintén spontán kistesót!
Ami még eszembe jutott, hogy természetgyógyásznál voltál már? Egy próbát megér, több féle van, van aki akupunktúrás, van aki talpmasszőr, és vegyítve homeopátiát, virágterápiát is használnak, ki-mit..
nekem lenne egy kerdesem, ha valaki tudna velemenyt mondani...
A majusi veteles ota a havim rendesen jott mindne honapba 27-28 napra. Elotte soha nem volt semmi barnazasom. Ebben a honapban a havi elott 1-2 nappal barnazas volt, csak eppen egy-egy potty, aztan kesett 3 napot es pentek este megjott , szomaton eleg sok jott, aztan vasarnap szinte semmi, hetfon delutani semmi, ma meg semmi. Tesztet csinaltam ma reggel is negativ lett... fel vagyok puffadva, a melleim enyhen duzzadtak mar 2 hete, almos vagyok, aludnek egyfolytaba tegnap is, ma is... szurkal a bal petefeszkem egy hete, de nem ugy mintha fajna vagy be lenne gyulladva... es az az erzesem h terhes vagyok, es a teszt megis negativ.... mit szoltok??? mindnet bekepzelek?? olvastam h lehet olyan h megjon es megis terhes... de ha a mult ciklustol szamolom akkor most lennek a 34 napon de teszt negativ.... letezhet olyan h csak kesobb mutatja kia teszt? vagy csak amitgatom magam????
Köszi a bíztatást. Ezt a lombikot még megpróbáljuk, aztán meglátjuk, hogy mennyire lesz még pénz. Mindenesetre már be vagyunk jelentkezve alapítványhoz is nyílt örökbefogadásra. Ki tudja? Lehet, hogy nekünk éppen az a sorsunk, hogy örökbefogadott gyerekünk legyen és annak biztosítsunk boldog életet. Akárhogyan is lesz, azért majd benézek ha lesznek fejlemények. :)
ne add fel!!! soha nem tudhatod, hogy mikor jon ossze a pocaklakod... ha mar ennyi mindenen keresztul mentel, meg annyival tartozol magadnak es a jovendobeli kisbabadnak, hogy megadod magatoknak meg a lombikos eselyt is, hatha most sikerul...sok sok sikert kivanok neked es kitartast!!! eddig meg csak azert nem jott, mert nem volt ott az ideje, de el fog jonni meglatod :) es akkor majd nagyon boldogok lesztek :)
Köszi Móni, aranyos vagy. Most beszéltem a dokival, indítjuk a lombikot. Annyiban ad reményt a lombik, hogy ott legalább azt tudjuk, hogy van-e egyáltalán használható petesejtem és megtermékenyül-e egyáltalán. Ott már csak egy bizonytalansági faktor van, és azért az jóval kevesebb, mint most, amikor tulajdonképpen ugyan azt csináljuk, mint otthon, csak orvosi körülmények között.
Te meddig tervezted, hogy dolgozol? Valamikor igazán beiktathatnánk még egy újabb ebédet! :) Pusza!
Victorie: nagyon sajnálom, de próbáljmeg nem elkeseredni, hisz pont te mondtad, hogy a 3. inszemtől nem sok mindent vársz. Nem most kezdenétek a lombikhoz? vagy rosszul emlékszem? próbáld úgy tekinteni, hogy most itt egy újabb lehetőség, ami talán eredményre vezet és ha mégse akkor ráérsz utána neki keseredni, próbálj meg egy esélyt adni a lombiknak!!! tudod a pozitív gondolkodás is hozzájárul a sikerhez!
ez lenne a szokásos üzenetem, amelyben arra kérlek, hogy írj be nekem egy új ciklust. De az az igazság, hogy én így lassan két év után azt mondom, vegyél ki a táblából. Nyilván most nagyon el vagyok keseredve, hogy a 3. inszemináció sem sikerült, de tényleg nem látom értelmét, hogy tovább a táblázatban legyek. Csak rontom a "statisztikát", és őszintén szólva már tényleg nem hiszek abban, hogy nekem valaha saját gyerekem lesz. A jövőben is benézek majd ide időről időre, hogy lássam, hogy mi van veletek, kinek hogy alakulnak a tervei és továbbra is kívánok mindenkinek mielőbbi zebrásodást, de én most azt hiszem feladtam ezt a dolgot. Egyenlőre.
köszi, aranyos vagy. felhívtam a házidokit és azt mondta, hogy ha szakorvos ír beutalót vhova, akkor ott fogadniuk kell és nem érti miért utasítanak el. vissza kell hívnom jövő héten, addig kiderít valamit.
Izst: Örülök, hogy javul a progid, nagyon drukkolok, hogy a következő hónapban már tényleg élesbe kerülj, figyelni fogom a fejleményeket. :-)
Köszi az érdeklődést, velem minden oké, most épp energiabomba vagyok, tényleg tapasztalom a második trimeszter előnyeit. :-) Nemsokára jön a 18. heti genetikai uh, kíváncsi vagyok, mi lesz, már rég láttam a törpét. Viszont tegnap kezdtem el érezni, legalábbis valószínűnek tartom, hogy ő az. :-)
Nemlajosnak én is gratulálok a 100. naphoz, és remélem, hogy nagyon hamarosan ismét lesz zöld sáv a tábla tetején!
8-ától kérek szépen új ciklust, de még mindíg vacakolósba. szebb lett a progeszteron eredményem, de a dokimnak még nem elég. remélem a következő már jó lesz neki :) köszi :)
Dittussal nem tudod mi van? nem láttam itt ezer éve :(
Nemlajos
boldog 100-at ami már elmúlt, de sak most tudtma érkezni :)