Punkbuster integráció Wolfensteinben -
Az id software megkereste az Even Balance társulatát , hogy egy jövőbeni Wolfenstein patchbe integrálják bele az általuk fejlesztett Counter-Strike-os körökben népszerű csalás elleni szoftvert, a Punkbustert. Maga a szoftver így is különálló program lesz, de a játék direktben támogatni fogja azt.
A Punkbustert 2000 végén kezdték el fejleszteni Half Life-hoz, de a fejlesztés elért egy olyan fázist, ahol elkerülhetetlen lett volna, hogy a programot intergrálják valamilyen módon a játék motorjába.
Mivel a Half Life fejlesztőkkel nem jutottok egyről a kettőre abbamaradt a Punkbuster fejlesztése. Úgy látszik az id látott fantáziát a dologban, így most újra indulhat a hadjárat a csalók ellen!
Foleg hogy mijen figyelmesek az adminok. Par napja bementem Gyda-ra. Connectnel kiirta, hogy PB REQUIRED, szedjuk le. Belepes utan 10mp-nkent kiirta hogy PB helyett Paladin lesz. Kozben meg mar Paladin ment :)
CD: nemsoka lesz egy jobb verzio. Allitolag a C-s time() func eszik sokat, es nem a regiszterpontok. Erre a verziora meg varok.
Sracok, visszaraktam 3 honap utan a CS-t egy kicsit funbol. Bementem IW-re, erre szol a PB, hogy cheat v. : OpenGL.
Legujabb detonator driver van, es lehet, hogy a pb meg nem patchelte fel magat, mert utana kiirta, hogy downloading patch, de azert eleg kellemetlen volt. Legyszi nezzetek utana, beszol-e a legujabb nvidia cuccokra.
(Kedves hozzaszolasokat kar irni, ugy sem erdekel :))
Sracok, akik adminok vagytok, legalabb ti fogjatok mar ossze es beszeljetek meg melyik anticheat proggzit rakjatok fel a szervereitekre. A PB-t mar reg el kellett volna feleejteni, helyettte elso kozelitessben jo otletnek tunne a klienst nem igenylo cucc, azzal kurva sok lama csitert meg lehetne fogni.
Most mar olyan kaotikus az egesz, en eddig biztama paladinban, azt csak paladinos szerveerre jartam mostanaban, dehat akkor ez is kaki...De legalabb frissitik. Szal valamit tenyleg kene tenni, mert most is meg a szerverek 80
%-a PB-t ker...DE MINEK? Csak egy szarral tobb amit el kell inditani.
Volt itt mar sok mozgalom, amit Ti adminok csinaltatok es mukodott is, tehat ezt is meg lehetne oldani.
Kosz ha elolvastatok, es bocs ha hosszu voltam, vagy ugyerzitek faszasagot irtam:)
Tegnap este mutattak nekem 1 szkrinshátot, amiben 1 T volt fenykepezve az italyn, hackelt konturfalakkal... eskuszom mint a rajzfilmekben. A legjobb csak az volt benne, hogy az also sorban ki volt irva: "... Pladanin has been authenticated"
Rég nem olvastam bele a topicba, de most az utóbbi egy oldal témája kapcsán kétszer is önkéntelenül pillantottam a topic címére, hogy nem-e rossz ablakot nézek e véletlenül, de nem :)
Ejnyebejnye, mijeza lazaság??? ]8)
Ha nem lesztek jó kisfiúk, ezt is átalakítjuk csbazzá... ;>>>>>>>> Vagy ti akarjátok? :DDD