Keresés

Részletes keresés

kavkaz Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1533
A felette repülô madaraknál kezdem. Ôk részben a szisztémán kívül vannak, másrészt a szisztéma egy része a gyomrukban van. A madarakról (számukról, fajtájukról, stb...) már megtudható, milyen halak, milyen mennyiségben élnek a tóban. Tulajdonképpen szinte minden megtudható a tóról a madarak által. Ráadásul könnyebben és gyorsabban, mintha a zavaros vízben turkálnál...
Előzmény: Eisengrau (1530)
félkupica fekete főnök Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1532

és a JúKéj (gyk. UK) még ehhez képest is külön állatfaj...

::félkupica

Előzmény: félkupica fekete főnök (1531)
félkupica fekete főnök Creative Commons License 2005.01.06 0 0 1531

az EU tagság kellően friss tapasztalatok alapján az elvnél nem mutat túl: már a magyar-osztrákon követelőztek a zollok...

Előzmény: Eisengrau (1529)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1530

"Hát számomra a tervezô teljesen lényegtelen, engem a rendszer és a szabályai érdekelnek. Ezért nekem az autista a fôszereplô"

Az autista kivül esik a rendszer koordinátáin. Az ő szemszögéből a rendszer nem értelmezhető, irreleváns, non-existent.

Ha egy tavat, annak ökoszisztémáját, hatásait  akarod tanulmányozni, akkor valszeg nem a felette elrepülő madarat veszed elő, hanem a benne élő halakat például.

Előzmény: kavkaz (1516)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1529

Na ezt kár volt beírni. Többszörös marhaság:

1. 2003-ra gondoltam

2. akkor még nem volt EU.

Szal ignoráljátok.

Eisengrau Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1528
Tavaly kellett.
félkupica fekete főnök Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1527

elméletileg nem kell. gyakorlatilag utána érdeklődtem, és volt eset visszafordításra

Előzmény: Hollófekete (1526)
Hollófekete Creative Commons License 2005.01.05 0 0 1526

kell oda paszport? mer ha nem, akkor tőlem mehetünk

Előzmény: félkupica fekete főnök (1523)
Eisengrau Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1525

Ja ha telepítés után elindítod a filmet, megjelenik egy kis ikon a systrayben az óra mellett (win offkorsz)

arra kéccer katt, és ott be lehet állítani a feliratot

Eisengrau Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1524

Hóllfekérke:

töccsed le a divX total pack 2.0-át:

Zap!
félkupica fekete főnök Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1523

bújjék Holló! welcome to the workstation :)

nem gyöcc 27-én Londonba Arcturusra? Simen danol. Vazz, komolyan gondókodom rajta (busz retúr 43e)...

Hollófekete Creative Commons License 2005.01.04 0 0 1522

"ragyog minden csavarunk, háborúzni akarunk"

nagyon ott van a csomag.

kisebb gondok azért vannak, pld a music discen lévő filmet nem támogatja a hiperszupermindentlejátszó kodekem, meg a feliratokat sem a blade runneren/lasvegason, de majd megoldom valahogy

a Kiberádián meg a Futuramán majnem beszartam

Előzmény: Eisengrau (1520)
Az elf Creative Commons License 2004.12.29 0 0 1521

héy, találtam egy oldalt, ahol megvan <i>A bárányok hallgatnak</i> könyvbe', olvassátok, b*szott jó!

http://www.isaac.atw.hu/

(sztem érdemes egyből az elektronikus könyvtárba lépni, mert az oldal amúgy elég idegesítő)

Eisengrau Creative Commons License 2004.12.21 0 0 1520
Lö pakázs has been sent.
Hollófekete Creative Commons License 2004.12.17 0 0 1519
Malac, ha küldesz csomagot, mégis tedd bele a Las Vegast
Előzmény: Eisengrau (1518)
Eisengrau Creative Commons License 2004.12.16 0 0 1518
huh akkor elég régóta tudom rosszul.
Előzmény: Hollófekete (1517)
Hollófekete Creative Commons License 2004.12.16 0 0 1517
a TL az Soft Cell
Előzmény: Eisengrau (1514)
kavkaz Creative Commons License 2004.12.15 0 0 1516
jah. Hát számomra a tervezô teljesen lényegtelen, engem a rendszer és a szabályai érdekelnek. Ezért nekem az autista a fôszereplô.
Előzmény: Eisengrau (1511)
Eisengrau Creative Commons License 2004.12.14 0 0 1515

Eisengrau Creative Commons License 2004.12.14 0 0 1514

Na beszéltünk a Tainted Love-ról...

ma hallottam először a másik MM által elkövetett DM feldolgozást - az én személyes kedvencemet - a Personal Jesus-t.

Jó. Nagyon jó :)

Eisengrau Creative Commons License 2004.12.10 0 0 1513

Koma, olvasni jó:

"a többi részvevô szabadulni akart a kockából, nem látva be, hogy ennek semmi értelme nincs" (kavkaz)

Neki válaszoltam, értem?

(jó most lehetne fokozni hogy a tervező valójában nem is a tartozik a résztvevőkhöz meg ilyen szörszálhasogatások)

N/a

Előzmény: Hollófekete (1512)
Hollófekete Creative Commons License 2004.12.10 0 0 1512

ki mondta, hogy a tervező szabadulni akart?

monnyuk, nekem éppenséggel megfelel az a változat is, hogy 1. a tervező saját magát zárja össze velük, hogy jót szórakozzon, vagy 2. ő csak egy cinikus fogaskerék a gépezetben, aki megtervezte a dolgot amit megrendeltek, nem kérdezett, és szarik arra is, hogy jutalmul bezárták ide, mert úgyis fölösleges lázadni a gépezet ellen 

a 'tervezők' egyébként a kocka kettőben is be vannak zárva

de hogy az autista nem "csak egy" rendezői fogás, hanem A rendezői fogás, az is biztos. nem véletlen, hogy a nyáladzó éppen AUTISTA, nem pedig Down-kóros, vagy akármi egyéb  

na mindegy

Előzmény: Eisengrau (1511)
Eisengrau Creative Commons License 2004.12.10 0 0 1511

Nem.

Mondtam már, a Tervező sem akar szabadulni. Ott hever a szobában, amikor rátalálnak, csak azért tart velük, hogy cinikusan végignézze kudarcukat.

Amikor az első ember meghal (a francia Houdini, ez is mekkora poén) cinikusan mondja "1 gone, 4 more to go".

Az autista csak egy rendezői fogás, hogy mindenki megnyugodjon,és azt higgyje, érti a filmet ( "Jah igen, csak a lelki szegények boldogak"). Egy klisé (-nek tűnő módszer), melyet a történetből másként is lehet értelmezni

Persz ez csak 1 interpretációs lehetőség, hisz minden jó műalkotás a befogadó által lesz teljes. Ezért vannak elvarratlan szálak: rád van bízva, hogy kispekuláld,hogy magadra szabd (nomeg a 2. részt is motiválni kell ehehe).

De komolyan: örök listavezetőm, a Harcosok Klubja is éppúgy értelmezhető nácinak, mint hippinek vagy anarchistának, és még a jó öreg 98%-ot képező irodai réteget is meg tudja fogni. Ezért jó film, és ezért szar az, amelyik csak 1 lehetséges megoldást kínál fel.

Előzmény: kavkaz (1510)
kavkaz Creative Commons License 2004.12.10 0 0 1510
Igen, kicsinyített modell. Az igazi fricska az autista kapcsán abban rejlett, hogy a többi részvevô szabadulni akart a kockából, nem látva be, hogy ennek semmi értelme nincs. Az autista viszont megtalálta a maga kis helyét a kockán belül is. Hiába no, autistának születni kell!
Előzmény: Hollófekete (1509)
Hollófekete Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1509

Ő csupán arra referencia, amit a "nihilista", valójában megvilágosodott Tervező állít: a Kockán kivül nincs semmi más, csupán határtalan emberi butaság (- vagyis az autista).

ezzel nem az autistára utal, hanem pont arra, hogy "kint" ugyanaz történik, mint "bent", mivel a kocka a világ kicsinyített modellje. a szabadulás pedig épp olyan illúzió, mint amikor az elején elindultak valamerre, de ezt már elmondtad te is 

Az autista viszont a saját világában él, úgyhogy neki nincs is szüksége megvilágosodásra, ehe      

Előzmény: Eisengrau (1506)
Hollófekete Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1508

tervező rulz

monnyuk az a "könnyed fricska", hogy végül a nyáladzó jut ki, talán maga a lényeg

(boldogok a lelki szegények)

kockáról jut eszembe, a 3.14 tényleg kötelező film

i dont like the red roomz 

kavkaz Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1507
Ja kérem. Most épp lövöldözni van kedvem:) A tervezônek tényleg igaza volt egyébként. De miért csinálta? Istent játszott? Nem nyújthatott nagy kielégülést. Példát statuált? Minek és kiknek? Szal, ez egy elvarratlan szál.

Hollónak meg pakold a csomagot, én egyenlôre nem küldök semmit neki, legalábbis amíg ki nem derül, hogy van e valamilye ami engem is érdekel...

Hmm. náci nigger
Eisengrau Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1506

na faszom kivan, még egy poént lelőttél..ez is benne lesz a pakkban ;)

.. amúgy a 13. Emelet játszhatja a mesterséges megtermékenyítő szerepét, mert nem kevés köze van az egészhez.

...

Visszatérve a Kockára: szerintem csupán könnyed fricska az, hogy a nyáladzó gyerek hagyhatja el egyedül a Kockát (Életet)

Ő csupán arra referencia, amit a "nihilista", valójában megvilágosodott Tervező állít: a Kockán kivül nincs semmi más, csupán határtalan emberi butaság (- vagyis az autista).

Persze a Kockán belül sem találkoztunk mással.

Az emberi kiváncsiság(mind) : tudomány (matekos csaj), a nyers élni akarás (náci nigger) éppúgy végzetessé vált a benntlevők számára, mint a humanista hozzáállás (doki csaj). Ezek egyike sem vezetett sehová.

A száraz tudománynak emberi őrületre volt szüksége (autista nélkül semmire nem mentek volna), és végső soron csak azt a felfedezést teszi, amit a 'nihilista' (megvilágosdott) már előre tudott: ODA JUTOTTAK, AHONNAN ELINDULTAK.

Kár volt egy lépést is tenniük.

Az autista csupán egy eszköz volt, egy fekete humor poénja, hogy pont ő jutott ki, akinek végülis mindegy, mert a Kockában is jól érezte magát, feltéve ha a kék szobákban tartózkodott.

Szóval nekem a Tervező álláspontja a legszimpatikusabb...ő az egyedüli, aki tudatosan és önként lemond mindenről.

Előzmény: kavkaz (1505)
kavkaz Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1505
Annál a kopizásnál azért ne felejtkezzünk el arról, hogy egy gyerekhez két szülô kell. Íme az anya, ha már az ExIstenZ az apa. (akinek a személyes sose tuti:)))
Előzmény: Eisengrau (1489)
kavkaz Creative Commons License 2004.12.09 0 0 1504
A Kocka vérrulz. Csak az elsôt láttam, de az tökéletes. Épp a bárgyúságról beszéltünk alant, oszt a filmben nem az autista az egyetlen aki elég tökéletes, hogy elhagyja a rendszert? Ez tetszett benne, kimondott valami egyértelmět.
Előzmény: Hollófekete (1486)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!