Nagy kedvencem volt, nyugodjék békében! Filmjeit még most is bármikor szívesen nézem újra meg újra. Őszinte részvétem a hozzátartozóinak (és a koporsóvivőknek is)!
Ezt kétszer próbáltam IRL elsütni de pont olyanoknak akik nem látták a filmet vagy nem ugrott be nekik....
Egyébként nekem az első rész zenéje a kedvencem, sokáig a csengőhangom is ez volt. Később kiderült, Tarantinonak is tetszik, a sok buta amerikai meg a youtube-n kérdezgette, honnan vagy ki szerezte ?
Most talán sírni illene, én mégis csak röhögök, különösen hogy a foci EB kapcsán is előkerült egy csomó mém vele kapcsolatban, meg most eszembe jutottak a "bunyós filmek", amelyeket hogy imádtam gyerekkoromban (akár a Piedone-sorozatot, akár a Seriff és az idegenek-et, de a legjobbak akkor is az És megint dühbe jövünk meg a Nyomás utána) - ezektől pedig csak csömört lehetett kapni, hogy mindig azokat nyomatták a TV-ben, de kinőni belőlük mégsem. Ha most majd megugrik ismét a nézettség meg a DVD-eladás, azon nem fogok csodálkozni, de Zámbó Jimmy-vel ellentétben ez egyáltalán nem lesz méltatlan dolog!
Jó szaxofonozást meg hagymásbab-zabálást odaát, öreg!