Medve Balázs vagyok a neverLAND zenekarból, és szeretném felvenni a kontaktot a Fresh Fabrik zenekar valamely tagjával, akármi is lesz most velük :)
Szóval, ha valamely zenekari tag olvassa ezt a fórumot, az kérem küldjön egy elérhetőséget a never.land@freemail.hu cimre (vagy akár ide is), vagy esetleg ha egy fórumozó tud ilyen kontaktot és érez magában annyi segítő szándékot hogy szóljon a zenekar valamely tisztelt tagjának, azt hálám a sírig üldözni fogja :))
Vicceltem!Március 21.-én lesz SunWorkShop a Kultiplexbe,másnap 22.-én lesz Superbutt a Gödör-ben.Március 7.-én lesz POT a Rocktogonban,másnap márc. 8.-án meg Wigwamba Superbutt. Atyaúristen ennyi bulit egymás után...
Hát nem lehet túl könnyű most neki!Megy valaki pénteken a SWS koncertre?Én sajna nem tudok,mert Wigwamban bulizok, de lesz egy másik pesti buli is... habár az meg fedve lesz egy Superbutt koncerttel.
na ez érdekes volt!Megnéztem a Rémembert a VIVA+-on,majd átjöttem a szobámból a nethez,olvasom,olvasom...mi van FF az interaktívban?!Rohantam vissza,na pont akkor lett vége, jött a klip, meg utána Pityesz,és a SunWorkShop...ez az internet fenomenális...
De ehhez az is kell, hogy a Fabrikban hagyják teljesen kibontakozni minden téren.
De végülis erre kevés esélyt látok, hogy amíg a FF tagok közelebb vannak a 40hez, mint a 20hoz átadnák pl. bizonyos feadatokat "az egyik" énekesnek, aki csak 20 éves. :)
Aztán nem tudhatjuk.
Matyi meg Béci között is van vagy 20 év korkülönbség és mégsem ölik egymást.
De olyat már hallottam, hogy lehülyegyerekezték.
Ma lesz FF az Interaktívban a VIVÁn.
Kíváncsi leszek lesz e fröcsögés.
Persze nagy lehetőség, de akkor is valahogy azt érzem Bazsa jobb lenne a POT-ban,mert valahogy együtt iszonyú hangulatos koncerteket adnak,mindig jókedvű leszek egy-egy konci után, és igazán elégedett.Attól félek,hogy ez az adottsága,mert szerintem ez elsősorban azért Balázs szereplésének köszönhető, szóval ez elnyomódik majd a Fabrikban.Mindenképpen rengeteg változást hozz ez, és kiderül majd jó, vagy rossz vége lesz-e?Mégegyszer hangsúlyozom,azt kívánom bárcsak mindenki jól járna,de ez nem így szokott történni.
Reklám kell. És ő különben is csak jót akart. Ha érdekel a P.O.T ,márpedig,ha nem érdekelne nem foglalkoznál vele, akkor hallgasd meg őket és azután alkoss véleményt Róluk meg a Balázsról. Szerintem.
Aki kiváncsi a sokat emlegetett P.O.T.-ra és Balázs hangjára, annak itt egy koncertdátum:
2003. Február 21. Péntek - RED NOISE
VÖRÖS YUK
Budapest, III. Fényes Adolf u. 28.
Műsor:
akármikortól -20:30 Childhood
20:45-21:15 BooBoo's Punch
21:30-22:05 P.O.T.
22:20-23:00 Mind The Gap
23:15-24:00 Subscribe
00:00- Very Bad Things
Hűha! Kedves Apa Égő lelkiismerete, 'gratulálok' a hozzászólásodhoz, talán ezek után is feltehetted volna a kérdést Magadnak: Ki puffogtatt nagy és "idegen" szavakat???:-///
Mindenesetre tényleg lapozhatnánk...
A Check mother klipp sem idpszerű már???
De miért kell ahhoz új nicket csinálni hogy elmondja valaki a véleményét?
Ez nem az első eset az utóbbi hetekben hogy valaki első hozzászólóként azonnal itt osztja az észt.
"...Szar idők, szar emberek.Ha a májat kint hagyod a melegben olyan lesz a szaga mint Szabó András "fenomén" igazságos szavainak.Dögletes"
Na ja. Sztem ha itt vki mocskolódik, sarat dobál, az te vagy. Egy énekesváltás ugyan drasztikus váltás egy zenekarnál, de e ténynek, Pityesz távozásának körítését nem találom olyan drasztikusnak, mint ahogyan beállítod/beállítjátok (V.Katona). Történt 1-1 hozzászólás az érintettek részéről a Net-en (itt a topicban és egyéb hírportálon is), nyilván ki-ki a saját álláspontját, döntéseinek mozgatórúgóit igyekezett jobban megvilágítani...OK, talán egy kicsit érvényesült a "minden szentnek maga felé hajlik a keze" effektus ;), de nem érzem, hogy a stílus túl drámai lett volna.
Lapozzunk.
Elolvastam a cikket a Sziget.hu-n.Elolvastam a FF topikot.Döntöttem.Szar idők, szar emberek.Ha a májat kint hagyod a melegben olyan lesz a szaga mint Szabó András "fenomén" igazságos szavainak.Dögletes.Beképzelt.Álszent.Levente meg csak szoptassa az új gyermekeket, csak arra vigyázzanak nehogy a szoptatásból szopatás legyen egy egész, bolondnak nézett magyar rockszíntér előtt.Ugyanmár srácok, a szocializmusnak vége, fölösleges szónoklatok,demagógiák, üres frázispufogtatások nem kellenek.Ha a FF tényleg fenomén, akkor majd a Pityesz elvesztése fölött érzett tehetetlen dühük és kisstílű mocskolódásuk után pár hónap múlva úgyis feltűnnek a nemzetközi pódiumokon...nincsenek csodák.A hal a fejétől büdösödik, ha ez a fej ebben az esetben Sz.A. és K.L. magukat feno-mártírnak bélyegzett álintellígens "tudokháromidegenkifejezést" rock-bohócok, akkor ennek nem lesz sok jó vége.Bár ne a próféta szóljon belőlem.Tudjátok van egy nagy igazság a zenében.Hangszereken játszák.Hallhatatlan koncert-dobos, izmos egyujjgitáros csak a vakuljparaszt kategóriának kell.Ezt a melót is el kell valakinek végeznie...
A FreshFabrik többi tagját hogyan jellemeznéd röviden?
"A FF egy család. Szabó és Levente a szülők. Én vagyok a lázongó, pubertás korú gyerek, Matyi a tudatára ébredő gyermek, Béci a nagybácsi, aki néha eltűnik a családból, hoz egy kis ajándékot, rendbe rakja a család életét egy perc alatt, és utána újra eltűnik; őilyen. Aztán van Szabi, aki ugye technikussá avanzsálta vissza magát az utóbbi időben, ővolt ugye az a fiú, akit adoptáltunk a Blind Myselfből. Ezen kívül van ugye két kisegítő emberünk, Balázs Bence, aki a Warpigs-ben nagyon sokat segített, most ő kezeli a turnén a samplereket, és Bodrogi Andris, aki a Duna TV-n vezet műsorokat és kezeli nálunk a szintetizátort. Nekik még nincs meg a definíciójuk a családban, de biztos, hogy nekik is lesz. Ez egy jó közösség, és azt szeretnénk, ha minél többen tartoznának ehhez a családhoz, és a közönség is úgy érezhetné magát, mintha ennek a családnak a tagja lenne."
Mindenképpen a POT rovására fog menni annyiban, hogy ugye vagy megválik tőlük vagy párhuzamosan kezdi el csinálni mindkettőt, de akkor mivel Ff -nek több tere van ezáltal háttérbe fog szorulni a POTés a POTosok zúgolódni fognak...
De adja Isten , hogy menjen együtt sikeresen mindkét szekér (vagy vonat)
:-)
Szia Levente!
Én csak a Fabrikért aggódom,meg a POT-ért!
Mert Pityesz elment, hát ez van,túlélem, biztos megnézem a SWS-ban, és ha tetszik a zene is mellé, akkor gazdagodtam egy együtessel, akit szívesen hallgatok,meg újabb koncertre járásra ad okot. Amikor VA ment el,arra is azt tudom mondani,hogy iszonyú jó a Superbutt, és sokkal jobban illik bel András.De a Fabriknál garancia-e az,hogy ilyen régóta vagytok együtt,arra,hogy az FF megmarad?
És akkor még mindig ott a POT akik iszonyú jó hangulatú koncerteket adnak, és hát azért Bazsa elvesztése ott nagyobb gáz lenne!Szóval elsősorban a POT-ot féltem attól,hogy esetleg szétesik emiatt.Szóval hajrá FF, hajrá SunWorkShop, hajrá POT, és ha már itt tartunk Superbutt-nak is!Akkor megnyugszik a lelkem ha majd hallotam Pityeszt a SWS-ban, és a Fabrik is újra koncertezik, remélem nem Bazsával,mert ő maradjon csak meg nekünk a POT-ban!;-P
Az ismerőseimmel megegyezünk abban, hogy ha ez tényleg egy profi zenekar akkor az ilyen elválásokat is profin kéne intézni, mindenféle sárdobálás nélkül.
Nem pedig egymást fikázni.
Elváltunk, elváltunk, kész, ennyi.
Levente hogyhogy fent vagy ilyen hajnali órán?
Mész a gyárba 6 ra? :))))
VA Pityesznek volt talán akkor a legjobb "cimborája".És látod milyen csúnya vége lett ennek
a szép barátságnak.:(Hajjajaj Se köszönés semmi...Talán most feltolul az emberség a két szerény frontemberben...:)Látod,mostmár mindkettőt egyszerre fikázzuk.
A Szabó 17 éve nyomja mellettem minden nap.
Béci,Matyi 6. éve.Csak náluk nem a "Me,Myself and my microphone" mottó megy,hanem ők inkább úgy ragoznak,hogy náluk nem az "Én" van egyes szám első
személyben,hanem az,hogy "FF".Látod még a "hiteles" szónál is van nagyobb közhely.
Ennyi idő alatt a Wham:) kétszer milliomos lett!!!
és háromszor oszlott fel...:)
Nem magamat siratom egyébként,hanem azokat,akik föladják,pedig hiányoznak a palettáról !
Pityesznek ez kíváló lehetőség egyébként arra,hogy megmutassa,tényleg jó frontember.
Az új csapat jó zenészekből áll,akik egy énekesre vártak csak.Ha jó,a zenekar sikeres lesz.
És ez a nyers tény itt!!!,a többi csak egy személyes kommentár tőlem,amire lehet,hogy nem is vagy kiváncsi:).
...nem rég olvastam a sziget.hu-n az interjút.az igazat megvallva elég gennyes dolog ez az egész.nem, nem is gennyes, inkább hiteltelen, vagy a fene tudja mi.A Pityesz szerintem az egyik - ha nem a - legjobb frontember, és énekes a magyar színtéren.
úgy tűnik ez egy összeférhetetlen társaság.
A zenekar arca egyértelműen a Pityesz volt, és mindentől függetlenül ő volt a kulcsember a produkcióban.
Ezek a kirohanások pedig a zenekar részéről -lásd Levi - nevetségesek, és visszatetszőek.Persze, csinálni kell, de miért kell folyton siránkozni, hogy ilyen szar, meg olyan szar nekünk magyar rockzenészeknek.
Számomra ezzel az újabb énekesváltással hitelét vesztette a Freshfabrik.Mintha görcsössé, művivé vált volna az egész.Mintha hiányozna az emberség srácok!
Eddig a VA-t fikáztátok - jó cimborátok volt egykoron -, most Pityesz van terítéken...