Én tiszta szívből örülök, hogy a kedves cikkírónak ilyen k. sok szabadideje van, hogy két nap alatt lenyomjon egy ilyen játékot. Erről a Star Wars The Old Repuplic c. MMO/RPG jut eszembe, amikor 2012-ben f2p lett, a távol keleten három nap alatt végigvitték. Igen, mind a nyolc kasztot... Szóval ez az index cikk is ennyire lehet valós. Kábé egy fizetett negatív hirdetés.
A hírek szerint Kennedy 2021-ben egy hároméves szerződést írt alá a stúdióval, ami idén év végén lejárna, de ezzel úgy tűnik nem ér véget a története. Egy megbízható iparági bennfentes, Jeff Sneider (TheInseider.com) szerint Kathleen Kennedy továbbra is betöltheti ezt a posztot, és legalább a jövő év második negyedévéig biztosan ő marad a Lucasfilm elnöke. A második negyedév az április 1. és június 30. közötti hónapokat jelenti, tehát majdnem egy esztendeig még mindig ő lesz az egyik legbefolyásosabb ember, aki dönthet a Star Wars sorsáról.
Egyelőre tehát nem tehetnek mást a rajongók, mintsem elfogadják, hogy Kennedy marad a Lucasfilm elnöke, akár tetszik, akár nem. Ráadásul a The Mandalorian és Grogut már forgatják, tehát alighanem ehhez az alkotáshoz is lesz még köze, pedig az új film csak 2026. május 22-én kerül a mozikba.
Megvallom, ezidáig nem hallgattam a műsoraitokat. De mivel most éppen kifogytam minden podcastokból, adtam nektek esélyt és néhányat most igen. Hát, nem volt egy nagy élmény :D
Mármint ne érts félre, jók ezek, persze, de sajnos túl sokszor értettem egyet veletek, folyvást bólogattam, ahogyan rá-rámutattok pl a nyomorúságos Acolyte vagy 7-8-9 stb hibáira :D Ez így egész egyszerűen valami tragikus, hogy ekkora bénaságokat hozott létre Disney és az ember kedve tényleg elmegy már ettől az egésztől és akkor most még podcastok formájában is ezt hallgatom :D
De kár, hogy ebből alig látni valamit.... A képből, már amennyire meg lehet ítélni, még jó állapotban van a tekercs. Bár csak, Adywan/negative1 kezei közé kerülhetne. :/
Magánvélemény: az elfogadott hivatalos kánon történelmet nézve, ami olyan a sithekkel meg a jedikkel mint az egyszeri vicc az erdőről, az oorszokrónémetekről, és a partizánokról, meg a csőszről, nem lehet rendes történetet írni...