nos kedveseim, ezennel megkezdem a fekete retket, amiből igyexem hamar pirosat csinálni, ezért elsősorban veszek sok üveg söritalt, aminek kortyolgatása közben majd rátok is gondolok :-))))
mielőbbi kellemes zőccséget minden retkestársnak ! pl. újhagymát :-PPP
Ha az ember elmegy négy napra a retekbe, de előre tudja, hogy kénytelen lesz dolgozni is (mégpedig jó kis szívásost) ezen idő alatt, akkor az fekete retek ???
Már régóta figyellek benneteket, de az a fura érzésem támadt mintha nem lennétek bent a dolgozóban.
Ebbol következik, hogy a retekbe sem tudtok elmenni. Így minden kétséget kizáróan ÉN vagyok a mai nap gyoztese.
Akkor kedves feleim szümtükkel látjátok mik vogymuk. Agresszívmalac pl. retkübe mügy vogymuk. Esetleg még fehárvári hodi utu reá, de ezzel már igazán nem akarlak untatni benneteket.
Mindenkinek kellemes hideg söröket és szép leányokat (leányoknak meg figyúkat) hideg söröket, valamint hideg söröket kívánok.
na beleugatok én is vaú vaú
olyan baromira fú a szél, hogy nincs is kedvem retkelni, pedig estve foci lesz, majd laposan játszunk, esetleg pokrócot dobunk rá, inkább rágyújtok egy pipára, benyomok egy szoftmesint a lejáccóba, osztán perl-ekedek tovább, hátha lesz valami lácattya...
zizi monitorba beleásító fejéhez kap tankolni is kell, grrr
Én meg jöhettem a saját autómmal, mert a egyik kollegína összezúzta a sajátját és kőcsönattam neki a cégeset. Így jár, akiben nagy a lélek meg a vonalúság.
Ma hamar lesz Retek, mert kedd lévén baszketolási nap leend...