Keresés

Részletes keresés

Last Seal Creative Commons License 2013.04.04 0 0 2686

A fatimásat nem értem,sajnos amit kértél tőlem emailben angol fordítást időhiány miatt nem megy.

üdv.:Zoli

Előzmény: gyorimax (2683)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.04 0 0 2685

Last Seal     Vissza a topikba     2010-04-17 15:53:15 (#441)
Kedves en-morphe!

írod:

"Millióból egy aki hiszi! Tudom, hogy érted miről beszélek, ez az Üzenet!"

Branham az első felesége halálakor megfogadta,hogy hirdetni fogja a tűz-keresztséget.Ez volt az üzenete-legyen tele a lámpásotok.

Persze ez nélkül is nagyon jól lehet hivősdit játszani,lásd nazarénusok,baptisták(megkaptuk mikor hittünk),reformátusok ,evangélikusok stb.Így meggyőződésem,ahogyan egy testvérnek az álmában is szerepelt,a "Branham-hívők" is menetelnek a sivatagban.Nagyrészük,ha ma találkozna az illyési kenettel vagy az Úr Angyalával,amint Branhamnél volt,ugyan ugy megbotránkona,vagy káromlásba esne mint annó a korabeli felekezeti tagok tették a "szent fetrengőkkel",holott ők azt mondják hiszik az üzenetet.

(Sztem jobb esetben is balga-szüzek lesznek majd.)

W.M.Branham szolgálata POWER-szolgálat volt,a Jézus Krisztus jellemével,ami Pál óta nem fordult elő ekkora megnyilvánulásban!

"Átbeszélések"-Mert a te beszédedből ismertetel igaznak, és te beszédedből ismertetel hamisnak.
Attól,hogy valaki csendben van,tünhet bölcsnek ugyan de nem biztos,hogy az is.
Ismerős a felekezeti felfogás,ne kérdezősködj,ne legyen saját véleményed,ha nem is mondják így ki de a dogma-szelleme ott van.

Előzmény: Last Seal (2682)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.03 0 0 2684

Mert" , hogy olyan kevesen tudnak arról/ olyan kicsi "ébredés/

Előzmény: gyorimax (2683)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.03 0 0 2683

A másik linkhez is válasz, : szerintem a Fatimai 3. látomás alapján van a menetrend.

Más. Miért lesz olyan kicsi "ébredés" , hogy olyan kevesen tudnak arról ?

Előzmény: Last Seal (2681)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.02 0 0 2682

Te már olvastad a László írását,hogy mi történt vele a fegyveres örködés közben (fura repülő tárgy).

http://gyogyulashangja.com/magunkrol/

Előzmény: gyorimax (2665)
Last Seal Creative Commons License 2013.04.02 0 0 2681

Régebben szóba került Ausztrália és az üldöztetés.Ezen a linken van ám sok érdekesség:

http://www.biblebelievers.org.au/natural.htm

Előzmény: gyorimax (2678)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.01 0 0 2680

Előzmény: gyorimax (2679)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.01 0 0 2679

A mennyaszony készülödik

Előzmény: gyorimax (2678)
gyorimax Creative Commons License 2013.04.01 0 0 2678

Szerintem jó

Előzmény: Last Seal (2669)
prszm Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2677

Jel. 12,9
És vetteték a nagy sárkány, ama régi kígyó, a ki neveztetik ördögnek és a Sátánnak, ki mind az egész föld kerekségét elhiteti, vetteték a földre, és az ő angyalai is ő vele levettetének.

A jelenések könyve már nem azt mondja, hogy ő csak egy állat. Hanem, hogy maga a Sátán.

Előzmény: Magyari László (2676)
Magyari László Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2676

Például a kígyó a klasszikus zsidó vallás szerint a szó szoros értelmében csak kígyó volt, míg a későbbi zsidó teológiában a gonosz által megszállt lény lett, hiszen a bűnbeesés történetében beszélt, pedig a kígyó erre nem képes önmagától. (A Midrás már odáig megy, hogy a kígyó, mielőtt megátkozták, felegyenesedve járt és tudott beszélni.)

Magyari László Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2675
Magyari László Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2674
Magyari László Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2673
Magyari László Creative Commons License 2013.03.31 0 0 2672
gyorimax Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2671

2 lehetőség van, 1. a tiéd, a másik pedig , hogy fogadott fiú az egyik.

Előzmény: Last Seal (2668)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2670

Itt van egy néhány érdekesség , előzetes belőle, szerintem nem, rossz. + Ő nem Mózes és Illést mond, nála Énokh és Illés.

44.fejezettől elég érdekes , ez kicsi részlet is az.

"It is a matter of course that His forerunners must appear first, as He says by Malachi and the angel , I will send to you Elias the Tishbite before the day of the Lord , the great and notable day, comes; and he shall turn the hearts of the fathers to the children, and the disobedient to the wisdom of the just , lest I come and smite the earth utterly. These, then, shall come and proclaim the manifestation of Christ that is to be from heaven ; and they shall also perform signs and wonders, in order that men may be put to shame and turned to repentance for their surpassing wickedness and impiety."

http://www.newadvent.org/fathers/0516.htm

Előzmény: Last Seal (2669)
Last Seal Creative Commons License 2013.03.25 0 0 2669

Itt  érdekes álmok vannak Branhamről,angolul:

http://www.fachurch.org/rev.htm#bro

Last Seal Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2668

Volt egy özönvíz,a mag csupán Noé feleségén menekülhetett "át".

Előzmény: gyorimax (2665)
Last Seal Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2667

Sis. Branham said to me, Bro. Jackson,have you
seen the book yet, the one Lee Vale has edited? I said, Well, I just got it. She said to me, Billy said,that
if he had gotten to read the manuscript as he would have liked to, he would not have allowed it to be
published. That is what she said to me; and I am telling it to the world,because believers have a right
to know the truth. Spoken Word Publications has pushed that out there for this number of years as
though it was Thus saith the Lord, when in reality, the man who edited this, projected a thought and idea
of his very own into it, which made Bro. Branham say something he did not say at anytime, ever.

Előzmény: gyorimax (2650)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2666

Kedves Lastsel !

Ha minden igaz , végre találtam egy olyan "oldalt" ahol az újjászületés tanitás igei. Te segitettél hozzá. Igaz még ott van a puding proba.

Te is irtál régebben arról a "keresztségről" , szerintem az a helyes ,

Az Úr áldjon

Előzmény: Last Seal (2660)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2665

Kedves László !

Szerintem nem lenne baj ha elovasnád azt a tanitást újból , mi is történt ott az édenben és miért .

Előzmény: Magyari László (2664)
Magyari László Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2664

Lesznek jelek az égben .Figyelem az Úr Jézus Krisztus hamarosan jön.A földi vezetők sátán birodalmát támogatják.Csak az Úrra figyeljetek! Branham testvér PRÉDIKÁLT  lázadó kígyó fajta fajról.  Kain a kígyó magva. ,Isten ellen harcol.Emlékezzetek a kígyó magja prédikációjára ! 

Magyari László Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2663

Magyari László Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2662

Magyari László Creative Commons License 2013.03.24 0 0 2661

Last Seal Creative Commons License 2013.03.22 0 0 2660

Részemről szivesen látlak vissza továbbra is ebben a sajátos szociál-médiában ,ami a fórumozás(látom törölted a ZsoltV-t).

Az Úr áldjon!

Zoli

Előzmény: Törölt nick (2637)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.22 0 0 2659

Talán a az "elgurult zöld/sárga  almás" álom magyarázatához ?

And I said, "Then, Lord, where is my Tabernacle?"

And He taken me up in the Spirit again, and set me down in a grove. And way down the grove was just rows of trees setting just level, about twenty-feet tall, or thirty. And they looked like fruit trees, and they were in great big green buckets.

And then I noticed to my right hand and to my left hand, there was an empty bucket on either side, and I said, "What about these?"

And He said, "You're to plant in them." So I pulled a limb from the tree to my right and placed it in a bucket on the right side, and a limb from the left hand and place it in a bucket on the left side. Quickly they growed all the way into the skies.

And He said, "Hold out your hands and gather the fruit thereof." And in one hand fell a great yellow apple, mellow and ripe. And in the other hand fell a great yellow plum, mellow and ripe. And said, "Eat the fruit thereof, because it's pleasant." And I ate from one and from the other, very delicious.

And just then I held up my hands, and was shouting the glory of God. And all of a sudden, that Pillar of Fire came down over the top of those trees, and the roar and the lightnings flashed, and the winds blew real hard, and the leaves begin to blowing from the trees. And I looked way down, here stood the shape of this Tabernacle, the way it sets now. And at the end where the pulpit would be, there were three trees, and those three trees taken shape of three crosses. And I noticed that both plums and apples were gathered in a clusters around the middle cross. And I ran real fast, screaming to the top of my voice, and fell down by the cross, and threw my arms around it. And the winds begin to shake, and the--the fruit from the cross, and it fell all over me. And I was so happy, just rejoicing. And said, "Eat the fruit thereof, because it's pleasant."

And then just a circling of Fire, called out, said, "The harvest is ripe, and the laborers are few." And He said, "Now, when you come to yourself again, or come out of this, read II Timothy 4." And then I came to myself. And I stood there rubbing my face and my hand. And just then, in the corner of the room, sun shining high, then I must have been under the vision for some hour or more, and It said, "II Timothy 4." And I reached quickly for my Bible, and read II Timothy 4.

But today the people don't want to hear that, they want to be tickled in their ears. Exactly what the Holy Spirit told me the day I laid that cornerstone there, said to, "Preach the Word; be instant in season, out of season, for the time will come when they will not endure sound doctrine; but after their own lusts shall heap for themselves together teachers, having itching ears, and shall be turned from the Truth to fables."

Előzmény: gyorimax (2658)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.22 0 0 2658

12És egybegyülekezvén a vénekkel együtt, és tanácsot tartván, sok pénzt adának a vitézeknek,13Ezt mondván: Mondjátok, hogy: Az ő tanítványai odajövén éjjel, ellopák őt, mikor mi aluvánk.14És ha ez a helytartó fülébe jut, mi elhitetjük őt, és kimentünk titeket a bajból.15Azok pedig fölvevén a pénzt, úgy cselekedének, amint megtanították őket. És elterjedt ez a hír a zsidók között mind e mai napig.16A tizenegy tanítvány pedig elméne Galileába, a hegyre, ahová Jézus rendelte vala őket.17És mikor megláták őt, leborulának előtte; némelyek pedig kételkedének.18És hozzájuk menvén Jézus, szóla nékik, mondván: Nékem adatott minden hatalom mennyen és földön.19Elmenvén azért, tegyetek tanítványokká minden népeket, megkeresztelvén őket az Atyának, a Fiúnak és a Szent Léleknek nevében,

Sajnos valami "vágás" még is van benne, pl. a Krisztus Isten titka kijelentve, /azon jól kijön /

a fenti Ige igazsága az angol forditásban benne van, és a "DVD"-n is fent Volt, még az "eredeti" helyén és a vágás helye nem "hallatszik",

pedig ott hallottam és ott talán nem "fele "-t mond , hanem ott 6-ról beszélt , ha jól emlékszem.

Előzmény: Last Seal (2656)
gyorimax Creative Commons License 2013.03.20 0 0 2657

"PERGAMUMI GYüLEKEZETI KOR"
186/196 / oldal
Mindaz, amit többmint 300 éven àt ismert, az a nyàjak legeltetése, a szàntóföldek művelése és a halàlfélelemben lévő rabszolgasàg volt az
Egyiptomiak alatt. Most azonban ő szabad volt. Egy àldott nép
volt az Isten korlàtlansàgàn keresztül. Az bizonyos, hogy Moàb
lenázte őt. Az összes többi nemzetek is lenézték. A szervezet
mindig lenézi a szervezetlent és vagy szerveződésbe viszi őket
hatàrozat àltal, vagy elpusztítja őket, ha nem akarnak jönni.
......................
"Viseljetek gondot azért magatokra és az egész nyájra, + melyben a
Szent Lélek titeket vigyázókká tett, az Isten anyaszentegyházának
legeltetésére, melyet tulajdon vérével szerzett.

Mert én tudom azt, hogy az én eltávozásom után jőnek ti közétek gonosz
farkasok, kik nem kedveznek a nyájnak.

Sőt ti magatok közül is támadnak férfiak, kik fonák dolgokat beszélnek,
hogy a tanítványokat magok után vonják.

Azért vigyázzatok, megemlékezvén arról, hogy én (30)három esztendeig éjjel
és nappal meg nem szüntem könnyhullatással inteni mindenkit."

Hol van KING zsidók. JEFF. IN 58-1221M
53  .
Anyák napja. JEFF. IN 59-0510M
7 És akkor azt szeretném, hogy csak egy rövid bejelentést, hogy a következő a Tabernacle, és így tovább, I. .. Mi, hogy egy renewment Alapítványunk, különösen részemről a kampányhoz. Minden le együtt a találkozók, mert kezdtem ezt a evangelizációs oldalon, sok évvel ezelőtt, hanem alkotó egy alapítvány, hogy a másik csoport az emberek, én csak használt a csoportot, hogy én is ismeri, és a ... És tett egy alapítvány, hogy minden az én ülések hajtana neve alatt a Branham Tabernákulumban. És hogy fogják használni az Unió Nemzeti Bank New Albany, mint ahol az alapokat lehetne fordítani - fizetni azon keresztül, hogy ez nem lenne adóköteles. Ha nem, az összes pénzt felvettük adóköteles lenne nekem, ha nem használja a Branham Tabernákulum például alapítvány.
Sokan közületek már hallottad bejelenti, hogy időről időre. Azt kell csinálni, és - annak érdekében, hogy ezt tegyük. És aztán - aztán mi beállít egy új alapítvány most. És szeretnénk, annyi, mint tudja, hogy I. .. Hány hallott engem bejelenteni, hogy, hogy minden díjazás, dolgozom a Branham Tabernákulum? Csak emelje fel a kezét, minden ... Persze, mindenki. Ez az egész ...? ...
És így, ha a szolgáltatás több, ha úgy tetszik, van egy kis nyilatkozatot ott, úgy, hogy, ha azt aláírja azt, ahogy megy ki ... Brother Roy Roberson lesz, hogy ott hátul.
Mert megyünk, hogy hozzanak létre egy alapot, ugyanaz a dolog csak - de egy másik alapítvány, hogy az összes alap és a dolgok, ez szerepel a találkozón, tartsa attól, hogy adóköteles lesz - kerül, mint rendesen, az Unió Nemzeti Bank, hogy keresztül működnek a Tabernákulum, ahelyett, hogy - a talált - egy alapítvány. Mert ez már egy alapítvány, a neve a Branham Tabernákulumban. Látod? És így van egy Branham itt a Branham ott, és, mint ez, és a különböző alapítványok, amelyek nem mennek túl jól. Brother Roberson vigyázni fog arra, hogy, hogy lesz, ahogy kialszik. Majd értékelem.
Mint gondoltam ON MY WAY. CHICAGO, IL 59-0610
E-2 Akkor ma történt, hogy vegye fel néhány, a reklámok. Mint Joseph testvér mondtam tegnap este, én csak egyfajta futni ebben az időben. Azt tervezik tengerentúli ezt a nagyon, de elutasították miatt egyes vizsgált adó megyek keresztül ebben az időben az én templomban. És az alapja az egyház, hogyan van, hogy egy kormányzati számokat és így tovább, hogy nem tudjuk, mert a Tabernákulum egy felekezetközi hajlékot. Nem tudtuk, hogy volt, hogy végig minden hanta, azt gondoltuk, hogy te csak egy templom volt, diakónusok és lelkipásztorok és így tovább. De a kormány változtatásokat. A megváltozott 49, azt hiszem, az volt. Nos, én kint volt a pályán prédikáló majd. Nem tudtam, hogy a módosításokat, és mi a kongresszusi tett.
"Minden napjaiban az életünket. CHICAGO, IL 59-0612
E-4"
"Kinyilatkoztatás. 4. FEJEZET. 3. RÉSZ. THRONE MERCY JEFF. IN ROJC 61-0108
3"
"Mindent. Shreveport, LA 62-1124E
E-12... E-19"

Én ezt értettem meg, hogy hogyan és miért történt. Ez egy előre mondott "dolog."

Krisztus ....Kijelentve , mondta el./ a hogyant és a miértet is./

Az "intézményesülés" kikényszeritése már elöbb megvolt , utána csak változtatgatni kellett a törvényt és ott volt a "madarász" töre. 6-7 évebte történt a trv. vált.

Az a sok "irás" amit én is találtam a "belopozkodok" miatt történt , ezért is tünik sokszor ellentmondásosnak egy-egy történet. A "kötelek" meglazultak egy időután .

Nem tudom érted-e?

Előzmény: Last Seal (2656)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!