Dickinson sem fiatal már, és úgy tűnik, hogy a betegség kapcsán nagyon lesoványodott. Nem tudom, hogy vissza tud-e jönni abba a formába, amilyenben pl a múlt évi turnén is volt. De jó, hogy még láthattuk, hallhattuk.
Ő bizony! Nekem is felemás érzelmeket okozott a kép...
Kemény volt ez a nyelvdaganat. Érthető miért kommunikálták, hogy ha a májusi MRI eredmény igazolja a pozitív várakozásokat, akkor is szükség van néhány hónapra a teljes fizikai felépüléshez.
szerintem minden jól halad Bruce gyógyulásával kapcsolatban, azért is merték nyilvánosan bejelenteni ezt a hírt. ha nagyon rosszul állnának a dolgok nem teregetnék ki ennyire részletesen. vagy egyáltalán.
ez az optimista jóslat. Nagyon-nagyon veszélyes a szájüregi daganat, bízzunk benne, hogy tényleg nagyon korai stádiumban fedezték fel, és meggyógyul. Az ének egyelőre mellékes.
sztem semmiféle családi kötödés nincs a mother russia miatt. harris nóta, akkor volt a hidegháburú vége meg a világpolitikai átreendeződés. lehet hogy ez a maiden féle "wind of change" :-)
De sajnos az lehet NO TOUR 15 is... Sőt, inkább az, ha írják az új albumot. De csak tegyék is azt! Alig vár(om)juk!
Viszont lenne egy kérdésem azokhoz, akik tudják rá a pontos választ. A Mother Russia c. dal megírását mi inspirálta pontosan, ez tudható? Valamelyik tagnak van esetleg szorosabb kötődése (mondjuk családi) az országhoz?
jó hogy újra nyomták ezeket a klasszikus pólókat,nekem írtóra tetszenek.
olvastátok hogy a fan clubosok által kapott karácsonyi üdvözlőn ez van?:
Eddie a stúdióból rohan kifelé; a táblán azt olvasni UROTON 15, ami az ON TOUR 15 anagrammája, ráadásul a kártyán ez olvasható: "Eddienek van egy kis ajándéka karácsonyra azoknak, akik igazán rosszak voltak! Nem szabad kinyitni 2015-ig..."