Hát, azért előnye is van ennek az országnak. Például legtöbben ugyanazt az 1 nyelvet beszélik, amit te is, és az jól jön ám, ha a "Mennyibe kerül? Akkor kérek kettőt." szintet meghaladni szottyan kedve az embernek.
Megaztán, a kultúra nagy része is erősen kötődik a nyelvhez, dehát, Goebbels is legszívesebben a pisztolytáskájához kapott volna, amikor ezt a szót hallotta.
De komolyan! Tökre megértem, ha valaki elkívánkozik innen, mert máshol kedvesebbek az emberek, kellemesebb az éghajlat vagy olcsóbb a fű. Nyilván, ha menni kell, menni kell, de szerintem, ha az ember el is megy a föld túlsó felére, nem biztos, hogy a lónak is át kell esni a másik oldalára.
Nem tehetek róla, de ez ugrott be:
Aki szeretne visszajönni Azt engedjétek vissza Aki el szeretne menni Azt engedjétek el Már az óvodában is Ha viccelve lett a Kriszta Hogy a bugyiját kinek dobod Azt te döntötted el Jól van megcsináltad Te álmodozós szerény Aki valaha voltál Mondd most hol vagy keretlegény Jaj nemzedékem, Olyan jó hogy boldogulni látlak Sikerüljön minden Mint a Pataki Attilának
Hat ja. Nekem bejon a fikazas, de belenyugodhatnank mar, hogy ez az orszag olyan, amilyen. A fosnal is fosabb. Ha valaki tenyleg utalja ezt a helyet, akkor elmegy. Ha meg csak dumal, magara vessen! O marad itt... pedig elmehetne. Csak akarni kell :)
Ha valaki veletlen kiturna meg valamit az operavalkapcsolatban (az se baj ha nemet vagy angol), linkelje be ide is legyszi, ma meg erre sem erzem magam alkalmasnak, de erdekelne.
A nap tanulsága: vagyok aki vagyok. – erre jöttem ma rá. :-)
vélhetôleg ôsszel megyek Amszterdamba, márcsak pénz kell, az elhatározás megvan :-)
Isten fizesse meg hálloooooo....
Tök jót beszélgettem egy barátommal a Dunaparton a lépcsôkön ete, tekertem 1 cigit, hogy majd ott elszivom, de jó lesz (ô nem szív. már), erre bazmeg itthonhagytam. 5 órát dumáltunk, és legalább nem makkantam be, na mindegy, most elszívtam (azértis vagyok ilyan értelmes)...
Crayenne-t végleg kitörölték az Index fórumából a halott náci vezér éltetéséért. Nyomát beszórták sóval, a hivatali jegyzékekből neve eltűnt. Ki volt crayenne? Már sosem tudjuk meg.
Tényleg csak ránézésre :-) Tegnap este kicsit bebasztunk Fish-sel... Aszittem a heilhitlerért kimoderálnak (amúgy csak poén volt), a rákos topikban örökre kimoderáltak egy csávót az indexrôl, mert v.mi olyat írt, amibôl arra lehet következtetni, hogy antiszemita, amúgy nem az. Én se vagyok! :-) csak ezen meglepôdtem.