Nem is fog menni, csak pár olvasó alkalmas az olvasására, a raw-dao96 nem elég,azeredmény teljesen esetleges.
Amit meg lehetne próbálni: grabbelni a sony cd architekt 5.2, ez a legtöbb védelemmel elboldogul, ha nem, akkor beaz asztaliba, és az anlog kimenetetról bedigizni... ez van. :(
Kis segítségre lenne szükségem. CD-t szeretnék másolni,(természetesen saját célra, nem szeretném hogy a drága gyári lemez menjen tönkre a kocsiban) ami savedisc 2 vel van védve. Eddig egy csomó mindent kipróbáltam, de biztos hogy elbaltázom valahol. Látszatra minden jó csak mégse. Kérdezném hogy milyen programot ajánlotok. Kérem írjátok le a folyamatot is. Rendelkezésre álló eszközeim: HP író kb.8 éves, Pioneer 108, Asus A6R P002 noti. Előre is köszönöm.
Segítség kellene mert nem vagyok egy tapasztalt lemez író.
Lemezmásolás ,iletve szimulációs folyamatban is 80% körül értesítést kapok,"Helyreállíthatatlan lemezolvasási hiba" szöveggel. Itt pár percig elidőzik az író majd megírja a lemezt. Valóban hibátlan -e az írás azt nem tudom mert nem próbáltam még telepíteni. Vajon mi okozhatja?
Lemezmásolási beállításnál az olvasás beállítás fülnél hiába jelölöm ki az adatolvasási hiba figyelmenkívül hagyását akkor is azon a szakaszon "80%" megáll és erőt gyüjt.
A Nero 6.6.x: ha rákérdezek a lemez tulajdonságaira, kivétel nélkül 79:59:59-et mutat, azaz a szabványt. Ha viszont túl akarom írni, akkor a tényleges (?) kapacitással kérdez vissza (pl. 82:05-öt akarsz kiírni, de a lemezé csak 81:27, folytassuk?) azaz ez valahol a nyers CD-R-ről mégiscsak kiolvasható?
Nem muszáj külön wav-ba konvertálni. Pl. a neronak van flac (és shn és millió más) pluginja. Onnantól kezdve Új CD - Audió CD, rácibálod a flac filekoat, a Nero meg létrehozza az Audio-CD-t.
Szia ! Hétvégén nem voltam, és csak most néztem + a leveleimet, bocsi... :-(
Igaza van eref-nek, így csak sima adatcédét írnál...
A Burrrn nevű progival a legegyszerübb audio-t írni ezekből. http://www.burrrn.net/?page_id=6 Letöltöd, telepíted, magyarra állítod. Könnyű használni, adja magát.
A minőség olyan lesz, mint az eredeti cd volt, amiből a lossless készült. :9))
Milyen a lejátszód, és milyen a filmed kiterjesztése?
Ha avi, akkor azt is tudni kell, hogy tömörített vagy nem?
Ha a lejátszód ismeri a divx-et, akkor elvileg jó egy sima adatlemez (ISO), de ez így nem teljes válasz.
Ha PC-ről játszod le, akkor is jó az ISO.
Ha DVD-t akarsz írni, olyat, mint amilyen egy bolti lemez, programvásárlás a téma (pl: Adobe encore+Adobe premiere, de vannak olcsóbbak is), és mélyebb elmerülést javaslok az ügyben.
(Különben mpeg2 az általános, sok lejátszó által olvasott formátum)
1-2 éve vettem egy LG GSA4120-as írót, tökéletesen működött, aztán egyszer cask elfelejtette a CD-írás "művészetét", mert mindent írt (DVD+/-, RW, CD-RW) csak sima CD-t nem. Az írást elkezdi, aztán hibával leáll. Mivel nem jöttem rá a hibára, újratelepítettem az XP-t. Meg is javult szépen. Fél évig jó is volt. Aztán 1-2 hónapja újra kezdte a dolgot.
Ha tud valaki megoldást a problémára XP újratelepítés nélkül, kérlek segítsetek!!!
ne haragudj a kérdésemért visszaolvastam 2 oldalt - lehet hogy többet kellett volna- de nem találtam választ a zene mindenképp rajta van a cd-n és ha én wav-ban felteszem a cd-re azt nem tudom a hifimen meghallgatni.
lehet hogy számodra a megoldás kézenfekvő, de ne haragudj ha én még mindig nem tudom