Én egyszerűen mást szoktam bemártani. Pont a brokenes küldi miatt. Általában azt a végére hagyom, de Sierrából viszont kellenek a cuccok, úgyhogy senyvedjen az ártatlanja!
hihi, nemtudom "munkam" eredmenyekeppen "eltunt" -e renesco papa (bar valoszinu), kellet volna egy broken hills-i kuldihez, mexivtam picit. nembaj emugy ez az elso jatekom, es legalabb viselem tetteim kovetkezmenyet.
ez vicces küldetés. amikor először játszottam végig, mentem az üres jet-három drogárus nyomvonalon. mindegyik a másik kettőt vádolta. renesco nem vallott semmit. aztán visszamentem wright papához, jól lebaltázott aztán csak adta a sierra army depotos küldetést (???). lehet hogy az volt a gond, hogy addigra kiírtottam salvatoreékat (ők álltak a dolog mögött).
Az a Mysterious Stranger? Az annyit tesz csak, hogy randon encounter közben megjelenik egy HK9000-el asszem, és ő is veled harcol. Aztán eltűnik. Meg lehet támadni őt is, de akkor többet nem jön elő :-(
atkutattam az osszes atkutathato dolgot a hazban, de nem talaltam, bemartottam az igazi bunost, igaz nem kaptam annyi xp-t de sebaj. a statusban viszont athuzassal jelzi hogy megoldodott a kuldi, szoval nem sokat fajt a fejem utana.
A Gifted szerintem jó perk, az se baj, ha lassabban fejlődsz utána. Végülis csak random enc. kérdése az egész, hogy behozd. Nekem 12 AP-m szokott lenni, Action Boy 2, plusz mindenféle modul, meg tréning. Az Intelligenciát növelve javul a tanulási képesség, 7-esnél rosszabbat nem igazán érdemes választani. A Lucky a sniperhez fontos, én mindig kiválasztom. Két célzott lövés, mindkettő kritikus..;)
A mostani karakterem
AP 12
Int 10
Cha: 4
Lucky 8 (célzottan minden lövés kritikus, e nélkül minden 3-ik)
End: 6
Stam: 10
PE: 10
+ Dermal Implant 2
+ Phoenix Implant 2
+ vault city nyelvi modul (beszéd 105 %)
+ vault city inoculations (lehet, hogy rosszul írtam)
Bizony, bizony, majdnem jól mondod!
Csak nem Piszos Harry történet, hanem az 'In the line of fire' (Célkeresztben) c. film, ahol csakugyan Eastwood játsza Horrigant, aki Kennedy testőre volt anno, és ugye nem sikerült megvédenie (közkedvelt testőrösös alapszituáció), de most jön a gonosz Jonh Malkovich, és a per-pillanat elnököt fenyegeti vagy mi (amúgy nem láttam a filmet).
Akit érdekel:
Igen, sikerult meg tegnap ejjel meglelnem a walktrough-t es elvileg ugye egy ures jet uveget kene talalni. Atkutattam az egesz wright hazat, de nem talaltam. Rossz helyen keresem? a fiu szobaja nem a hazban lenne?
nehany lama kerdessel zavarnek titeket ha nem baj:)
1. hogy lehet rajonni ki olte meg a wright fiat a 4 "gyanusitott" kozul? akarkit mondok kapok 500 xp-t meg egykis penzt, de mivan hogyha artatlant vadolok be? lesz vmi kovetkezmenye?
2. a csapattagok kaphatnak-e sugarfertozest?
3. mast is megtamadott mar a new renoi fegyverkereskedo? en vasaroltam tole, aztan rogton megtamadott, kerek 8:00 voltam a boltjaban amikor kinyitott. erdekes h elmenekultem, utana visszamentem hozza, belopoztam es beszeltem vele ujra, aztan a dumalas vegen megint megtamadott. bug lenne?
a gifteddel az a baj, hogy utána lassabban fejlődsz (minden 4. szinten ad perket - amik között szintén van primary statot növelő - vagy valami ilyesmi...)
a deathclaw engem mindig hamar elhagyott azzal a szöveggel, hogy veszélyben van a falkája (mondjuk ebben igaza is volt)
Re all,
en nem vettem fel senkit sem, csak zavar hogy allandoan cuccoltatni kell oket, illetve egyedul a detclaw csavot wault13-ban, na az marhara tetszett...ja es volt egyszerre 3 kutyam is:))
2cyber, egy k9000, meg egy csoringer aki kovetett mindenhova:))
Nekem sose volt 1-es semmim, mivel mindig benyomtam a GIFTED nevu trait-et, ami mindegyik főstat-hoz ad 1-et!!! igy általában a Luck-om 3-as volt, a charizmát pedig 5-ösre raktam, mivel chippel vagy perkel még lehet rárakni 1-et, és igy lehet 3 követöm!