Én rosznernek válaszoltam, nem laceeee89-nek. A leírásban ezt a részt emelném ki: "Noha újra megérinti az egykori nagy szerelem, az annak idején cserbenhagyott lány és kiváltképp annak bosszúszomjas apja a vesztére tör..." A cserbenhagyás a terhes lány elhagyására vonatkozik, és ennek lesz a büntetése a kiherélés.
Sziasztok, fogalmam sincs mi a címe annak a pár éves francia filmnek ami egy zsaru egy napjáról meg éjszakájáról szól, aki mellé új társat adnak akiről a film végén kiderül hogy a belső ügyosztály embere és a zsaru ellen nyomoz, korrupció gyanújával. Köszi annak aki megírja.
Szerintem amit írtál az nem az a film ami a kérésben szerepelt mivel ebben a a filmben teljesen más a cselekmény:
Elizabeth Taylor (Alexandra Del Lago) Mark Harmon (Chance Wayne) Valerie Perrine (Miss Lucy) Rip Torn (Boss Finley) Ruta Lee (Sally Powers) Seymour Cassel (színész)
A jóképű amorozó legújabb hódítása az egykor híres és sikeres színésznő aki megkopott szépségét és fiatalságát szinte állandósuló alkoholmámorában próbálja felidézni. Az álmos vidéki kisváros, ahová a szépfiú - a nő társaságában - visszatér, ifjúkori hódításainak és egyben a múlt sötét árnyainak helyszíne. Noha újra megérinti az egykori nagy szerelem, az annak idején cserbenhagyott lány és kiváltképp annak bosszúszomjas apja a vesztére tör... Tennessee Williams kegyetlenül húsbavágó drámája azt a pillanatot ragadja meg amikor az ifjúság szertefoszlik és vele az álmok és remények végképp elenyésznek...
A leírtak alapján ez Az ifjúság édes madara lehet. De nem a klasszikus, Paul Newman főszereplésével készült, mivel annak megváltoztatták a végét, hanem az 1989-es.
A filmet amit keresek elég régen láttam /kb 15-20 éve/, valószínűleg elórősen B-- kategóriás.
A szoriból arra emlékszem, hogy toboroztak egy csapat huszonéves embert, akik valamilyen móndon szupergyorsan tanultak nyelveket, különböző harcművészeteket, amit később vmilyen főgonosz ellen kellett bevetni.
Az ötvenes évek Amerikájában játszódik, kb. akkor is készült, amerikai színészekkel. Annyira emlékszem a tartalomból, hogy egy fickó visszatér abba a kisvárosba ahonnan szökve menekült el - hátrahagyva terhes barátnőjét akit az abortusz meddővé tett. A záró jelenet: a krapekot elkapják a lány rokonai/barátai (?) és egy parkolóban kiherélik. Hosszú, fájdalmas üvöltéssel zárul a film.
Sziasztok! Remélem tudtok segíteni. Egy kutyafalka magára marad vmelyik sarkon (északi, vagy déli), mert a gazdijuknak sürgősen távozniuk kell. A film a falka (husky. malamut) túléléséről szól. Egy, vagy két kutyus meg is hal közben, de a végén hosszú idő elteltével persze megérkezik a gazdi is, és megmenti őket.
Nagyon hálás lennék a filmcímért! Előre is köszönöm :)
Én nem jelenetre emlékszem, hanem zene alapján keresek egy filmet. Régen láttam egy bűnügyi filmet, amiben vagy Miles Davis: Kind of Blue lemeze volt a kísérő zene, vagy egy ahhoz teljesen hasonló, füstös, szaxofonos, melankolikus stílusú zene. Van valakinek tippje hogy melyik film lehetett?
Üdv! Igen kevés és bizonytalan, amire emlékszem a keresett filmmel kapcsolatban. Azért, hátha Valaki... A (keresett) film kb. 15 éve mehetett a mozikban. (Úgy emlékszem, hogy a Művész moziban láttam.) Francia film (valószínűleg), de hogy van benne francia szál, az biztos.
Fiatalok robbantgatnak. Az a fiatal, aki a robbanószereket készíti meglehetősen amatőr, ugyanis pl. az egyik alkalommal egy párizsi (londoni?) szállodában, a tervezettnél lényegesen nagyobb kárt okoznak. Egy nagyon gazdag (nagycsaládos pasas, nagy rokonsággal, unokákkal) irányítja a háttérből őket. Egy ízben egy konkurens (?) terrorista csoporttal egy és ugyanazon rejtekhelyre küldik őket, amiből némi kalamajka származik, természetesen. Műfaját tekintve: krimi, némi társadalomkritikus vígjáték (?) árnyalattal.
Mában játszódó történet.
Sok filmet láttam, de ennek nem találtam nyomát azóta sem.
Kíváncsian várom, hogy a fenti, hézagos infók alapján lesz-e megfejtés.
Sziastok, egy megerőszakolós bosszú filmet keresek... csak annyi rémlik, hogy valami cirkuszos kocsiban történt az erőszak, több fiatal srác egy artista nőt, aki aztán lelövi a fiúkat, de belehal a sérülésébe. Mintha valami spanyol film lehetett, de nem biztos. Van valakinek ötlete?