És megszüntetett 3 analóg csatornát plusz a UPC közös wifijét is eltörölte. Nagyon ott vagyok hogy átmegyek a konkurenshez, csatornában mobil internetben és vonalas telefonban is veri a Vodafont
Új autók növekvő száma, azok inkább csökkentenék a használtautók árát, viszont azok ára is növekedett. Értem én hogy a neppernek is kell paradicsomot venni, de akkor is kopjon fel a nepper álla!
Nyáron kerestem autót, rendesen hazudtak az adatokrol. Jobban jöttem ki karosszéria javitással
Bocs, de a Rama margarin engem semennyire nem érdekel. Krétai, hidegen préselt, extra szűz olívaolaj igen. Finomabb is, egészségesebb is. No jó, hogy azért neked is legyen egy csepp igazságod, a Rāmāyaṇa-t meg a Mahābhārata-t ifjabb koromban eléggé kedveltem, de az meg teljességgel árfüggetlen kedvelés volt.
Amúgy meg, minden bigott propahantád ellenére van inflácija, a mai fagyim már egyértelműen drágább volt, mint ugyanazon fagyizóban ősszel, a taxik hétfőtől mennek fel hivatalosan, sőt, még a pedagógusok árát is emelte 10 %-kal az előrelátó és gondoskodó kormány. Meg persze az országyűlési képviselők árát is. :D
És 10 km-en belül szerintem találsz mindhárom boltot.
És a benzinköltség?? Vagy az ingyé van?? Gondolkodj egy kicsit.
Tudom nehéz most, hisz fideszesként védeni kell a hazát, bizonyítani, hogy a balosok a hülyék, mert nem jó helyen vásárolnak, hisz csak 10 km-et kell utazni, és sokkal olcsóbban vehetnék meg a Rama-t.
Vajon meddig megy még a hazudozás? Meddig trükközgetnek a számokkal? - Baloldal úgy véli hogy orbánék is a böszmemódszertant követik a covid utáni és háborús gazdasági helyzetben.
A Rama margarinról beszéltünk, amit megvehetsz a Lidl-ben is, az Aldiban is, meg a Tesco-ban is. És 10 km-en belül szerintem találsz mindhárom boltot. Plusz még egy csomó másikat is.
"Ha ugyanazt a terméket máshol megkapod olcsóbban, vedd meg ott" ...
Megtenned, hogy pl. a Velké Popovice-i Kozel vagy a Brno-i Starobrno sörgyár saját kocsmáját ide telepíted Bp.-re?
Természetesen úgy, hogy az áraik maradnának. S akkor jelentősen olcsóbban ihatnánk a sört, ráadásul egyértelműen jobbat mint eddig, s szerintem akkor még többet is mint eddig, ez tényleg igazán parádés KO lenne az inflácija csúf pofájára ...