Keresés

Részletes keresés

Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 1 521

Bocsánat, tisztelt T. Regina, végig olvastad az utolsó, mondjuk 50 hsz-t?

Úgy gondolom, semmi extrát nem írtam (rossz értelemben), de te is úgy gondolod, más mentális megpróbáltatása miatt tűrnöm kéne?

Előzmény: T. Regina (517)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 520

Nem, nem voltam.

Számít?

Előzmény: triplaharom (515)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 1 519

Bocsánat, a hülyézést kihagytad.

Előzmény: T. Regina (517)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 518

Nem az. A saját szavaink értelmezése az az lenne?

Előzmény: triplaharom (514)
T. Regina Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 517

Ez itt nem a Polfórum. Még egy "ballippppsi csürhe" vagy hasonló kifejzés és pihensz egy kicsit. Ugyanitt jelezném, hogy a gyilkosozást is abbahagyatod.

Előzmény: Telhetetlen_2 (493)
T. Regina Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 516

Lehet visszább venni az indulatokból.

triplaharom Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 515

Voltál már hasonló helyzetben ? Nem hiszöm.

Előzmény: Telhetetlen_2 (513)
triplaharom Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 514

Ez itt, nem a szóforgató oldal.

Előzmény: Telhetetlen_2 (511)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 513

Aha, amikor a beteg gyerekek gyilkosa elkezd hisztizni, mert az anyja is így járt.

És még engem hülyézik.

Te is inkább a saját elmondásod alapján az anyádra raktad a terhet, ahelyett hogy te csináltad volna.

Előzmény: Anyóca99 (512)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 512

Ne legyél nagyon hülye ! Világosan leírtam , hogy az kérhetné az eutanáziát , aki előre , tiszta tudattal erről nyilatkozott . Olyat , hogy bárki/akárki mehet a levesbe , soha nem írtam .

No elég volt a kötekedésedből ... te most tényleg mehetsz innen  a levesbe .:-)))

Előzmény: Telhetetlen_2 (511)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -2 0 511

Ha-ha, a fele kérdést kikerülted, és gyanítom, hogy csak azért válaszoltad azt amit, mert érezted, képtelen leszel elfogadható MÁS választ adni.

Mert ugye az önálló életvitelre alkalmatlan módon születettetek esetét is szépen elfelejtetted megmagyarázni, pedig hát te mondtad, aki teher, az mehet a levesbe.

Előzmény: Anyóca99 (510)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 510

Akkor ne kérdezz hülyeségeket ! Te kérdezted amire válaszoltam .

Előzmény: Telhetetlen_2 (509)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 509

Ezt nem vitatom, mert nem ismertem, de nem ide tartozik.

Előzmény: Anyóca99 (508)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 1 508

Majd ha elolvasod a feletted lévőt , megvilágosodsz .

Igen .... gond volt bizony ... anyagilag és időben is . Meg teher is , de nem felesleges , mert érzelem vezérelt . Anyám olyan ember volt , akiért a Földről is lementem volna . Mindent megérdemelt . Csak a szenvedést nem .

Előzmény: Telhetetlen_2 (506)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 2 507

Igen ... jól alszom , és nem szedek semmi bogyót . Ma pl.-ul több, mint 10 órát aludtam . (néha azért a 6 is előfordul) .

Minek agyaljak sok-sok éves dolgokon , amin már változtatni nem lehet ? A múlt .... elmúlt . Az a fontos , ami előttem van , ha tudok rá befolyással lenni . Ha meg nem tudok , a hátam mögé csapom .

Anyámért megtettem amit tudtam ... naponta nyargaltam a nyóckerből Kispestre , miközben két gyereket neveltem egyedül , éjjel meg a konyha asztalnál dolgoztam az 1-3. mellék állásom okán .

Ennyi telt tőlem , többre nem futotta . Ilyesmin agyalogjak ? Minek ?

Előzmény: özvi (504)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 506

Az egyéni tetteket nem lehet joggá formálni.

Amúgy visszautalnák RÁD:

Anyukád úgy volt ahogy leírtad, nála is így gondolod, hogy gond, kiadás, felesleges teher a társadalomnak és NEKED is?

Előzmény: Anyóca99 (503)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 505

Értem. A jogalkotók másképpen látják, nem, tehát nincs jog.

Előzmény: pákosztos cica (502)
özvi Creative Commons License 2024.06.23 0 0 504

És azt írod máshol, hogy kiválóan alszol altató nélkül.

Én mindig a múlton rágódok. Még nappal is, de este főleg.

Előzmény: Anyóca99 (503)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 3 503

Tudod ... én végignéztem anyám haldoklását ... tehát érvek külön nem kellenek . Nagyon tudom miről beszélek . De ő még képes volt öngyilokra . Önmagának le tudta rövidíteni az elkerülhetetlenhez vezető utat . De vannak , akik nem képesek ... vagy fizikai , vagy lelki ereje nincs hozzá .

Úgyhogy menj a francba barátocskám a kötekedéseddel ! Én tudom , neked meg fogalmad nincs miről dumálsz .

Előzmény: Telhetetlen_2 (498)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.23 -4 3 502

Segítek. 

Azért küzd, hogy rögzítve, leírva, elfogadva legyen a halálhoz való jog, ha már csak szenvedés az élet. 

Előzmény: Telhetetlen_2 (500)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 501

Az életképeteken szenvedőt? Vigyázz, nehéz útra lépsz, tudod mennyi, akár belterjes születik és tartják életben az állam kontójára, akik amúgy maguktól szintúgy életképtelenek lennének?

Mind csak koptatja azt, amit felsoroltál: ráfordítás, orvosi kapacitás, anyagi megterhelés családnak-köznek.

Előzmény: Anyóca99 (497)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 500

Milyen jog? Jog az, ami rögzítve, leírva, elfogadva, kötelezővé tesznek a jogalkotók. Más jogról nemigen tudok.

Előzmény: pákosztos cica (496)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 0 0 499

Ja, ilyenkor le kell választani? Amikor a faszi az utóbbi időkben megjelent a baromságaival, akkor is leírtad ezt, hogy a saját dolgával törődjön és ne próbáljon a helyzetével visszaélni vagy befolyásolni másokat? Neeeeeem? Akkor talán most nekem is lehet.

Előzmény: Anyóca99 (495)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 0 0 498

Gyengülnek az érveid. Amikor azt hallom-olvasom, hogy majd amikor te, vagy a valakid... akkor tudni lehet, hogy nálatok elfogytak az érvek.

Amúgy önkéntesen én is szoktam kérni egy s mást, de elég ritkán teljesítik a szőke nagymellűek.

Előzmény: Anyóca99 (494)
Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 2 497

Egyszerűen képtelen vagyok felfogni , hogy jön ide a politika .

Az államot meg végképp nem értem . Miért kell életben tartani az életképtelen szenvedőt ? Az eü.-i ellátás  kisebb ráfordítás , az orvosi kapacitás kevesebb , kisebb anyagi megterhelés a köznek/családnak . Hol a racionalitás ? .... ha már a beteg nem számít ....

Előzmény: pákosztos cica (496)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.06.23 -3 3 496

ballippppsi csürhe ?

Szerinted a betegség és a halál majd a politika mentén fog osztályozni? 

Én nem hiszem, de nagyon remélem, hogy a jelzőket beszámítja...

És igen, sok történetet (nem millió számra!) látunk a médiában.. de ez az első, ami egy általános, mindenkinek segítséget adó jogért küzd, csak ezt még nagyon kevesen látják át. 

Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 3 495

Itt le kell választani a politikát a témáról ! Leszarom ki milyen oldali , milyen vallású , vagy bőrszínű . Egyetlen szempont van : aki már gyógyíthatatlan és szenvedését még enyhíteni sem lehet , valamint önként/tiszta fejjel kérte korábban , az kaphasson  "megváltást" . Minden más duma csak cirkuszolás a szememben .

Anyóca99 Creative Commons License 2024.06.23 0 3 494

Végeredményt tekintve ugyanaz . Csak te esetleg hónapokig fogsz haldokolni , az eutanáziás meg ripsz-ropsz megszabadul a kínjaitól , amitől már senki nem képes megszabadítani , mert az állapota véglegesen gyógyíthatatlan .

Miért irigyled te másoktól a könnyítést , amit tiszta fejjel , önkéntesen kért ? Nem neked kell megtenni , és rád van bízva , hogy mennyit akarsz szenvedni ....

Előzmény: Telhetetlen_2 (491)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 -1 0 493

Az alkotmányjogász ott dobta el a kanalat nálam, amikor nekiállt hisztizni, vádaskodni meg baromságokat beszélni a médiákban, követelőzni.

Ugyanis NEM csak ő van ilyen helyzetben, csak ők nem jutnak a nyilvánosság elé. videomegosztókon sajnos milliószámra lehet látni kegyetlen élethelyzeteket, és sehol nem olvasom, hogy azok üzengetnének a történelmi események, hova tegyék a szavazatukat és az álságos állapota miatt azt hiszi, hogy majd szánalomból befolyásolni tudja a választókat a ballippppsi csürhe irányába.

https://nyugatifeny.hu/2024/06/06/karsai-daniel-fidesz-valasztasok-eutanazia

Erre azért van-volt ideje és energiája is.

Előzmény: Anyóca99 (490)
Telhetetlen_2 Creative Commons License 2024.06.23 0 0 492

Ez egoista?

Én nem az a FAJTA vagyok, hogy azt hiszem, hogy pl. egy fórumon mutatott álságos jóemberkedéssel megmentem a világot és a nirvánába jutok ezzel, hanem pontosan tudom, mit tudok megoldani, és amit nem, azt meg sem próbálom, mert minek is?

A gyógyszertáras példád jó, tetszik, én kb. így vagyok a rasszokkal, eltérő bőrszínűekkel és általában a migráltakkal és azokkal vallásúakkal, akik a vélt különbözőségükkel, történelmi sérelmeikre hivatkozva követelnek bármit is, ami több, mint amit én kapok.

Mindenki húzzon visz a sorba, a végére, a helyére.

Előzmény: triplaharom (489)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!