Ez itt nem a Polfórum. Még egy "ballippppsi csürhe" vagy hasonló kifejzés és pihensz egy kicsit. Ugyanitt jelezném, hogy a gyilkosozást is abbahagyatod.
Ne legyél nagyon hülye ! Világosan leírtam , hogy az kérhetné az eutanáziát , aki előre , tiszta tudattal erről nyilatkozott . Olyat , hogy bárki/akárki mehet a levesbe , soha nem írtam .
No elég volt a kötekedésedből ... te most tényleg mehetsz innen a levesbe .:-)))
Ha-ha, a fele kérdést kikerülted, és gyanítom, hogy csak azért válaszoltad azt amit, mert érezted, képtelen leszel elfogadható MÁS választ adni.
Mert ugye az önálló életvitelre alkalmatlan módon születettetek esetét is szépen elfelejtetted megmagyarázni, pedig hát te mondtad, aki teher, az mehet a levesbe.
Majd ha elolvasod a feletted lévőt , megvilágosodsz .
Igen .... gond volt bizony ... anyagilag és időben is . Meg teher is , de nem felesleges , mert érzelem vezérelt . Anyám olyan ember volt , akiért a Földről is lementem volna . Mindent megérdemelt . Csak a szenvedést nem .
Igen ... jól alszom , és nem szedek semmi bogyót . Ma pl.-ul több, mint 10 órát aludtam . (néha azért a 6 is előfordul) .
Minek agyaljak sok-sok éves dolgokon , amin már változtatni nem lehet ? A múlt .... elmúlt . Az a fontos , ami előttem van , ha tudok rá befolyással lenni . Ha meg nem tudok , a hátam mögé csapom .
Anyámért megtettem amit tudtam ... naponta nyargaltam a nyóckerből Kispestre , miközben két gyereket neveltem egyedül , éjjel meg a konyha asztalnál dolgoztam az 1-3. mellék állásom okán .
Ennyi telt tőlem , többre nem futotta . Ilyesmin agyalogjak ? Minek ?
Tudod ... én végignéztem anyám haldoklását ... tehát érvek külön nem kellenek . Nagyon tudom miről beszélek . De ő még képes volt öngyilokra . Önmagának le tudta rövidíteni az elkerülhetetlenhez vezető utat . De vannak , akik nem képesek ... vagy fizikai , vagy lelki ereje nincs hozzá .
Úgyhogy menj a francba barátocskám a kötekedéseddel ! Én tudom , neked meg fogalmad nincs miről dumálsz .
Az életképeteken szenvedőt? Vigyázz, nehéz útra lépsz, tudod mennyi, akár belterjes születik és tartják életben az állam kontójára, akik amúgy maguktól szintúgy életképtelenek lennének?
Mind csak koptatja azt, amit felsoroltál: ráfordítás, orvosi kapacitás, anyagi megterhelés családnak-köznek.
Ja, ilyenkor le kell választani? Amikor a faszi az utóbbi időkben megjelent a baromságaival, akkor is leírtad ezt, hogy a saját dolgával törődjön és ne próbáljon a helyzetével visszaélni vagy befolyásolni másokat? Neeeeeem? Akkor talán most nekem is lehet.
Egyszerűen képtelen vagyok felfogni , hogy jön ide a politika .
Az államot meg végképp nem értem . Miért kell életben tartani az életképtelen szenvedőt ? Az eü.-i ellátás kisebb ráfordítás , az orvosi kapacitás kevesebb , kisebb anyagi megterhelés a köznek/családnak . Hol a racionalitás ? .... ha már a beteg nem számít ....
Szerinted a betegség és a halál majd a politika mentén fog osztályozni?
Én nem hiszem, de nagyon remélem, hogy a jelzőket beszámítja...
És igen, sok történetet (nem millió számra!) látunk a médiában.. de ez az első, ami egy általános, mindenkinek segítséget adó jogért küzd, csak ezt még nagyon kevesen látják át.
Itt le kell választani a politikát a témáról ! Leszarom ki milyen oldali , milyen vallású , vagy bőrszínű . Egyetlen szempont van : aki már gyógyíthatatlan és szenvedését még enyhíteni sem lehet , valamint önként/tiszta fejjel kérte korábban , az kaphasson "megváltást" . Minden más duma csak cirkuszolás a szememben .
Végeredményt tekintve ugyanaz . Csak te esetleg hónapokig fogsz haldokolni , az eutanáziás meg ripsz-ropsz megszabadul a kínjaitól , amitől már senki nem képes megszabadítani , mert az állapota véglegesen gyógyíthatatlan .
Miért irigyled te másoktól a könnyítést , amit tiszta fejjel , önkéntesen kért ? Nem neked kell megtenni , és rád van bízva , hogy mennyit akarsz szenvedni ....
Az alkotmányjogász ott dobta el a kanalat nálam, amikor nekiállt hisztizni, vádaskodni meg baromságokat beszélni a médiákban, követelőzni.
Ugyanis NEM csak ő van ilyen helyzetben, csak ők nem jutnak a nyilvánosság elé. videomegosztókon sajnos milliószámra lehet látni kegyetlen élethelyzeteket, és sehol nem olvasom, hogy azok üzengetnének a történelmi események, hova tegyék a szavazatukat és az álságos állapota miatt azt hiszi, hogy majd szánalomból befolyásolni tudja a választókat a ballippppsi csürhe irányába.
Én nem az a FAJTA vagyok, hogy azt hiszem, hogy pl. egy fórumon mutatott álságos jóemberkedéssel megmentem a világot és a nirvánába jutok ezzel, hanem pontosan tudom, mit tudok megoldani, és amit nem, azt meg sem próbálom, mert minek is?
A gyógyszertáras példád jó, tetszik, én kb. így vagyok a rasszokkal, eltérő bőrszínűekkel és általában a migráltakkal és azokkal vallásúakkal, akik a vélt különbözőségükkel, történelmi sérelmeikre hivatkozva követelnek bármit is, ami több, mint amit én kapok.
Mindenki húzzon visz a sorba, a végére, a helyére.