Én vmily szint kicsit féltem tőle, de úgyérzem, hogy "okosan" lehet használni, és fogok is valószínűleg egy 2xőt. Úgy vettem észre, hogy akkor lágyul, ha a téma monnyuk árnyékos vagy mittomén. Ha pl rásüt a nap, mint a csapra amit küldtem, ott nem érződik nagyon a hatása. Node maj eljáccok vele... :)
A hírek szerint még Canon 2x konverterrel s fut az AF (5D vázon). De nekem nincs konverterem, sose használtam. Nem nézem le a konverterezést, egyszerűen valahogy kimaradt eddig a gyakorlatomból.
Elnézést, elfeledtem a kommentárt. Természetesen élesnek találom, de ezen nem lepődtem meg egyáltalán. Köztudott, hogy az új 70-200/4 IS egy penge darabka. Mint IS, mint optikai felbontás. Nem csináltál rossz boltot!! :)
Bentvoltam a Fotoplusban és volt Stealth Reporter D200-as. Sikerült megállapítani, hogy mégse ez az, ami nekem kell. Közben észérvekkel meggyőztek, így most rendelem a SlingShot 100 AW-t. Számomra ez lesz a legjobb. :)
... és 4 körül még visszamék... kiülök a dagonya környékére. Telefonált az egyik vadászkolléga, hogy nem tudja mi van, de a disznyók a vadföldön vannak. Fél óra alatt odaértem...hátha... oszt nézd.
Dehogynem tetszett!:D Csak az ára em. :( Már ez a 16k is most érvágás, de szükség van rá...Ma bemegyek a Fotopluszba, hátha van valamelyikből, hogy ki tudjam próbálni. (Már ha nyitva van...). De kíváncsi vagyok a ti véleményetekre is!
Nah, akkor megpróbálom ide berakni. Nem igazán vágom még ezt az indexes fórumtémát, máshoz vagyok szokva. (Meg annyira nem is lettek jók, mint szerettem volna. Így utólag már könnyű észrevenni a hibákat...:S)
És milyen FTP-t emlegettek? Mert akkor oda feltöltenék én is még néhányat. Meg megnézném a többiekét. ^^