Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Na ez már nem reménytelen.A lányom a Fő utcában/I.ker/lakik.most a Foci VB.után lejönnek hozzánk.Ha valami javaslatod van a cserére akkor felviszik.Teszek fel képet. Csak ki kell menni,hogy a mostani méretét lásd.Hajrá várom a választ.A kép mindjárt megy.
Én Pest-Budán vagyok, ez tényleg érdekes lesz 200+ km távolságból. Próbáltam már magokkal szarakodni, de nem sikerült, mert nem voltak elég frissek a magok. Ezért gondoltam, hogy akkor most dugvány.
Hali! Az enyém még nem épített ki ágrendszert,de nagyot ugrott méretben.Mivel kettő van elcserélném az egyiket.Ha érdekel felteszek képet mind kettőröl.Valami kellene helyette Ha nekem is megfelelne akkor már csak egy van,hogy cseréljük ki?.Mert a posta ha mesz sze vagy horor!Én Szigetváron lakom/Pécs+40km=Budapesttől/
Szia, küldj egy mailt a címeddel, meg azokkal a növényekkel amiből tudsz küldeni cserét, majd abból választunk. Nincs semmi extra amit keresnék, akár kerti növény, hagymás, stb lehet a csere tárgya.
Szia! Jó lesz elvirágzás után is , úgy biztonságosabban át lehet ültetni.
Mit küldjek cserébe? A felsorolásból kimaradt a mocsári nőszirom sárga színű (kb 50 cm magasra nő) , és a mocsári gólyahír, és van fehér mocsári nőszirom is az 1,5 m magasra is megnő.
Nagyon-nagyon-nagyon szeretnék lóbabot (vagy disznóbab, ki hogy ismeri, Vicia faba). Ha valakinek van/lesz ültethető magja, esetleg eladó beérett lóbabja, nagyon szívesen venném!
szia!esetleg ha több van belöle olyan sásliliom engem is érdekelne talán találunk valamit cserébe?enci8012@freemail.hu itt megbeszéljük /vir.enci8012.fotoalbum.hu/itt megnézheted a növényeimet bár még rendezés alatt áll.kköszi
szia sáslilim nincs de vannak kinti növényeim nekem tetszik az a kék növény a második kép.esetleg más virág nem érdekel ligetszépe,morzsavirág,varjuhályak,erdei szellőrózsa,évelö vagy egynyári öszirózsa,ezek lennének,enci
A díszcsorba rózsaszínű. Szívesen cserélnék veled tavi növényre, de nem tudom, hogy kiáshatom-e, mivel most készülődik virágot bontani. Esetleg van egy kisebb tő, ami még nem virágzik, azt el tudom küldeni. Ha nem maradna meg, majd ősszel küldök másikat.