Én csak Szegeden voltam Kamionos Találkozón. Ez nem hiszem, hogy érdekel bárkit, de nagy buli volt. Évek óta nem voltak ilyen sokan. A 185-ös sorszámot is kiosztották a kamionoknak, de nem tudom pontosan hányan voltak.
Ugyhogy most próbálom kialudni magam.
Sharm El-Sheiken én is kiakadtam, mert az volt a titkos B-terv, hogy esetleg oda megyünk, és Ibrahim majd átjön meglátogatni minket, csak egy óra azt hiszem a komp...hát ez nem jött be... :(( most meg még Kairó is...
persze igy már vízumot biztos nem kapnak jó pár évig, ezzel nem lesz gond...
Az évek során kiderült, hogy Egyiptomban minden lehetséges. A legbiztonságosabb országban (Tunéziára gondolok) is megtörtént. Lásd Jerba (Dzserba) szigete.
Sziasztok megjöttem, csak nem tudom nyitva tartani a szemem, mert kicsit keveset aludtam, viszont nagyon hideg volt. Na jó, csak tegnap!!! Éjjel meglátszott a lehelet, és majd megfagytam polár pulcsiban. Na, megyek aludni...
ilyen rossz a helyzet, hogy már egymással beszélgettek itt a kocsmában??? vagy hol is?? HOl vannak a többiek???? Én is megyek már, még össze sem pakoltam...Uristen milyen idő van...meg fogok fagyni!!!!
Lassan már azért is aggódhatsz, ha itthon maradunk...
HBB!
HÁt, a szabi meg a családi kassza az nálunk is gond, ha tudnék rá megoldást, már nem itt ücsörögnék, hanem Ibrahimmal meg Aminnal a sivatagban vagy a beachen!!!
Most holnap Szeged, ugyhogy sziasztok! Vasárnap este jövök!
Azért lesz majd valami szöveges mesélés meg sztorik itt is?? Egy csomó város így nem mondd semmit sajnos, mi még csak a tengerparti részen jártunk Antalya környékén meg Isztambulban. REménykedem....
Nem akarnám huzni a mézesmadzagot, de van megint akciós repjegy Damaszkuszba, csak nagyon kevés... és az az akciós az 39.900 megint...