Minden az iPodról, egy kivétellel, légyszi ne kérdezd meg, hogy:"az iPodra Intézővel másolt zenét le tudom játszani?"
Mert a válasz: NEM. Az iPodra csak megfelelő szoftverrel, leginkább a hozzá tartozó iTunes használatával tudsz zenét másolni úgy, hogy le is tudd vele játszani.
Ha sima HDD-t veszel, akkor is a névleges teljesítményt írják ki, nemcsak az iPodnál van így... A töltéssel az a helyzet, hogy használd, mert attól áll be az akku egy normális teljesítményre. Nem kell formatálni! Elég sokat leszív a világítás, meg a felpörgetés, de egyszer kipróbáltam egy éjszakára, és hét óra alatt csak a feléig ment le, tehát így kijön a névleges adat, de ki használja így az iPodját?!
Esést kerüld! A HDD-knek nem tesz jót , nagyon érzékenyek erre a felépítésükből adódóan, hallottam már sok dolgot, hogy ezt-azt kibírta, de legalább ennyi pletyka terjeng az ellenkezőjéről is. Van egy oldal, ahol egy mosógépben kimosott nanot mutatnak, amint újra életre kel. Na, ezt nem ajánlom!:)
Oké, csak ugyebár mindenhol az van, hogy 20 gigás meg 60 gigás, és az egyszerű ember azt gondolja, hogy megveszem, és rápakolok 20 giga zenét. Aztán a 20 gigából 18 lesz, a 60-ból meg 55. :(
de mindegy, egyenlőre még 3 gigányit se raktam rá, úgyhogy nem sírok tovább :)
Nem a clusterméretek miatt, hanem a gyártó 10-es számrendszerben számolja a GB-ot (10^9 byte=1.000.000.000 byte) nem a 2-es szerint (2^30 byte=1.073.741.824), mint a lejátszók, vagy a számítógép. 60.000.000.000 / 1.073.741.824 = 55,879 GB
Nem cseréli ki az aktuális tartalomra csak akkor ha te jóváhagyod, szal nyugodtan rálehet tenni más gépre is a számokat/meg vissza, és Yamipoddal ez nagyon gyorsan megy!!!
ok, en is igy a hattertarsagra gondoltam. :) lyricsre visszaterve, iet en meg sosem csinaltam. ez most akkor a dallal szinkronban kepes "feliratozni" azt???
Megsérülhetnek az adatok, nem másol át valamit rendesen, szóval ajánlatos lecsatlakoztatni az iTuneson belül. Rádughatod iTunes nélküli gépre is, de csak hordozható háttértárként tudod használni. Ha meg mégis van rajta iTunes, és autosyncre van állítva, akkor elkezdi kicserélni a zenéket az aktuális iTunes-tartalomra.
ha aztat irja, h ne csatlakoztassa le, akkor azt mennyire kell komolyan venni? olyan gepre telleg nem szabad csatlakoztatni, amelyre nincsen telepedve iTunes? meg adathordozas celjabol sem?
nos, 1 nap utan ami nem tetszik: 1 az aljan mar vannak apro karcolasok. 2 a tokja sem tunik tul hosszu eletunek. 3 szamok koze betesz egy fel masodpercnyi "gap"-et. koncert, dj mix es egyeb folyamatos cucc hallgatasat zavarja. 4 nem lehet egyik szambol a masikba "visszatekerni". csak visszaleptetni, de az ugye az elozo szam eleje. egyelore ennyi. :)
A www.macbolt.hu - n már hirdetnek skin-eket a nano-khoz! Próbáld meg ott! Fekete színűt vettél?
Nekem is lenne egy kérdésem! Hogyan lehet az iTunes-ben dalszöveget rendelni a szenékhez? Egyszerűen nem találom! Vagy csak akkor megy, ha rajta van az iPod is?
Tud már valaki Magyarországon ipod nanohoz tokot? Mert már elégé karcolodik a hátulja a nanomnak és még az elejéröl le sem vettem a védő foliát. Egyébként az ebay-es vásárlásokrol van valakinek tapasztalata, megéri?