Keresés

Részletes keresés

rage Creative Commons License 2006.02.06 0 0 4754

A hivatalos fórumon 15 oldalon keresztül olvasható, hogy a Stereo Disk hibás, a Brave New World szólói után kifagy/ugrik/akad/szétesik stb egészen a DVD végéig.

Nos, mivel megvettem a Hammerban a DVD-t ma este, gyorsan ki is próbáltam.

A nálunk kapható verzióban amit hibaként észrevettem, hogy a Stereo Disket nézve, a kérdéses rész után a kép legtetején, mintegy fél centi vastagon néha bizonyos kameraváltásoknál megjelenik 2-3 pixel, mint amikor nem sikerül rendesen a tömörítés. De ez kb dalonként kétszer, egy-egy pillanatra.

Érdekes módon, ugyanezt a PC-n lejátszva nem tapasztaltam.

Más problémát nem találtam, teljesen jól szól, és a kép sem ugrik.

Belenéztem az 5.1-es Diskbe, tök jól szól az is, noha nekem nincs 5.1-es hangrendszerem, ezt is kipróbáltam asztali lejátszón és PC-n is, egyiken sem tapasztalható semmilyen probléma sem.

(Power DVD 4-essel néztem meg PC-n a lemezeket)

Egyébként nekem tetszik a koncert, Paschendale , Dance of Death látványosak, monumentálisak, akik szeretik ezeket a dalokat, biztos örömmel nézik meg

otthon DVD-n is.

Rokko_ Creative Commons License 2006.02.06 0 0 4753
Újdonság a Hammer Zenebarlangban (XI.ker., Villányi út 10.):

IRON MAIDEN - Death On The Road tripla dvd 7499.-

RedRiot Creative Commons License 2006.02.05 0 0 4752

ja, a link:

maiden covers
Előzmény: RedRiot (4751)
RedRiot Creative Commons License 2006.02.05 0 0 4751

A To Tame feldolgozás nagyon érdekes, hangulatos lett. A Sculpturedet is felkutattam, de az szerintem nem annyira ütős, még viccnek sem a legjobb.

Felpakoltam ide néhány érdekes feldolgozást, hátha érdekel vkit:

- Adhesive - Run To The Hills: surf-punk verzió, amolyan Pennywise-Bad Religion stílusban

-Maiden Scotland - Run To The Hills: ez a feldolg. próbál hű maradni az eredetihez, szerintem sikeresen. Kövezzetek meg, de szerintem ez az énekes jobb választás lett volna mint Blaze.

- redneck666: nem tudom kik az elkövetők, de elég röhejes TNOTB feldolg.

- Food For Thought - Futureal: néhány svéd elnyomja a Futurealt korai AC/DC stílusban. Az énekes teljesen Bon Scott, és a szólót is sikerült engaszjangosítani. A full lemezre azóta is vadászok, sajnos eddig sehol sem találtam. (Nem, nem rendelem meg, emiatt nem csináltatok dombornyomott kártyát!) Olyan csemegék vannak rajta, mint pl. a The Mercenary Bee Gees stílusban. :)

Előzmény: nomad von Fblodilovich (4737)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.02.05 0 0 4750
Hát ja... A trailerből én is rövid vágásokat  véltem fölfedezni. Na de, hogy rövidebb, mint a RiR-on...na neeee, hát akkor már semmit se látni. A közönségmutogatásból meg legyen már elég, mer oké, hogy ku*va sokan elmennek egy maiden koncertre, de ezt nem kell mindíg az orrunk alá dörgölni, azzal, hogy minden percben bevágják őket. Ezek után már én sem eredetiben fogom megszerezni az tuti. A trúper szingülön, ha jól tom erről a koncertről van részlet, az nekem olyan RiR-es volt, se jobb se rosszabb. Majd meglátom, ha már nézem. Remélem gyorsan kijavítják a bugokat. Igazából a májusi dickinson dvd kezd jobban érdekelni, meg május amúgy is jó lesz, mer lesz maidnem a wigwamban...juhhéé!!!
RedRiot Creative Commons License 2006.02.05 0 0 4749

Megnéztem a trailert, és epilepsziás rohamot kaptam tőle. Hivatalos Maiden fórumon akiknek már megvan a DVD azt írták, hogy vágásilag még szarabb mint a RiR, még rövidebb vágások, és többet mutatják a közönséget is... Ráadásul sokaknak hibás a sztereó lemez: a Brave New Worldnél elkezd ugrani a kép, és a Paschendale végig úgy is marad...

Hát, lehet hogy inkább a Machine Head DVDt veszem meg... Maidenből meg felhajtom valahonnan az idei Ullevi és Rock Am Ring tv-ripeket. Azoktól nem leszek epilepsziás, ráadásul azokon a koncerteken Dickinson sem úgy énekelt mintha kioperálták volna a fél tüdejét. Azért a dokumentumra kíváncsi lennék...

Előzmény: Adamwarlock (4748)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.02.04 0 0 4748

Hétfőn megjelenik...

Letöltöttétek a trailerét???

deliriousnomad Creative Commons License 2006.02.02 0 0 4747
De, de most mit csináljunk, ha csend van?
Előzmény: t-m (4746)
t-m Creative Commons License 2006.02.02 0 0 4746

Mi ez a nagy csend???????????????

Senkit nem érdemel a MAIDEN idei koncertkörútja?

t-m Creative Commons License 2006.01.31 0 0 4745

Nem igen szerepel a MAIDEN az idei nagy európai rock és metál fesztiválok fellépői között.

Remélem februárban nyilvánoságra hozzák az idei tavasz nyári programjukat.

Titkon bizom benn, hogy már tárgyalások folynak egy magyar fellépésről is.

Reménykedjünk. 

Bár ez ügyben a legtöbbet a koncertszervező tehet. (Multimédia)

Rossz ómen, hogy tavaly nem szervezte le!!!!

Előzmény: Paul Di Anno (4736)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.01.30 0 0 4744
Talán Harris bácsinak elhiszem, hogy így lesz:))))))) De az is lehet, hogy a kiadó ugyan már alapon megdobja egy kicsit az árat, szerintem elég találékonyak a fiúk ilyen tekintetben. Ha ténleg két korong áráért kapjuk, akkor tényleg király arcok a srácok. Szerintem február 26-ig függesszük fel a témát, hogy átba**nak-e minket vagy sem. Engem inkább az izgat, hogy ugyanolyan csapnivalóan szar lesz-e a kamerakezelése, mint a RiR-nek. Az szörnyű volt. Össze-vissza kapkodták a kamerákat, látszott, hogy nem tudnak mit kezdeni mind a 18-al. Három szám után már fájt a fejem tőle...
Előzmény: Trooperoby (4743)
Trooperoby Creative Commons License 2006.01.29 0 0 4743

Says Harris,

"I felt it important that this was done as we didn't want to be restricted. By having two seperate discs I was happy in knowing that neither picture nor sound quality would be compromised in any way. We are aware that many fans don't yet have access to 5.1 sound and still use stereo but if you put both sound beds on one disc with the concert a fair amount of visual quality can be lost due to the massive amount of information that needs storing. As this was quite a dark and theatrical show we refused to allow this to happen! However, so our fans aren't paying extra for a disc they may never use, we have arranged with EMI that the pricing will be the same as ‘Rock in Rio’ which was a 2 disc package. This way everyone gets the best possible quality show visually with the sound fully compatible for their system at no extra cost at all."

Sajna németül jobban megy, de én ebből hámoztam ki az általam korábban leírtakat!

Szoktam írogatni DVD-t, sajna most a RiR pont nincs itthon, de nekem úgy rémlik, DTS-sel át sem tudtam írni, mert a program nem engedte, mivel annyit romlott volna a képminőség! Csak foszlányokban emlékszem, de mintha közel másfél giga lett volna csak a hangsáv!!

Hát meglátjuk!

Mindenesetre én azt gondolom, rátehették volna a stereot is, csak nem olyan jó minőségben! Van egy-két zenei DVD-m, amin kizárólag stereo hangsáv van, de klasszisokkal jobban szól, mint azok, ahol az 5.1 mellé van pakolva a stereo, pl. a Machine Head Elegies DVD úgy dübörög, mint atom, pedig csak Stereo, de OLYAN stereo!

De ha tényleg inflációt meghaladóan drágább lesz, mint a dupla RiR, én is dühös leszek:) 

Előzmény: Adamwarlock (4742)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.01.26 0 0 4742

,,Én úgy tudom, hogy azért kerül rá egy külön DVD-re a stereo hangsáv, mert az 5.1 annyi helyet foglalt, hogy mellé nem fért rá a kívánt minőségben a stereo!"

Ezt honnan veszed? Hol hallottad? Akárki mondta én nem hiszem el, mert pl. a Queen 2005-ös koncertje sokkal hosszabb(27 szám), mint az Death on the Road, és van rajta két fajta hangsáv, a koncert, meg egy rakat extra, szóval lehetetlen, hogy az 5.1 annyit foglaljon. Amúgy írtál mát dvd-t? Ott is egyértelműen látszik, hogy a hang csak töredéke annak a gigának. Az lehet, hogy valami új rendszerrel dolgoznak, amit még nem ismerek, de ha sima 5.1-es, akkor ez valami huncut dolog.

Ha annyi lesz mint egy dupla, akkor tényleg korrekt a dolog, de majd meglátjuk, ha kijön, csak nehogy az legyen, hogy hopsz elírtuk egy pár számjeggyel az árcédulát...

Előzmény: Trooperoby (4740)
t-m Creative Commons License 2006.01.25 0 0 4741

Reméljük az idén leszervezi hozzánk a Multimédia!!!!

Nem úgy mint 2005-ben.

Előzmény: Paul Di Anno (4736)
Trooperoby Creative Commons License 2006.01.24 0 0 4740

Én úgy tudom, hogy azért kerül rá egy külön DVD-re a stereo hangsáv, mert az 5.1 annyi helyet foglalt, hogy mellé nem fért rá a kívánt minőségben a stereo!

TEHÁT PONT AZOKNAK AKARTAK KEDVEZNI AKIK NEM TUDJÁK KIHASZNÁLNI AZ 5.1-ET!!! Természetesen Ők sem gondolták, hogy most egy jót húznak még rajtunk, ezért a kiadóval megegyeztek, hogy a Rock In Rio-val megegyező áron dobják piacra!!!

Azt hiszem, kimondottan korrekt megoldás!!!

Előzmény: Adamwarlock (4738)
GodAss Creative Commons License 2006.01.23 0 0 4739
Kapitalista disznok. Fuj.
Előzmény: Adamwarlock (4738)
Adamwarlock Creative Commons License 2006.01.22 0 0 4738

Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem ez a tripla dvd eléggé átba**ásnak tűnik: Miért kell a másik hangsávos formátumnak egy külön dvd??? Nekem sok zenei dvd-m van és erre elég egy külön menüpont, ráadásul mit kezdjek én egy 5.1-es korongal, mikor nincsen hozzá hangfalam? Ez az egész arra megy, hogy legalább még egy ezrest legomboljanak rólunk!

nomad von Fblodilovich Creative Commons License 2006.01.20 0 0 4737
Én mostanában feldolgozásokra vadászgatok, elsősorban erősen újraértelmezettekre. A Somewhere else in time például igen igen vicces és erősen változó szinvonalú számokat tartalmaz, halgassátok meg. :] Ami még nagyon bejött, az a Maiden America-ról a Sculptured féle Iron Maiden (jazz betétek, doom metal ének, trombita! :) és a Stille Volk To tame a land feldolgozása. Ez utóbbi hihetetlen zseniális, spanyol népzenéve alakították a számot. Tudja valaki esetleg ez melyik lemezről van?
Paul Di Anno Creative Commons License 2006.01.18 0 0 4736

Mi ez a pangás emberek!

Senki nem álmodozik és filozofál egy nyári, de legkésőbb őszi turnéról?!

St_Iron Creative Commons License 2006.01.12 0 0 4735
Én is hasonlókat kívánok magunknak!

Olvasd a friss híreket itt: Magyar Iron Maiden Honlap
Előzmény: Trooperoby (4733)
garael Creative Commons License 2005.12.27 0 0 4734

Sziasztok!

Molics Zsolt (Sámán) interjú a www.hardrock.hu -n

Trooperoby Creative Commons License 2005.12.26 0 0 4733

Csatlakozom!

Kívánok magunknak 2006-ra két turnét, két DVD-t és egy pöpec albumot!:)

Adamwarlock Creative Commons License 2005.12.24 0 0 4732
Nagyon boldog Karácsonyt mindenkinek, aki ide valahaírt(és aki moderálta)!
Artension Creative Commons License 2005.12.13 0 0 4731

igen tenyleg, sorry

bar akar meg is tortenhetett volna ;)) (ismerve a hazai kozonseget)

Előzmény: vsiivz (4730)
vsiivz Creative Commons License 2005.12.13 0 0 4730
arnyekra vetodtel
olvasd vegig ujra a hozzaszolast
nincs sztori, csak egy gyengecske hasonlat
Előzmény: Artension (4729)
Artension Creative Commons License 2005.12.13 0 0 4729
most akkor senki nem meseli el reszletesen ezt a 94-es dickinson story-t?
Előzmény: Artension (4724)
Bruce Dickinson Creative Commons License 2005.12.12 0 0 4728
hát igen ő azért ne maradjon ki...
Előzmény: Alhazred (4715)
Valsifeldur Creative Commons License 2005.12.12 0 0 4727

Ahogy NAGU is megjegyezte, a dobszolo azert kellett, hogy Paul di'Anno kipihenje magat ket enekles kozott. A Ramones szam szerintem jol sikerult, a deathmetalos horges is jol ment. Nem bantam meg, hogy elmentem megnezni ot, bar ennel kicsit tobb enekhangra szamitottam.

Sajnos a Wigwamban megorzesre le kellett adnom a fenykepezogepemet, es torolni az osszes addig keszult kepet, bar a jegyen errol nem volt megjegyzes. Mindenesetre ez a kep a mostani turnen keszult, de mar nem emlekszem hol es ki keszitette.

Előzmény: Adamwarlock (4726)
Adamwarlock Creative Commons License 2005.12.11 0 0 4726
 A ,,Children" az a Children of Madness. Az jó nóta!
Előzmény: GodAss (4723)
Törölt nick Creative Commons License 2005.12.11 0 0 4725
"Children''-ez nem a Children of the revolution?A Killers játszotta annak idején,volt klipje is.
Milyen volt a koncert?
Előzmény: GodAss (4723)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!