1 epizód kb 100ezer Ft
az ehhez kapcsolódó reklámidőt ennek minimum a tízszereséért tudják eladni, jobb időpontban sokkal többért
kell ennél jobb üzlet ?
Mabel hozzászólását ajánlom minden vegetáriánusnak: Ha a jó Isten nem akarta volna, hogy húst együnk, nem találta volna ki a mustárt!
A régi szinkron szenzációsan el volt találva. Viszont most muszály új kazettákra felvennem az egész sorozatot, mert a régieket rongyosra nézte piciny családunk.
Anyukám meggyes lepényét azóta "Mrs. Lipton kiváló meggyes lepényé"-nek hívjuk.
Bár Mr.Waczak sem kutya.
Apropó! Emlékszik még valaki Clerence-re?
ez mondjuk nagyon karcsú. tekintve, hogy egy ilyen sorozat hany ora musoridot csinal.
en azert bizom a dunatvsekben tovabbra is, es remenykedem, hogy megmarad az eredeti hang. jo lenne nagyon, ha a jelen tendencia mondjuk a hallo halloval folytatodna. vagy a tom, dick es...-tel, amire meg mindig nem emlekszem kristaly tisztan.
92-ben adták a királyin. Azt hiszem, kétszer is leadták az egészet.
Én azt nem értem, hogy miért van az a megfontolás néhány (szinte minden) Tv-nél, hogy adjunk le napi 10-15 brazil, perui, argentin, mexikói, szarabbbnál szarabb amerikai és német sorozatokat, mert erre van igény, ugyanakkor ne adjanak le egyet sem ezekből az igazán jó és igényes angol sorozatokból. Talán ha valamelyik adó naponta leadna egy fél órában ezekből, úgy gondolják, hogy senki sem nézné soha többé őket, és csődbemennének? Vagy ezek a sorozatok olyan drágák? (ezt nem hiszem, mert még a Szív Tv is meg tudta venni annak idején). Szerintem ezekre is lenne igény!
Akkor az első résszel várj! :-) (Vagy csak a főcimzenével, és ha nem Bay Éva, akkor stop.)
Egy szinkronszínész-ismerős szerint ők elvállalják, még akkor is, ha nem ezek a szinészek a leggyakoribb szinkronosok, feltéve, ha eszébe jut a szinkronrendezőnek.
Amikor a BPTV-n ment, azt irták akkor jár le a joga, és eszerint a Dunának most újra kellett venni. Fene se tudja ilyenkor mi történik a szinkronnal, mindenesetre a Dunának van szinkronstúdiója, igaz? Ezért tartok az újracsinálástól.
ITT írnak egy csomó angol sorozatról. A Mylordról tuti, de szerintem a többiről is, csak változott a dizájnjuk, ezek szerint rég jártam náluk. (Amikor a Bptv-n ment a Mylord.)
Naagyon naagy!!!
Az egész sorozat egy maró gúny, szarrá alázzák egymást(meg a kispolgár angolokat ).
Nekem nagyon bejött. Asszem kb 7-8 éve nyomták vmelyik TV-n.
Én is az általad említett problémán filóztam, mert a kazetták már persze mind ki vannak készítve....:-)))) Szóval, hogy rávegyem -e a régire, ami helyenként már soxornézett...
Nagyon remélem én is, hogy legalább az eredeti részeket hagyják eredeti hanggal.
Hogy a szinkronszínészek mennyire kérnek sokat, nem tudom, de manapság örülnek, hogy van munkájuk. Én legalábbis, mivel magam is filmszinkronokat írok, láttam egy-két stúdióban, hogy egy-két mondatos szerepekre is bemennek....
A legtutibb persze az lenne, ha az új részek is az eredeti gárdával lennének...:-)))))))
Valami rémlik.
Nem ebben volt, hogy az öreg kicsit süket volt s mondja neki a fia, hogy wc-re megy, erre az öreg:
-Jó szorakozást!
-De, apa wc-re megyek!
-Áá, jó szorakozást!
Legyintés s el.
Most ez így leírva nem hangzik jól, de jó volt. :(
Ha nem ezaz, akkor ez mi volt, már elég régen volt.
Dick és Harriet fiatal házasok, londoni kis lakásban élnek, és odaköltözik hozzájuk Tom, Dick apja is, akit nem lehet könnyen elviselni, és mindent megtesznek, hogy végre valahogy kiutálják a lakásból, ami persze nem megy könnyen. Azt hiszem, 12 részes, nekem megvan kb. a fele.
Írta: Johnnie Mortimer és Brian Cooke
Tom Madison: Lionel Jeffries (magyarhang: Szabó Ottó)
Nem látta valaki a "Tom, Dick és Harriet" c. sorozatot? Ez is angol vígjáték-sorozat, érdekes, hogy itt még senki sem említette, és az Interneten sem találok róla semmit, pedig legalább olyan jó sorozatnak tartom, mint a Csengetett, Mylord?-ot, vagy a Hallo, hallo -t. Még a 90-es évek elején adták a tv-ben, azóta sem sehol. Néhány rész meg is van videón. Annyira nagy erről a sorozatról a hallgatás, mintha nem is létezne!