Keresés

Részletes keresés

Tompus999 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 47

Ja, nem, bocs, ostoba.

Előzmény: Tompus999 (46)
Tompus999 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 46

Buta vagy.

Előzmény: takacsi (39)
Tompus999 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 45

nem európai sem a kultúrájuk, sem a vallásuk

öööö... Ószövetség megvan? Jézus? Hallottad már azt a kifejezetést, hogy Szentföld? Vagy azt, hogy zsidó-keresztény kultúra?

Előzmény: szekérhúzó (31)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 44

Mert az orbánzombiknak is kivan már a töke Izraellel, mint ahogy minden tisztességes, Izraelhez így vagy úgy nem kötődő embernek is, ezért kognitív disszonanciát, zavart okoz náluk a dolog.

Az orbanofóbok nincsenek zavarban, mert Izraelhez való kötődésük jóval erősebb még a szintén előrehaladott stádiumban lévő orbanofóbiájuknál is, azt meg a szívük mélyén becsülik Viktorban, hogy kipában jár a zsinagógába, zsidó nevet adott a gyerekeinek a tehetséges lelkész áldásával, valamint a Likuddal cimborál, legfeljebb azt vetik a témában a szemére, hogy nem Zoltai elvtárs maffiáját támogatja, hanem Slomóét.

Előzmény: Törölt nick (41)
Tompus999 Creative Commons License 2011.10.25 0 0 43

Azért, mert az arab országok nem ismerték el Izraelt, ezért egy csomó országba be sem engednék őket. Mondjuk érdekes lenne egy Irán-Izrael vébéselejtező meccs (mielőtt bárki beleköt, tudom hogy Irán nem arab ország).

Előzmény: dvhr (11)
Törölt nick Creative Commons License 2011.10.25 0 0 42

Még érdekesebb a topik címe.

További kiemelésre méltó dolog,ha igaz is!

Előzmény: Törölt nick (23)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 40

Ha én látom meg, akkor már nem lesz olyan sokáig...

a határ meg épp egy olyan dolog, amik nem szoktak évszádokig fixen ott lenni, ahol... pláne nem puskaporos helyen.

Szóval kedves liberális barátom, belőled a kemény elfogultság beszél.

Előzmény: Törölt nick (36)
takacsi Creative Commons License 2011.10.25 0 0 39

Van.

Holokauszt: 99%

Minden más: 1%.

Előzmény: Törölt nick (35)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 38

Meglehet, ebből is olyan vita lesz, hogy az egyik álláspont képviselői szerint a másik álláspont képviselete szalonképtelen, érvei figyelmen kívül hagyhatók és hagyandók akkor is, ha esetleg az a többségi álláspont (ha így lenne, akkor nyilván átnevelésre van szükség).

Szerintem egyáltalán nem szalonképtelen dolog Izrael EU-s tagsága mellett lengetni a zászlót, csak bornírt baromság, de legitim álláspont.

szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 37

Cseppet sem gond, mert nem érzed magad szellemileg párbajképesnek, vagy monumentális tabukat akarsz egy normális közéleti vita útjába állítani, akkor én sem pazarolnék rád több betűt.

Előzmény: Törölt nick (35)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 34

határai ott maradnak ahol vannak

meddig?

Előzmény: Törölt nick (30)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 33

Az Harpagonok már dörzsölik a markukat?

Előzmény: Törölt nick (32)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 31

Engem a legkevésbé sem zavar, hogy ott van Izrael Ázsiában, legfeljebb a szomszédait, meg akiktől rabolta a földjét. Én csak azt mondom, hogy maradjon is ott, mert semmi keresnivalója nincs Európában, nem európai sem a kultúrájuk, sem a vallásuk, sem a nyelvük, sem az írásuk, sem a rokonaik. Egyetlen európai hagyományuk a holokauszt, ami persze sok kérdésben remek végső érv, de egy európai uniós csatlakozással kapcsolatban alapvetően 100%-ig irreleváns, bár az ő viszonyulásuk miatt még inkább végső ellenérvnek mondható. A fenének sem hiányzik még több holokausztolás, éppen elég, hogy már Suchman is megfenyegeti azt, aki szerinte nem támogat új holóemlékművet. Miért nem lépnek be az Ázsiai vagy az Afrikai Unióba, ha már ennyire nem találnak szövetségest a messzi USA-n kívül?

Előzmény: Törölt nick (30)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 28

A nyugati balosok meg agyonlövetik magukat zsidó terroristákkal, miközben segílykét visznek a palesztinoknak.

Én azon az állásponton vagyok, hogy a zsidó és az arab országok IS Európa ellenségei, ezért semmi keresnivalójuk nincs szövetségi rendszereinkben, valamint tömeges bevándorlásukat is le kell állítani. A Közel-Kelet számunkra egyetlen szalonképes országa Irán lehet, de nekik sincs keresnivalójuk földrajzi meghatározottságú európai szövetségekben.

A nyugati szélsőjobbosnak tartottak bolondok, hogy Izraellel spanolnak. A mieinknek több esze van, mert néhány kósza palesztin sálnál nem mennek tovább arabseggnyalásban, Izraelt meg teljes mértékben, nagyon helyesen elutasítják. Kicsit több határozottságot várnék tőlük az arabokkal szemben is.

Előzmény: Törölt nick (16)
barantic Creative Commons License 2011.10.25 0 0 26

Izraeltől?? Kizárt... Inkább fordítva szokott lenni.

Előzmény: mert mindig a hoki (24)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 24

Nézd... amekkora szarban van az ország, én ezen sem csodálkoznék, feltéve ha utána utalnak valami stexet is.

Előzmény: szekérhúzó (18)
mert mindig a hoki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 21

Mondom én, hogy hülyék ezek a zsidók... Az izraeli lakóparkok helyett először pár palesztín lakóparkot kéne lerakniuk, 2 hónap múlva a Vona járulna személyesen a vezérkari főnökük elé, hogy küldjön már kölcsönbe pár hadosztályt... amúgy meg olvass mélt.

Előzmény: Törölt nick (16)
szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 18

Nem lennék meglepve, ha karácsonykor a Likud meghívására Izraelben hanukázna Viktor egy tüchtig lila vagy rózsaszín kipában, és feloldozást kérne a magyar nép nevében Netannyahutól meg a Vízentál Központ kápójától ez-az miatt.

***RS*** Creative Commons License 2011.10.25 0 0 15

Teljes mértékben támogatható Izráel EU tagsága, mivel ez az ország teljesen EU-konform. Csak időnként lőnek agyon egy-lét kövel dobálozó palesztin gyereket az utcán, néha építgetnek párszáz házat más földjén, időnként csak a hecc kedvéért kalózkodnak egy kicsit, meg nagyon ritkán, csak piros betüs Shabbaton lerombolnak egy-két szomszédos atomlétesítményt.

Ezért a következő bővítési körben feltétlen benne kell lenni Izráelnek. De Iránnal, Venezuelával és Törökországgal együtt!!

szekérhúzó Creative Commons License 2011.10.25 0 0 14

Hát ez igazán pompás lenne. Csak azon csodálkozom, hogy ezzel nem "kell" megvárni az eccséges ejrópai álláspontot, mint a Magyarország által amúgy hivatalosan elismert Palesztina ENSZ-tagsága kapcsán.

Szerintem szemita országokat nem kéne felvenni semmilyen ejrópai szervezetbe, mert kibékíthetetlen kulturáis feszültséget okoz. Nem kellenek sem zsidók, sem arabok. De kínaiak sem kellenek az EU-ba, meg mehikóiak sem. Ha a földrajzi adottságok már nem számítanak, akkor előbb venném fel - ha akarnak csatlakozni egyáltalán - Chilét, Uruguayt meg Új-Zélandot, mint ezeket a terrorfészkeket.

Már azt sem értem, hogy mit keresnek zsidó focicsapatok az európai kupákban. Miért nem a tesóikkal játszanak?

Persze ha úgy spekulál Orbán, hogy mi meg kilépünk az EU-ból (ez üdvös lenne, ha Svájchoz, Norvégiához hasonló partnerségi viszonyt tudnánk kialakítani), akkor támogatom a dolgot. Sok-sok holótörvényt, kioktatást, ajvékolást a vetélytársainknak!

mert mindig a hoki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 13

Érdekes lenne egy népszavazás eredménye erre az esetre. És nem csak nálunk...

Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 12

Mert diszkrimináció van. Valakik részére erősen pozitív.

Előzmény: dvhr (11)
dvhr Creative Commons License 2011.10.25 0 0 11

Akkor az UEFA-nak miert tagja?

Előzmény: napsutott (6)
Családos, Dolgozó, Vidéki Creative Commons License 2011.10.25 0 0 10

Jaja, az már ázsia.

Orbán meg hülye. Vagy most nyalnia kell?

Előzmény: napsutott (6)
napsutott Creative Commons License 2011.10.25 0 0 6

Nem is európai ország, úgyhogy a felvetésnek nincs sok értelme. Az egész világot nem vehetjük fel.

H_G Creative Commons License 2011.10.25 0 0 5

Kár lenne azért a fejlett kis országért. De remélhetőleg több eszük van, mint hogy a nyakukba vegyenek egy bürokratikus vízfejet.

takacsi Creative Commons License 2011.10.25 0 0 3

Fülöp szigeteket és Tasmániát is az ajrópi junijóba.

Nincs elég bajunk.

Törölt nick Creative Commons License 2011.10.25 0 0 2

És Palesztina tagságát is támogattya?

John Doe(520i) Creative Commons License 2011.10.25 0 0 1

Tám0gat

Előzmény: só_bors_paprika (-)
3A3a Creative Commons License 2011.10.25 0 0 0

a t0r0k0k utan?

Előzmény: só_bors_paprika (-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!