Igen, írtam is, hogy nem saját egyik alapötlet sem. A Porschénak a belsejét teljesen átdolgoztam, illetve folyamatban van egy hátsó szárny, amit az eredeti leírás elintéz egy lapos/ sima 2x4-es elemmel és egyelőre én is csak a látható módosítást eszközöltem rajta, de valójában az egy nagyon bonyolult - többszörösen hajlított, íves alaktrész.... Ráadásul piros-fekete vegyesen.... 4 dudor szélesség kevés, 6-ban már meg tudom csinálni, de az meg sok: 5 kellene leginkább. Nehéz ügy.
Ja és van benne egy - szerintem - nagyon ritka alkatrész (lapos 1x1-es kerek LYUKAS), amit én még nem is láttam... Kénytelen voltam fúrni egy (2) ilyet magamnak (megkülönböztethetetlen lett az eredetitől)
A fényszórókat újra kellett gondolnom, mert nem volt olyan Technic elemem pirosban. Most 1-1 Lego bögre van ott... :-)
A Land Rover-hez nem volt leírás; Úgy bogarásztam ki a képből az alapokat. Nagyon nagy ötlet, hogy a karosszéria alsó fele tul.képpen FÜGGŐLEGESEN épül (mint egy létra) és csak azután van elfektetve... Erre kerül rá a hagyományosan (rakott-palacsinta szerűen) kidolgozott utasfülke. Ezért van az egész autónak "válla", ami kb. fél egység széles...
Ebben kb. 20-30% saját ötlet is van: a tetőt és az ablakokat teljesen átdolgoztam, + vadrács, csörlő, ködlámpák, antennák, rakaszok, vonószemek, "snorkel" (pipa), stb. és a belső rész is más lett.
A Land Rover egyébként komoly terepjáró képességekkel is rendelkezik: csavarodik az egész felfüggesztése... Állati.
Nem sértődtem meg, hogy "lelepleztél", de mégis azt kell mondjam: megnézem, aki bármelyiket ugyanígy (akár az eredetivel egyezően) megépíti. Pl. a Porsche kerekek külön 1 órás kihívást jelentettek a számomra.... Írja is a görög srác, hogy semmilyen egyéb megoldás nem jó rá... És tényleg.
A napszemcsis figura, az főleg Star Wars-os készletekből - saját alkotás. A tengerészgyalogos a Bp-i Árkád Lego boltban kapható. (Viszont "zsebbenyúlós"...)
LEGO csere-bere nap, börzével 2013.03.23.-án 10órától a felsőpakonyi Szabó Magda könyvtárban!
Mindenkit várunk szeretettel. Belépés és az árusító helyek ingyenesek. A asztalok száma korlátozott, így aki eladni szeretne, kérem, előre jelezze itt: o.uzsoki@freemail.hu
Lego System 6335 indy transport. Eladó. doboza. összerakása, poszter, magazin. minden meg van ami csak kell. Gyönyörű állapotban. Sok mindenre át lehet alakítani, mert még az is meg van hozzá!
Ez lenne az komplett felszereléssel. Email-em publikus. árakat oda kérek!
Ti nagy guruk vagytok a témában:)Meg tudnátok mondani esetleg hogy egy Model Team 5590-es kamion mennyit kóstálhat?Gondoltam kéne majd venni egyet:)Gyerekkori nagy álom volt,és gondoltam megprobálok beszerezni egyet.Tisztában vagyok azzal,hogy nem olcso dolog:)Van itt olyan,akinek van esetleg?
Még nem - Malugon fogom hirdetni. Szándékosan nem tettem még fel máshová, mert kíváncsi vagyok arra, hogy itt mekkora a forgalom.
Külföldön pedig nem szeretném eladni, tehát BL-re nem tudom, hogy van-e értelme, ha már fent lesz a Malug-on. Öt-tíznél több vásárlót pedig nem szeretnék egy ekkora készletre. Megbeszéljük nagyjából, átjönnek, aztán zsákolunk, nem jelölgetjük az interneten egyesével, hogy kinek mi kell.
Mivel még nem kelt el a 8070-es Lego, ezért felajánlom, hogy elemenként is elvihetitek. Persze ha valakit a bontatlan készlet érdekel, még mindig írhat.
Még egyszer leírom, hogy itt található, milyen elemek vannak benne.
Előnyben, tehát hamarabb válogathat, illetve jobb alkupozícióban van, aki nagyobb tételben vásárol, vagy a kerekeket/villanymotor+elemtartót/dobozt/építési útmutatót/matricákat, illetve a kerékfelfüggesztést/hajtásláncot kéri - ezek a drágább részei. Továbbá előnyben, aki nagyobb mennyiségű nem speciális elemet kér - ezek az olcsóbb, de számomra nehezebben eladható részei.
Minimális vásárlás 2000Ft, ezen kívül nem szeretném összetartozó vagy páros számú elemeknek a felét eladni, stb. A villanymotort csak akkor szeretném külön eladni, ha van jelentkező külön az elemtartóra.
Először várok, hogy lesz-e elég érdeklődő, és csak utána bontom meg a készletet - de természetesen mindenkinek válaszolok. Hasonló kérések esetén előnyben, aki hamarabb érdeklődik.
Személyes átvétel Budapesten lehetséges, postázhatok is, de a posta felelősségét nem vállalhatom át.
Érdeklődni kizárólag a publikus e-mail címemen kérem! Néhány eddigi vasútmodelles eladásomról a pozitív visszajelzések megtekinthetők adatlapomon.
Vannak még Energizer bontatlan elemeim és használatlan akkumulátoraim+1 töltő, ha valaki kéri akár ehhez a Legohoz vagy máshoz, akkor azt is tudok adni!
Készülő LEGO terepasztalomhoz már csak egy alaplapra van szükségem, amit jelenleg sehol sem találok. Valakinek nincsen véletlenül elfekvőben egy, ami esetleg eladó? Erről lenne szó.
Valóban tartozik hozzá magyar nyelvű játékszabály is, tehát valakitől biztosan tud(sz) szerezni hozzá - az interneten nem találtam meg letölthető formában, csak annyit tudtam kideríteni, hogy létezik.
Nem t'om. Csak beütöttem, hogy Lego 744 és a keresés után/közben a képek-re kattintottam. Kiválasztottam egy relatíve szépet. Majd hamarosan készítek a sajátokról is fotót, hogy ne idegen tollakkal ékeskedjek...
Ez saját:
Teljesen ép készlet, szép dobozzal, - matricák még az íven (szokásom, hogy nem rakom fel őket a modellre...)
Köszi, de ez netről leszedett kép, mert lusta voltam fotózni. A 744-esem az csak egy kicsit van gyengébb állapotban, de a 910-es és a 912-esek gyönyörűek.