Hazafele eszembe jutott nekem is:) Úgy tűnik, h a kontaktusjavító nem lesz elég, végfok-baj lesz a társaság szerint. Két héten belül előfordulok BP-en, mindenképpen szeretnélek megkeresni Naim-ügyben. Köszönöm előre is:)
"A kontaktusjavítót megköszönném, éppen szükség van rá :)"
A francba, ott volt nálam ez is, csak nem adtam oda, még Spacc is kapott egyet pedig ingyen.... Ha küldesz egy emailt valahogyan megoldjuk, hogy odakerüljön.
Szevasztok! Izgalommal vegyes kíváncsisággal érkeztem a találkozóra, és egyszerűen barátokra leltem, ehhez nem kell több szó. Köszönöm mindenkinek! Krizsi és Gabi: nagy meló volt, nem könnyű felvállalni egy ilyen szervezést. Aludjatok jól:)
Én már lefekvés után (délutáni szunyókálás) csatlakoznék az előttem szólókhoz. Krizsit javasolhatnánk a Szentszéknél valami kitüntetésre. Aki ezeket a lökötteket így elviseli az csak szent lehet! :-)
Visszarakva a cuccaimat az itthoni rendszerbe (muszály volt belehallgatni az "új" LP-kbe) egy lényeges dolog azonnal feltűnt. Itthon tizedakkora hangerőt sem enged az asszony! :-)))
"Nagyon tetszett Feri zenegyűjteménye és az a lehetőség, ahogy pillanatok alatt bármit le lehet játszani. Ha ugyanezt lehetne vinylekkel csinálni valahogyan, akkor az egy fantasztikus dolog lehetne :-))"
Már dolgozunk rajta, talán karácsony táján működni is fog valami ilyesmi. Csak annak a beírásával kicsit többet kell majd dolgozni. Ha nem uralkodott volna, el a Doors, Jimmy Hendrix, Creedence, és a Tannoyhoz korban illő hasonló rockzenék, akkor mutattam volna LP-ről bevitt anyagot is, S'koma jóvoltából van ilyen a gépben.
Köszönöm mindenkinek ezt a nagyszerű találkozót, kiemelten Krizsinek és kedves feleségének. Bendegúznak a gyomorégési gyorssegélyt köszönöm, azóta sem volt vele gond:-).
Szerintem nagyon jól sikerűlt a találkozó, gondolom mindenki egyetért ezzel, aki ott volt.Aki nem volt, nem tudott eljönni, sajnálhatja.
Nagyon köszönöm a szervezőknek/közreműködőknek a lehetőséget a talin való részvételre... (hú, ezt jól megaszondtam :-)) A kaja nagyon finom volt, az esti kiadást pedig bűn lett volna kihagyni most így utólag visszagondolva....
Szeretnék egy pár szót szólni azokról a berendezésekről, amiket volt alkalmam meghallgatni. kérem senki ne haragudjon, sértődjön meg, hisz tudjátok, hogy nem kenyerem más berendezésének, főleg ízlésének fikázása!
A fenti vinyles szekcióból sajnos hiányzott valami (az alja és a teteje), így nem tudott megríkatni, pedig pl. itthon gyakran megkönnyezem az ott is hallottakat.... Az pedig, hogy a 30 éves Marantzból néha milyen kellemes hangokat lehetett kicsiholni, sajna nem az öreg vasat dícséri..... Jó volt lemenni néha a nagyobb helyiségbe is, ott legalább volt basszus :-) ...bár ott a felső/középső szólam nem állt közel az ízlésemhez.... Ez picit megváltozott, mikor bekerültek az öreg Tannoyok. Nagyon tetszett Feri zenegyűjteménye és az a lehetőség, ahogy pillanatok alatt bármit le lehet játszani. Ha ugyanezt lehetne vinylekkel csinálni valahogyan, akkor az egy fantasztikus dolog lehetne :-)) Külön köszönet és tisztelettel adózom a munkád előtt, amivel ezt létrehoztad!
Ma meghallgattam az ott felcsendült művek jó részét szokás szerint LP-ről, és hát... Az itthoni cuccom tudom hogy amolyan gyenge középszerű, de azért a zenészek küzdenek mint disznó a jégen, húzzák-vonják, fújják, ütik, és néha nagyon hangulatosan muzsikálnak :-)
Egy szó mint száz, nagyon fogékony a társaság, rengeteg nagyon jó fülű és barátságos emberkével ismerkedtem meg, végre személyesen is! Páran simán indulhatnának a konstruktőrök között is! Nagyon becsülendő Dys-cus kollega munkája. Kívánom, hogy a trafók a valóságban is azt mutassák, ami a mérések alapján elvárható!
Néha (gyakran) evett a sárga penész, hogy egyeseknek milyen jó lemezei vannak....
Egy darabig még biztos nem fogom tudni pontosan mindegyik arcról, hogy melyik nickhez, névhez kötődik, de majd belejövök. :-)
Volt valami érzésem, mielőtt eljöttünk, hogy mintha próbálnál ólálkodni körülöttem, nem is értettem a vonzalom okát, mig idehaza nem tudatosult bennem az oka :-)