Annyi szerelmem van mostanában, így hirtelen nem tudok választani. Majdnem választottam, de akkora rendetlenség van most a képeim között...., ez meg így előbukkant:-)
Sok oka lehet. A meleg is, a nehéz virágok is, az átmeneti vízhiány is,meg az elmusztott metszés (túl hosszúak az ágak). Meg fajtától is függ (speciel erre nem jellemző tapasztalatom szerint)
De gondolom ennek ellenére sárga! Olyan ötletesen csináljátok, hogy így együtt vízben úsztatva lefotózzátok! Ez nekem még nem jutott eszembe sajnos ! Így aztán nincsenek is ilyen közeli virágképeim . De megpróbálok azért néhányat én is feltenni!
Hát...., na pl. ezért nem olyan könnyű pofás leandereket gyártani..., vagy túl gyenge az ág, vagy túl hosszú, nehéz a buga..., metszésre lesz szükség ősszel sajnos!
Bianco rosato, ha igaz. Lehet is nagyon szeretni, nem harsány, de nagyon kellemes látvány! Ráadásul nem lóg össze-vissza, dúsan virágzik és még egy kis enyhe illata is van. Ma már nem a legfőbb szerelmem, de egykor igen nagyon büszke voltam rá.
Azért az időjárás és a fényviszonyok változása szerint ugyanaz a virág több színét is mutatja. Ami Neked tetszik az benne van a tálban, mégsem jön ki a sárgasága :)
Logikus. 'Amit kérdeztél ha jól emlékszem dupla lazac vagy barack, kinek mi hangzik jobban. ' Ezt ismerem. A felette levő szinét kérdeztem. (Azt az epres habcsók szinüt).
Sziasztok! Bocsi, de itt betoppantam és megláttam ezt a gyönyörű sárgát , el vagyok alélva tőle olyan szép! Pedig nekem is vannak rózsaszínek meg bordók is , de vajszínűnél sárgább még nincsen!
Én így különböztetem meg őket: szimpla : 1 sor szirom:dupla vagy féltelt: két sor szirom:tripla vagy telt, illetve csokrosnak is hallottam már: három sor szirom:
Ezeket a meghatározásokat használom én :)
Amit kérdeztél ha jól emlékszem dupla lazac vagy barack, kinek mi hangzik jobban.