Schweinsteiger visszatért, és milyen szép gólt lőtt! Haza kellene mennie Németországba, a Premier League nem fekszik neki, és Mourinhot és Schweinit nem igen tudom egy csapatban elképzelni.
a 2008-as VB-n ugyanez volt az angolokkal, szintén Marseille-ben törtek-zúztak. most annyi a különbség, hogy jöttek az oroszok is aztán 30-an szétvertek mindenkit.
Szurkolói szempontból ez szerintem az elmúlt évek legőrültebb tornája. Még szinte el se kezdődött, de már üt mindenki, mindenkit. Én azt hittem, hogy a terror veszély miatt relatív békésebb lesz az egész torna, de nagyon nem, és ahogy nézem a francia rendőrök kurvára nincsenek a helyzet magaslatán.
Tény, hogy nagyon erős brigádok vannak kint, innen már csak a szerbek meg a bosnyákok hiányoznak.
Azért Corluka ellen elkövetett szabálytalanságokat a törökök elleni meccsen szerintem egy kicsit ízléstelen volt a Benny Hill-es zenei aláfestéssel leadni.
Ma 100-zal túlteljesítettük az alaptermelést, úgyhogy ledőlök. Első cél az osztrák-magyar végéig a 2000 hsz. Aztán pedig megdönteni a 4 évvel ezelőtti eb 9814-es hsz-számát, most több meccs van, de mintha kevesebb embert érdekelne. Na, majd lesz valahogy.
ui.: holnap a 3-as meccset melóból nézem, még jó, hogy 5-ig vagyok, így tudom szünet nélkül követni :)
Valami oka azért csak volt hogy a végig vérzivataros XX.századi történelmük alatt is mindig közösben tolták a rögbit, ami náluk a focival minimum egyenértékű. Megszokásból talán.
Bizarr hogy az UEFA milyen könnyen belemegy az ilyen törpék felvételébe. Persze nem lenne gond ha ezzel nem növelnék a "töltelékválogatottak" számát a selejtezőkön, de így nettó baromság.
meg az IRA is nyilván azért létezik még a független Írország megszületése után is, mert a tagok megszokták, hogy minden kedden és csütörtökön együtt horgolnak.
igen, főleg a római katolikus ulsteriek nem egy kalap, akik kb. annyian vannak, mint a protestánsok, meg ugye vita sincs ott a hovatartozásról semmi. égsz még ma egy kicsit, vagy tartogatsz valamit holnapra is?