Remélem sikerül azoknak segíteni akinek szüksége lenne valami fontos magra dugványra és szívesen küldenének valami hasonlót viszonzásul. Sok sikert.
Térkép=
A csereberemap@gmail.com címre bárki megírhatja nevét, címét és felkerül, vagy le ha azt kéri. Aki kéri a felkerülését az arról az emailcímről írjon, ami az indexes email címe!
Még van két szabad klívia "gyermek", de ilyen nagy (16 cm-es átmérőjű) cserepekben lévő növényt én nem tudok postázni, a jelentős postaköltségről nem is beszélve.
legjobban ezeket:kékpillangó,mesevirág,csillaghagyma,kerti amarilisz,klemátisz,olom virág,napvirág,cserébe sok mindenem van virágaim itt megtekinthetők
Még új vagyok, de rendszeresen olvasom a fórumot. Van Yucca thompsoniana, Yucca rostrata és Washingtonia filifera magom. Szivesen cserélnék, ha van valakinek Ensete glaucum vagy Musa sikkimensis magja, de mindenféle egzotikus mag érdekelne. Későbbiekben lesz több féle pálma magoncom (most csíráztatom), amelyekből szívesen cserélnék.
A citrusokkal befürödtem, mert nem akart beoltódni a narancsom. Sebaj, vadon is szép. A feketebors nem akar egyelőre magról kelni, bár egy hónapja vetettem el és kell neki 50-60 nap a nagykönyv szerint. Majd meglátjuk. De ha mondasz valami konkrétat, amit vadászol, akkor körbekérdezősködök.
Fajtát nem tudom.Viszont azt igen,hogy a Fülöpszigetekről hozta be egy volt topiktárs Jackfruit és pálma magokkal együtt.Eddig sok bajom nem volt velük/3-an voltak/Egy el lett cserélve és ha tudsz valamit akkor nekem egy elég.Most lettek tavasszal át ültet ve.Kb.3-hete vannak szabad levegőn de fedett helyen.Én Citrusféléket gyűjtök de ha nem ezt ajánlod és az érdekel akkor az is jó.Egy alap van csak gyümölcstermők érde- kelnek.Virág,pálma stb.az nem.A Picas-a albumom nyilvános ott tájékozódhatsz.De nekem fogalmam sincs mi az amit te birtokolsz.Kb,10nap múlva jönnek a lányomék au- tóval,addig kellene valamit mondanod.