A mozdonynál megszokott ez a látvány, de eddig még nem láttam retkes kocsit retkes mozdonnyal. Mert tegnap ugye 1306 vitte ugyanezt. Szép... Okádék. Ezekután még jóhogy csodálkoznak a horvát kocsikon az emberek. :D
Számomra innentől kezdve csak az 5500/5507, 5502/5505, 5516/5511 létezik. a többi putri. Mert a postabhv sem gyorsvonatnak van kitalálva, nem beszélve a zörgésről és az idétlen buszos üléselrendezésről. ráadásul a helyek szűkek... a többi meg... a kép önmagáért beszél. Hiába takarítják belülről a kocsit ha rossz ránézni és az ember kedve elmegy az utazástól.
Mit mondjak. "Végre" egy olyan mozdony melynek színkombinációja a retek miatt passzol a mögötte lévő kocsikhoz. Hogy lehet egy ilyen igénytelen vonatot kiküldeni... :( Vicc. hány éve nem voltak ezek normálisan letakarítva?
Nah úgy láttom kijött a bükkábrányi bányából a gép, mer a '13-as(hogy ott van-e még nem tom)és a '16-os ott tevénykedett nem olyan régen, volt is téma a hogy "tesztelik" a gépeket ezzel.
Köszönöm.Nem szervezet látogatás volt csak én mentem ki.A besétálás attól füg hogy mien a biztonsági ember ha olyan kedve van akkor beenged de volt már olyan hogy el zavartak engem is mert felmásztam a hegyre és onan fotoztam le a vonatot:-) De ha jössz majd a gyárba szólj előtte és lehet tudok segiteni a kimenetelbe is:)Üdv:eger-felnémeti fan
Érdekes végre a szokásostól eltérő, igazi ipari környezetben látni ezeket a gépeket, azt hiszem a legközelebbi látogatásomból ez sem marad ki. Egy szervezett gyárlátogatás volt, vagy csak úgy be lehet sétálni ide?
Az 1361 azé jár ingába mert az egyik sw motorja elszált íggy csak ide jó most de naon szar gép lett! Már ma a 1367 van az ingán a gyöngyösi ingán pedig még a 1361:-(A v43-1043 pedig Isaszegen megadta magát a 520 számú vonatával a segély gépe a V46-012 szöcske volt!
Szép lenne, ha első fa vagy öa szolimban a vonatomat egyik kedvenc gépem vinné. :) Példának okáért az egri ingát vagy vmelyik egri gyorsot. Sztem kerülthetek mind2re, még nemtom. :P Lenne is sztárfotó teljes harcidíszben! :) Ígyis-úgyis lesz, sőt csoportképben is bennevagyok. A címe a következő lehetne: A kezdő kalauz és az egri és környéki vasútbarát utasok. :)