Keresés

Részletes keresés

Choosy Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2219

Misi!

"De hogy egy csapatot úgy győzzenek le, hogy nem is játszik... Ez nem a sportunk szelemiségének megalázása szerinted??!!"

Én mondom, félnek tőlünk...

Előzmény: Misike a 48-as játékos (2217)
M.Robert Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2218

Na ezt a hozzászólást nagyon osztom!

Kiváncsi vagyok reagál-e rá majd hétfőn Árpa úr immár a magyar billentyűzetével? Vagy az "I'm the God, so why I try harder" ige mögé bújva békát nyelet velünk még talán évekig. Amig kedve tartja.

És ilyen arogáns, és bújtatva fenyegető hozzászólásokkal kell majd beérnünk focsi helyett.

Vajon mit tud arra válaszolni, hogy 90 ember munkáját húzza keresztbe. Mert Ő a Bélyeg Úra.

Remélem olvassa ezeket a sorainkat a fórumunkon mindenki, aki szereti ezt a sportot és úgy gondolja, hogy nem korrekt ez az egész eljárás. Kezdve a mi ügyünkkel, (hogy 1 hónapig azzal hitegettek, hogy indulhatunk) az önhatalmú Mafsz-al, a sorsolás nélküli csoportbeosztással, és egyéb nyalánkságokkal.

Matheisz Róbert

rokkant

Előzmény: Misike a 48-as játékos (2217)
Misike a 48-as játékos Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2217

Szerintem nincs szó arról, hogy bárki is félne tőlünk.

Ha szerveznének egy meccset a Steelers-szel, akkor van olyan ember a magyar amifociban, aki lemondaná, mert fél????!! Nincs. Azok az emberek nem ezt a sportot űzik. /Más kérdés, hogy az önkritikám nem engedné, hogy egy pályán álljak Velük./

Pont az ellenkezője van érvényben!Kérdezzük meg bármelyik rivális csapat játékosait!!! Mindenki azt fogja mondani!

"-Bazze! Pedig de kíváncsi lettem volna azokra a nagypofájú kávbojokra!!

- Ja! Én is szívesen seggre fejeltem volna őket!!"

Meg ilyenek.

A szabályok betartása és betartatása szép dolog. De aki képes reálisan gondolkodni, átláthatja, hogy semmilyen általános amifocis érdeket nem sértett volna egy kis rugalmasság.

Wolves88, minden szarkazmus és irónia nélkül kérdezem.

Miért nem lehet ilyen kis mértékben sem rugalmas,  egy a játékosoknak való sportélmény nyújtását zászlajára tűző egyesület?

Milyen problémák származtak volna abból és kiknek, ha pár napos türelmi határidőt kaptunk volna?

Ez a kötöm az "ebet a karóhoz" magatartás lesz jellemző a szövetségre a jövőben is?

Nem az lett volna a normális, ha azt mondja a MAFSZ:

"Persze!Gyertek játszani srácok! Kit érdekel az a hülye pecsét! Majd meglesz jövőhéten úgyis. Úgyis a játék a lényeg!"

Vagy nem a játék a lényeg?

Abban egyetértek veled, hogy a médiamuri csak a sportág lejáratása lenne, de talán  a mosópor reklám miatt sem mentek el szerintem többen amifocizni, "mint 4 éve". ;)

Nem kell szeretnünk egymást. Sőt az odamondogatás is lehet a móka része.

De hogy egy csapatot úgy győzzenek le, hogy nem is játszik... Ez nem a sportunk szelemiségének megalázása szerinted??!!

Éljenek a páros számok! Éjen a békanyelés! No és éljenek soká a hazai amerikaifootball előmeneteléért dolgozók! Bárkik is legyenek azok… pff

S:A:F Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2216
Husy is the BEST! ;)

Pulics Milán #87 Cowboys
Choosy Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2215

Szia!

Mivel elnökségi tag vagy és játékos is, most mindkét tisztetdben szólok hozzád röviden. Az, hogy egy tollvonással elintéztétek 90 ember munkáját arra enged következtetni, hogy féltek tőlünk!

Üdv.

Varga Zsolt Bp. Cowboys OL 

Előzmény: WOLVES#88 (2207)
ÁdI #3 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2214
egy kIs pEsT.....
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2213
egyem a kis szivedet!!nyomogatod a billentyüzetet a sok transzfesztita között!!ez h.1 ember valakinek azt irja,h. a cunami legyen veled!!na ez önmagáért beszél!!ez a te korektségedet mutatja meg!!1ember irta de 100 nevet rajta!!a médiás barátaid akik a szemedbe mosolyognak de hátba szurnának 1 késsel na azok is ezt kivánják(pár ezer ember)neked,ne aggodj!!igazábol arra jöttem rá,h. te valamihez hozzáérsz az szarrá válik és te jössz ki belöle jol vagy csak a pénzed jön vissza és emellett tönkre teszel mindenkit!!ilyen müsort mersz csinálni,h.buzera!!inkább adtad volna nekem a felét és elmagyaráztam volna neked h.az is 1 nagy faszság meg minden amit müvelsz!!ha ekkora embernek tartod magad,h.mi bátran perelhetünk(amit nem akarunk!!ezt a csámcsogos barátaid miatt irtam le),mert neked a markodban van sok ember(most biztos erre gizdulsz),akkor miért nem intézed el.h.indulhassunk ha te tényleg ekkora vagy!!??te félig ugy állitod be magad h.vagy valaki!!félig ugy,h.SENKI vagy!!én ha kiállok valaki(k) mellett,akkor azt én komolyan is gondolom!!én azt hittem,h.te azért lettél rtl klub igazgató mert letettél valamit az asztalra és komoly üzlet ember vagy aki az érdekeket nézi és a jövöt alapozza!!enyhén tévedtem!!miért nem adsz esélyt,h.porrá zuzzam a csontjaidat a pályán!!talán félsz,h. a média másra terelödik és te mész a levesbe!!??ha félsz mond azt és ne 2szinüsködj!!
G.I. 40 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2212

nem kifejezetten mint alelnök = Most alelnök vagy játékos ? Mert alelnökként tett ígéreteidnek súlya van és számonkérhető. Ez is felelős a most kialakult helyzetért.

2oo7 ben talán már 12-en leszünk (with or without you) = Páros szám ! Tudtam, hogy azért nem vettetek be minket, mert könnyebb kettővel osztani egy páros számot, mint a kilencet. Ja,.. és a kizárásunkat már a jövő évi bajnokság kapcsán is kilátásba helyezted.

az elnök megengedte hogy dicsekedjunk vele = Hazudjunk.

el kell fogadni bizonyos dolgokat , akkor is ha nem teccik = ? így működik a szövetség ?

2007es szabályok szerint olyan csapat aki nem mafsz (azaz efaf) tag nem tud majd indulni más efaf orszag bajnokságan és nem tud majd hivatalos bírókat szerezni (afboe, afvd, caaf, mafsz) = Vigyázzatok, mert kibaszunk veletek !

nyeljétek le ezt a békát = glupp !

csak ti szidjátok, nem tűnt még fel? = A "sorsolás" kapcsán már szídják mások is. A kereszbejátszások miatt is szídják mások is. + Van okunk rá !

forduljon a sajtóhoz. nézzük ki jön ki jobban ebből a végén = Árpa Attila jön ki jobban a végén ezt tudjuk. Ha nem "nyerünk" felvételt a szövetségbe, akkor sem fordulunk a sajtóhoz. Vagy igen ?

(ez nem igéret, csak ötlet) = Itt semmi sem az !

Bocs, de ez a kispesti billentyűzet kicsit durván fogalmaz ...

Varga István , focsista.

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2211
Ja és mégvalami! ÉS?!MAN a nyilatkozatodat kinyomtattam és ma reggel el is használtam. Egy kicsit érdes volt, de legalább hasznát vettem!!!
Előzmény: chrisztosz (2210)
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2210

Köszönjük kedves szavaidat!

De talán nem kéne elfelejtened, hogy TE és ÉS!?MAN voltak azok akik igérgették, hogy kapunk halasztást és idulhatunk a ligában!!!

Ha azt mondjátok akkor, hogy srácok, a szabályok miatt nem idulhattok, akkor a békát már böfögnénk nem nyelnénk. De mivel igérgettetek, hazudtatok engedjétek már meg, hogy az a béka nehezebben menjen le a kelleténél.

A legtöbb csapat kapot halasztást mi nem.

Még 1x elmondom!!! HA akkor nem hitegettek minket azzal, hogy indulhatunk az idei kiírásban - egy szavazás kell, hogy csak döntsön róla - akkor most nem tartanánk itt. Igazából előbb ezt magatokban kéne tisztázni, mert ez nem volt FAIR dolog. Nem tudom, hogy ez a ti értékrendetekben mennyire szolgálja és viszi előre a magyar amerikai focit!?

Egyébként az elnökségi szavazáson, TE, Boda Gabi és elvileg ÉS?!MAN is az indulásunk mellett szavatok (legalább is ÉS?!MAN igéretet tett, ha hármotok közül legalább egy igennel szavaz, akkor Ő is melletünk teszi le a voksát). De végül is ezt telefonba mondtátok a barátaitoknak akik nálunk elvileg edzők vagy elnökségi tagok! DE van egy két sms-es bizonyítékünk is erről. Jól átbasztátok a saját barátaitokat is!!!!

Akkor most ki kummant?

Tudod ilyen magatartás miatt írjuk azt amit írunk a fórumon Tóth László elnök úrral kapcsolatban. MEg terészetesen rólad is.

A kakit sikerült rendesen megkavarnotok.

Ja még valami, ha ennyire lelkessen pártolod az ameriaki focit, visszaadhatnád nekünk a www.budapestcowboys.hu domaint, neked úgy sincs rá szükséged tök feleslegesen védetted le...vagy ezzel is elősegíted a magyar amerikai focit?

Az hogy, a szabályok senkire sem vonatkoznak csank ránk, mennyire egyezik az alapszabállyal? Az, hogy 90egynéhány főt kizártók a bajnokság megnyerésének a lehetőségétől, az indulástól a részvételtől mennyire segíti elő a magyar amarikai focit?

EFAFfal kapcslatban meg írhatsz bármit NEM VAGYUNK tagjai, egy HAZUGSÁG nem segít elő semmit, ezt értsétek már meg. Vágjunk fel majd nagy felhajtással ha tényleg tagok leszünk, de az alapszabálybe egy ahzugság nem való.

Egy hazugságra legyünk büszkék? Jellemző!!! Látszódjunk többnek amik vagyunk....

"Igazi sportmentaláitás"!!!

EFAFhoz meg jogi útra nem tereljüka dolgot, mert azzal csak a csapatoknak és a sportnak ártanánk és nekünk nem ez a célunk.

Ja és köszi, hogy jövőre mehetünk másodosztályba, de lehet addigra kitaláltok valami okosat és akkor már csak a megye3 marad....

Annyira szeretlek benneteket!!! Olyan kedvesek vagytok!!

üdv

A cunami legyen veled!

Rizsa_ Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2209
Nem hiszem, hogy ezzel az üggyel kapcsolatban felmerült volna a neved negatív értelemben. Ha mégis, akkor boccs.

Legjobb tudomásom szerint Te támogattál bennünket, amit ez úton is köszönünk!

Remélem rendeződik a helyzet és akkor az összes Farkascsapattal mérkőzhetünk.
(Én főleg a Juniorokkal szeretnék. Az az én súlycsoportom =D)

Katona Bálint BpCowboys RT
Roland #25 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2208

Hello!

Ugy gondolom mi is ezt a sportot akarjuk segíteni. Szerintem a sport itthoni népszerüsítéséhez mi is hozzá tudtunk volna tenni.

Tényleg fontosak a szabályok, mert nélkülük káisz lenne, de nem hiszem hogy egy csapatot egy pecsét tesz csapattá.

Mert szerintem mindenkinek (ebben a sportágban) az az érdeke hogy minél többen, színvonalasabban űzzék ezt a sportot, és hogy minél több nézőt ültessünk a lelátokra.

Nem akarjuk sajnáltatni magunkat, csak kifakadt amikor megtudtuk hogy nem indulhatunk. Szerintem meglehet érteni.

Ugyan ugy készülünk tovább és hajtunk az edzéseken!

Ja, én is thai billentyuzetre fognám! :D

Tisztelettel:

Jászberényi Roland Cowboys FB

WOLVES#88 Creative Commons License 2006.03.30 0 0 2207

Szasztok! Mondtak a kedves csapattarsaim hogy gyakran hangzik el a nevem a forumotokban igy aztan beleolvastam es par mondatban reagalnek (nem kifejezetten mint alelnok):

a szovetseg (es jomagam) mindent elkovet hogy ez a sport magyarorszagon mukodokepes legyen. Ti most nem indulhattok es persze duhossek vagytok, de van 8 csapat aki indul es aki el tudja fogadni a szovetseg szabalyait es munkajat, sot, halasak is nekunk hogy egy jolmukodo szervezet vagyunk es a csapatok szama megduplazodott. 2oo7ben talan mar 12-en leszunk (with or without you)

A szabalyokat megirtuk, az iranyitast atadtuk egy kompetens embernek (nem attol jo vezeto valaki mert mar volt rajta sisak es nem kell emberileg szeretni, lenyeg hogy mukodik amit csinal).

A cel: Nem engedjuk hogy az amerikai foci MEGINT MEGSZUNJON, mert leszarjuk a szabalyokat es nem torodunk massal csak sajat magunkkal mert mi vagyunk a nagy kiralyok akiknek mindent szabad. Minek szovetseg? Minek rendszer? Hat ezert. Mert mi nem szeretnenk hogy harom jo ev utan megint vege legyen mint anno. A thaibox, a baseball, a rugby is kb 15 eve jott MOra. ezeknek a sportoknak tobb ezer tagos szakszovetsege van, ott nem volt 15 eves szunet hanem foglalkoztak azzal hogy normalis rendszerben mukodjenek a dolgok.

Fogjatok fel hogy nem cowboy-ellenes dolgok tortennek hanem egy jovot akarunk megalapozni. ez sajnos neha aldozatokkal jar. De elsosorban azzal hogy el kell fogadni bizonyos dolgokat , akkor is ha nem teccik.

jovore mar hivatalosan is EFAF tagok leszunk (es akit erdekel: a targyalasok zajlanak es az elnok megengedte hogy dicsekedjunk vele pl a sajtoban ha ez segiti a sport fejlodeset). akkor a 2007es szabalyok szerint olyan csapat aki nem mafsz (azaz efaf) tag nem tud majd indulni mas efaf orszag bajnoksagan es nem tud majd hivatalos birokat szerezni (afboe, afvd, caaf, mafsz).

En azt javaslom hogy nyeljetek le ezt a bekat es keszuljetek 2007-re. azzal hogy a szovetseget szidjatok nem epp jot tesztek magatoknak (csak ti szidjatok, nem tunt meg fel?). aki akar, terelje csak jogi utra vagy irjon feljelento levelet az efafnak vagy forduljon a sajtohoz. nezzuk ki jon ki jobban ebbol a vegen.

ha pedig inkabb a sportot akarjatok segiteni es abbamaradt az onsajnalat es a we vs rest of the world-hozzaallas akkor talan jo hangulatban tudunk talalkozni a magyar bajnoksagi merkozesek lelatoin vagy esetleg ti lesztek a wolves1 egyik elomerkozese ha akarjatok stb. (ez nem igeret, csak otlet)

bocs, de ez a kurva thai billentyuzet kicsit gaz...

Arpa Attila, 188/102/WOLVES OLB

chrisztosz Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2206
na a képek kimaradtak...
Előzmény: chrisztosz (2205)
chrisztosz Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2205

MAradjatok edzésben srácok!!!

egy, kéét, há, néégy, öt hat héét nyóóóc

Másnak meg ezt üzenem(szerintem midenki tudja)

sajnos szőrőset nem találtam

Kapor_ Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2204
:))
KETREC (CAGE) Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2203
jó bulizást srácok!!én oda le nem megyek!!sok droid győkér közé!!pfhujjjj!!inkább bebaszok valami house bulin,a másik fajta droid brigád közt!!de ha lent lennének azok akik a multkor voltak csörögjetek!!ha probléma van csörögjetek!!bármi olyasmi van ami nem tetszik valakinek a csapatból csörögjetek!!multkor bebizonyitotta nekem pár ember milyen tárgyalóképes tud lenni!!ha tárgyalni kell akkor NINCS MESE(rendezője ÉN)tárgyalunk!!
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2202
De remélem lesz PROBLÉMA?????!!!!  Az olyan jó feszültségoldó volt!! :DD
Előzmény: Bunda84 (2201)
Bunda84 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2201
Ott a helyünk!!! :DD
Előzmény: Törölt nick (2195)
ÁdI #3 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2200
LooL :) K-por & karcsi
Előzmény: sabodave (2198)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2199
ppfff:DD
Előzmény: sabodave (2198)
sabodave Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2198
mit hmmmögsz Te csak sterbire indulsz ha jól tom;)
Előzmény: Kapor_ (2197)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2197
Hip-Hop, R&B???Hmmm...:)))
ÁdI #3 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2196
...Hüűű de félek,máár elöre....:):):)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2195
MOGYORÓ1 Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2194

"de én csak egy kis szar vagyok mogyoróval a fejembe!"

Valaki oltsa már fel a villanyt, mert qrva sötét van idebent!!!:))

Előzmény: Podmena (2193)
Podmena Creative Commons License 2006.03.29 0 0 2193
Nem vicc
A neve lehe hogy az!
A lényegre koncentrálj ez egy meccs amít az AFL W. viv a MAFSZ bajnok csapattal ha jól értem de lehet hogy nem.
Minden ötletet szívesen fogad a hazai focsi élet (ezt is csak gondolom de egyben remélem is) ami ++ hírverést csínál a sportnak.
Gondolom ezzel az ötlettel egy (közvetítésen belül?) több csapat is hírveréshez juthat, és szponzorokat szerezhet, ez vezérli az ötletet.

de én csak egy kis szar vagyok mogyoróval a fejembe!

üdv

Balu
Előzmény: LB53 (2179)
Schneider87 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2192
Használd a helpet :)
Kapor_ Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2191
Droidinvázió:)))
villa84 Creative Commons License 2006.03.28 0 0 2190
beszarok, ezt nem hiszem el, ne szivassátok már szerencsétlent :))
már sírok is........ a röhögéstől :))
Előzmény: Rizsa_ (2189)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!