Keresés

Részletes keresés

uncas Creative Commons License 2007.05.24 0 0 16211

Tegnap voltam Sethekk heroicban, egyáltalán nem ideális csapattal (kicsit sok volt a druid), hát egy vicc amit azzal az instával csináltak. Csomószor behuztunk 2 csapatot véletlenül fear miatt, első bosst is véletlenül huztuk be, és sehol nem volt wipe. Igy már nem is érdekes annyira a heroicozás. :( Kiváncsi vagyok a többit mennyire nerfelték.

uncas. 

Steve81 Creative Commons License 2007.05.24 0 0 16210

heroic mecha 2. boss-t fixálták :S

az addok targetet váltanak néha, és a boss evadel a folyoso egy pontja után.. :S

nem lesz könnyű így megölni. normal még ok, mert lassúak az elementalok, heroicban gyorsak..

Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16208
Jó, elpostázom. Csak lépjek be^^
Előzmény: uncas (16207)
uncas Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16207

Hmm... Van farmolt alapanyagod? Küldd el őket, és apránként megcsinálom. Nekem is megéri az esetleges extra mightokért, ki tudja, talán valamikor szükségem lesz mightra/pénzre.

uncas.

Előzmény: Deashi Barai (16205)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16206
Igen:'-(
Előzmény: Sir Balamber (16203)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16205
Akkor WTB transmute:-P Még egyszer jól jöhet:-)
Előzmény: uncas (16199)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16204
LOL :-D
Előzmény: Yoshi (16201)
Sir Balamber Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16203
Olvastátok?
http://www.ocregister.com/ocregister/money/article_1702706.php?referrer=digg
Zka Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16202
BC óta én is hasonló módon nyomom, heti 2-3 raid max.
Raidre is általában signup nélkül megyek mert sose lehet tudni mikor van rossz passzban a párom :DD Nem papucs vagyok, csak szeretem a békét :D így durván 30%-kal játszok kevesebbet mint régen, de 90%kal kevesebb sértődés van belőle.

Tegnap a gyászos Maulgar után még kihasználtuk az utolsó lehetőséget hogy megnézzük mekkora bazinagyokat is ütnek armsos tankra a heroic underbog elbalanszolt mobjai :D A mai patchben ugyanis szépen le lesznek nerfelve, meglehetősen jogosan imho. A Hungarfen előtti dupla boglord pull meglehetősen egyedülálló módon halál nélkül ment le - mage kiteol, invis, visszajön a mob, taunt, shieldwall, win. Egy élmény volt healelni :D
Még emésztem mit vegyek badgekből, lehet h bishop's cloak lesz.
Előzmény: blue-dragonfly (16200)
Yoshi Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16201

epic Khes?

juhééééjjjjjjj

lesz egy igazi, hamisítatlan epic házisár... házifrostmagém!!! :)))

(bocs Khes, le kellett csapnom :) )

Előzmény: uncas (16199)
blue-dragonfly Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16200
Elhiszem :)))))

A parommal megbeszeltuk, hogy heti 3 raidet vallalok egyebkent pedig csak casulkodok ezerrel. Monnyuk annyi elonyom van, hogy kettot dolgozik, kettot nem, szoval eleg sok szabadido van meg mellette, amikor egyutt bringazunk, vagy maszkalunk. Szerintem egyensuly kerdese az egesz.

My 2c.
Előzmény: Deashi Barai (16198)
uncas Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16199

Hmhm.. Én ma visszatérek egy kis időre. Ha jól tévedek most jön be az epik kes... khm. sárkányforma. :D

uncas.

Előzmény: Deashi Barai (16198)
Deashi Barai Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16198
"A leszokasrol annyit, hogy meg sem probaltam:)"

Pedig kivitelezhető, hidd el. Less WoW, more IRL :-)))) Vagy egy hónapja "tiszta" vagyok. :-P

De azért még mindig szeretlek titeket <3 (Nem szó szerint érteni:-P)
Előzmény: blue-dragonfly (16193)
blue-dragonfly Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16197
Well... ismeros a dolog. Nincs egy honapja, hogy ket nagy reszre szakadt a guildunk. (korabban kozel 100+ acc volt a guildben) Most vagyunk kb 45+ accon. Az elso alkalommal nakunk is voltak ilyen problemaink, bar szerencsenkre a raideken nincs olyan gondunk, hogy valamelyik class nem "akarja" a dolgat megfeleloen vegezni. Szerencsenkre(?) van eleg mage/lock/harcos a csapatban, egyedul talan a hunta a problema, de az is lement. Nekem az volt a tanulsag, hogy kb masfel honapja beszelgetunk a gruulrol harcrol (az egesz insatrol kulon fehezet van a klanlapon), szamos taktikat elolvastunk, videot megneztunk, de a vegen nem teljesen ugy ment le, ahogy a "nagykonyvben" megcsinaltak.

Szereintem tobb fegyelem kell a 25os raidekben mint Karaban, el kell olvasni a leirasokat (videot megnezni), majd amikor odamentek, kell hogy a ti csapatotokra tudjatok igazitani a taktikat. :)
Előzmény: Zka (16196)
Zka Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16196
Generális probléma van a guilddel. Nem skill alapján lettek válogatva az emberek hanem az alapján hogy magyarok-e. Na most ez egy olyan szerver hogy a magyarok 90-95%a horda oldalon nálunk van...
Maulgar első próbákon 3 vagy 4 huntard volt, a pullt valami 4-5 próba után tökéletesen betanultuk. Viszont csak 2 lock volt és valamiért a felhoundokat nem használtuk rendesen tankolásra, de így is lement mind a 4 add egyszer. Tegnap úgy jöttünk vissza, hogy most kill várható.
Ehhez képest csak 3 huntard volt, ezekből 2 azt állítja hogy nekik kell húzniuk magukra az általuk tankolt bosst (sámánt), tehát a pullt kvázi újra kellett tanulni (meg volt pár új ember is, ez az örök átkunk, a folyamatos új résztvevők). Eleinte csak 1 lock volt, ezt végül sikerült 2re növelni, de messze nem ideális ez. Közben nem volt elég healer (ami sokaknak fájt, hogy 1 azért nem jött mert megunt healelni, másik meg épp úgy gondolta hogy nincs kedve, inkább arénázik), jöttek-mentek az emberek, heal átszervezés 20-30 percenként. XY healer gépe lagol mint állat, valaki kulcsember emiatt meghal, wipe. Másik healer egyszerűen balfasz, szintén meghal valaki, wipe. Ezek a hibák zsinórban újra meg újra...
A végén a 3. trash reclearnál a dupla priest pull nem ment le 10 perc alatt meg ilyenek, inkább raidendet hirdettünk... Pedig az MT healerek már tökre belejöttek, se blood pact se flask nem volt a tankon és mindig fixen fenntartottuk. (eredetileg rengeteg MT 2shotted típusú problémánk volt)

Szóval az ilyeneket nem értem, de nem vagyok vele egyedül.

És ha most azt mondom, hogy ez meg az az ember ne jöjjön raidre mert noob akkor meg nincs 25 ember :D Nem vágom, hogy mindenkinek van 1-2 egyszerű feladata, azt miért nem lehet 1-2 percig se rendesen odafigyelve csinálni?
Előzmény: blue-dragonfly (16195)
blue-dragonfly Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16195
Nekunk is a masodik alkalomra, tobb oras probalgatas utan ment le. Ja igen, csak 1 darab huntard van a gildben aki hasznlahato ide. :( Szerintem 90%ban a pullon mulik az egesz. Ha szet tudjatok huzni oket, akkor utana szeritnem konnyen meg lehet enni. En rugokent leginkabb a papban/lockban/samanban vagyok benne. A mageet nem bantom mert halalos kozel menni, a kingtol meg nem tudok rendesen elszaladni:((( Probalgattunk kulonbozo taktikakat, a rugoknak a mind numbingja nem rossz es agyba fobe lehet csapkodni. Imp kick rugoken meg kotelezo, mert egyebkent mindeg hileli magat... Gruul viszon mokas volt. Alltunk az ajtoban, az olvasottabb fele a tarsasagnak meseli a sztorit, majd megbeszeljuk, hogy megproszaljuk csak fiiiling kedveert:DDD kb 20 ember egy kicsit kozelebb megy, a tavoli DPS alldogal ajton kivul... MT/OT rarohan a dogre, ajto elkezd becsukodni, a TS tele karomkodassal es anyazassal, mert a tarsasag egy resze kint maradt:)))) a bent maradt tarsasg leverte 93%ra, majd az utolso loladin is elhullott... Moka volt.
Előzmény: Zka (16194)
Zka Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16194
Nálunk holtpont van. Lassan 1 hónapja ment le a Prince, azóta még1x nem sikerült :D Igaz nem is sokszor próbáltuk mert a Curator rendszeresen útban van... Maulgar próba volt tegnap, 1 hete 28%ra vertük, hát most kb újra kellett tanulni az egészet, mérhetetlen sok bénázás ment végig, szörnyű.
Előzmény: blue-dragonfly (16193)
blue-dragonfly Creative Commons License 2007.05.23 0 0 16193
Hmmm.....

Illhoof down.... Maulgar down.... Kimozdultunk a holtpontrol.

A leszokasrol annyit, hogy meg sem probaltam:) mert tudom, hogy megbuknek vel:) Az egyik mage-unk is 6 kemeny nap utan ujraelesztette az accountjat.
zero977 Creative Commons License 2007.05.22 0 0 16192
Ez kész ...:))
Yoshi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 16191

oké :)

(elvonókúra :)    tisztára, mint az anonim alkoholisták :) )

Előzmény: Törölt nick (16190)
Yoshi Creative Commons License 2007.05.21 0 0 16189

izé... kis AFK....

mérlegleadások vannak (ugye határidő végén, de már megszoktam, hogy képtelenség előre időben, de ez off), szóval kb 1- 1,5 hétig 24órázás van, meg jól jön nekem egy kis szünet is....

(BTW, törpént valami?)

Előzmény: Törölt nick (16188)
Steve81 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16187
elméletileg a héten komolyan vesszük Arant, optimális csapattal, csak lemegy már végre. Aztán én nagyon szívesen megnézném Netherspite-ot, nagyon fun harcnak tűnik :) véleményt tud írni róla, aki járt már ott? kíváncsi vagyok, milyen, mikre kell figyelni, stb. wowwiki taktikát természetesen már olvastam.
Steve81 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16186
csak állandoan szar cica/rugó leatherök esnek :P
Előzmény: Steve81 (16185)
Steve81 Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16185

nem, a gép atomhülyén játszik :)

meg amúgyis, ha elrontja a nép, 10sec után újra feláll a tábla és lehet játszani. itt nincs wipe lehetőség

Előzmény: Törölt nick (16184)
Sleeper Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16183

Közben én is rájöttem, hogy a badge-ekből inkább mást kéne venni, repuból meg jó lesz a shatar shield. És igen, a sun eater is csodás lenne, bár a thrallmar exalted axe sokkal jobban tetszik, de attól még messze vagyok.

Előzmény: Törölt nick (16173)
Zka Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16181
Hát akinek megvan annak meglett előtte az exalted :))) De nagyon örült neki :)
Előzmény: Törölt nick (16177)
Yoshi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16180

érdemes? értelme van?

egyébként meg apátia on

(és a nagypofájú vs mindenki szcenarióm kezd megvalósulni/megvalósult tegnap este)

Előzmény: Törölt nick (16179)
Törölt nick Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16178
Az arcane resről Curatorhoz kis adalék:
Nálunk az offtank, aki az addokat kapkodja össze (általában egy maci) felvesz 150 körüli arcane res cuccot, azt hali.
Zka Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16175
Legjobb 3in1 megoldás: napi 1 mecha heroic a Sun Eaterért, közben meglesz a Shatar exalted -> pajzs, a felgyűlt badgeből meg a 3. epic kijön :) 2 héten belül megoldható.
Előzmény: Törölt nick (16173)
Yoshi Creative Commons License 2007.05.18 0 0 16174

azért az ilyenekért - szándékos elbacarintása a dolgoknak - komoly következmények járnának....

eddig ahol csak voltam, ott a raidleader jelentette be a wipeot, heal leállal

(volt már precedens arra is, hogy nem jelentette be, és valahogy lement a boss pölö :) )

mindegy

Khes!

nekem is igazam lett!

Előzmény: blue-dragonfly (16155)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!