Remélem citromka jól van aggódom a sötétben megtalálja e a vizet! Vagy a nincs is neki? Akkor kikéne küldni a kommadót! Én úgy mentem ma dolgozni vizes volt a hajam meg a ruhám is!
Akkora a hőség, hogy délelőtt még Füles újságot sem vettem, illetve elháritottam a lehetőségét, hogy kimozduljak a munkahelyről. Én a Helgácska irodájában vészeltem át az időt, mert ott megy legdinamikusabban a klimaberendezés. Országos hőlégriadó van, gyakorlatilag életveszélyes 11.30 és 15.30 között utcára merészkedni. Otthon behuztam a függönyt, hogy Citromka is jól érezze magát és ne zavarja az ulraviola napfényhő. Esztike szerint van már hőségkommandó is, akik mennek az utcán és aki ájulni készül, azt megitatják vizzel és egy picit lelocsolják. Illetve ingyen vizet osztogatnak ismeretlen embereknek. Én mondjuk még Debrecenben ilyet nem láttam, pontosabban nekem még adtak csak úgy vizet. Lehet, hogy egyszer eljátszom, hogy a napszurás szintjén vagyok, és akkor hátha elugrannak a kommandós megmentők. Baranyai bácsi mesélte, hogy ő ugy védekezik a forróság ellen, hogy vizes keszkenőt teker a nyakára. Az igazi túlélők csinálják ezt a sivatagban. Onnan leste el az ötletet.
GörögHországban mentálisan fel sem tűnik az óperenciás tengerben lubcikolók részére. De Bélavárosban csak a Tócó-patak, ami nem jó minőségű rendeltetés. Amúgy meg munkahely és valamilyen számú riasztás van érvényben. Továbbá be lehet c menni különböző épületekbe hűsölés szempontjából. Be is mondták, pl. a Kölcsey művkp., hogy meg ne degeljen a paraszt.
GörögHországban szerintem van 40 celzeusz is. De ez mind semmi az 58°C-hoz képest, amit Al-Aziziyah-ban mértek 1922-ben. Akkor volt a legmelegebb világ.
Hát te érdekes személyiség lehetsz Lakkos macska hölgyeket kérsz,majd kiderül,hogy volt régen lakkos törpetűsarkúban nyomtad ! Neked szép férfi lábad van? azon jól mutathatott a tűsarkú mégha törpe is volt !
Istentelen hőség honol. Legalább mint ide Lacháza. Csak úgy hemzsegnek a plussz celziuszok. Én fiúmagzatomat se lehet eltéríteni 50 celziuszban sem a sportcipő plusz zokni kombinációtól, így indult most a Hegyajja Fesztre úgy saccperkábé 34-46 kilogram nehezékkel vonatok közti átszállási variációkkal. Plusz a rasztás frizura sem fridzsider egyáltalán. De lógnak benne fagyöngy izék, úgy már mindjár más.