Most azonnal elzavarni Davisen és Harazinon kívűl mindenkit,jöhet a hátralévő meccseken az ifi edződni.....keresni a megfelelő játékosokat, PP-nek pedig megköszönni az eddigi munkáját, mert akár a játékosok voltak szarok ,akár ő, mint edző csődöt mondott, ennyire futotta...
A többin meg már most igen keményen kellene a vezetőségnek gondolkodnia, sőt, már el lehetne a tárgyalásokat is kezdeni...elsőként lerándulni Pécsre :))))) (na nem a vándorcigány miatt )
Szaszának nincs védekezése,viszont hatezerszer jobban dob,mint Artúr.Na nem mintha nagy eresztés lenne nála jobban dobni :-(
Ami nálam is sokat számít,hogy Szaszának bizonyára jelent is valamit ez az egész,amiről mi itten órákat/napokat/éveket károgunk.Persze momentán nem a csereirányító kiléte a legdurvább gondunk...
Hogy ki fúr ? Nem marha mindegy ?! Ha már valaki a csapatérdek ellen játszik (+ bomlaszt),az nálam már mindent elárul az egészről.Az Endrével Kaposvárról hazafelé folytatott beszélgetést alapul véve olyan nagyon semmin nem lepődnék meg :-(
Van, ami igenis számít. Vess össze nagyjából azonos képességű kosarasokat szorgalom, mentális képességek, kötődés, fanatizmus, alázat stb. alapján. Szerintem Te is tudsz rangsort felállítani. Ezért nem is értem a kérdést.
A ma esti edzés után kezdem igazából érteni, miért állunk úgy, ahogy állnuk. Van egy furdancsunk, aki szarik az egészbe, tojik mindenkire, s lázít mindenkit. Már Davis is idegbeteg lett. Szóval haladunk a totális összeomlás felé miatta. Nem mondok nevet, mert az illetővel szemben én inkább nem bomlasztok nagyközönség előtt. De személyesen szívesen elmesélem szombaton.:-(
Artúrt nem is értettem, hogy minek hozták. A tavalyi idánye elég siralmas volt, nem is sokat játszott, nem véletlenül. És minek egy olyan játékos aki a jobb kezével is alig tudja vezetni a labdát letámadásnál, hogy el ne adja. A bal kezével semmit nem tud, ha zavarják....
Egy kosarasnál mi számít a játéktudáson kívül???? Ez egy profi csapat lenne, ahová kosárlabdázókat kellene igazolni. Abból nem lehet jó csapatot építeni, hogy rendes, szorgalmas a srác....