Nalunk meg megy a futes - nincs magasra allitva, 18-20 fok napkozben - igy a Bugyim nem fazik. Koszi a viragajanlatot, nem tudom visszautasitani! Szegyenszemre vettem egy cserepeset az unnepi asztalra - szep liliomot - mert sajnaltam a sajat narciszombol szedni, hiszen az az egyetlen ami virit!!!
A foldon nincs ho - most meg hetagra sut a nap - csak szallingozas volt. Nem is lenne kifogasolhato - ha nem aprilisban lenne. . .varjunk csa! Hiszen parilisban szeszelyes az idojaras, nem??? Akkor azert! No de ennyire?!?!?
Meg mindig barna-szurke a kep. . .A rozsakon latom, megindultak, az orgonan mar latni melyik lesz virag, melyik nem - de a tulipanok meg csak 10-12 cmpre jottek elo. . .igaz, van nyilo narciszom - tehat ne panaszkodjak, meg az aranyvesszi is szepen virit.
Messze meg a meleg. . .ha szerencsesek leszunk a legmagasabb homerseklet jovo heten 14 fok korul lesz. . par napig. . .
Hat kell! Mar elokeszitette magat - itt alszik mellettem!
Meg ilyen idot. . .a kertem meg mindig szurke es barna :((. Az elobb jottem be - van par arnyekliliom ami mar kilatszik a foldbol. . A legtobb agyast meg falevel takarja, meg jo, hogy nem gereblyeztem fel - szegeny viragok vacognanak most.
Tegnap itt esett delutanig - elhessegettem oket feletek. . .a to csurig, a fold azott, nem volt nagyon mindentelvero eso - jo aztato volt, csak nem nagyon kellett. . .
Metnet előrejelzési verseny érdekessége, hogy a mai paksi fordulóban Tmin=-2 fok volt, ország leghidegebb pont épp ott, Tmax 18 fok felett! Ezt eltalálni!?
Mintha a lekvár kérdést nálunk is megoldották volna a múlt heti hajnali mínuszok :(