Köszönöm a küldött útmutatót, kipróbáltam és remekül működik.
És ismét köszönöm, hogy te legalább válaszoltál arra a kérdésemre, amit pm-nek hiába tettem fel.
Rendi vagy.
Rendben, pm. Legyen külön műfaj.
Amiről én beszélek, azt egyébként heavy metalnak hívják. METAL. Metálnak általában a pop újságírók írják. Akik kb. annyit tudnak a műfajról, hogy szar és kész.
nem értelek akkor sem. nem azért raktam oda :)-t, mert viccesnek találom a szokást(kézjel), hanem veled, (illetve nem csak veled, mert libling is szereti) akarta viccelődni. na jó ez így hülyén hangzik, de akkor is így van. ha valaki nem érti a tréfát arról nem én tehetek. különben is ez az átkozott internet az oka mindennek, hiszen nem lehet éreztetni, hol a hangsúly....én is szoktam ilyeneket mutogatni !!!!!!!!!!! persze csak tréfából. na ezt inkább ne írtam volna, már megint meg fogsz sértődni, mi?
ami a seattle-i hangzást illeti, szerintem elég sok embert sértettél meg vele, ha úgy értelmezik a véleményed, mint te tetted az én megjegyzésemnél. mert elég sok képviselője és rajongója van annak ellenére, hogy nem külön műfaj...nekik bizonyára az A műfaj. na? és szerintem mondhatjuk már rá, hogy külön műfaj! még ha szűkebb értelemben is, mint a metálra...
Azt írtam, nem szeretem a Pearl Jamet. Nem egy egész műfajt degradáltam le szarrá. (A seattle-i hangzás nem külön műfaj.)
Teljesen kilátástalan ez az egész. És nem gúnyolódtam azzal, hogy más műfaj rajongói hogyan viselkednek (milyen jelképeket mutogatnak) a koncerteken. A metal bizonyos ágának van némi köze a sátánizmushoz, a kézjel annak egy bizonyos jelképe. Baromi vicces. Megszakadok.
a véleményem továbbra is az enyém:
utálom a metál zenét, mert szerintem szar.
de ezzel én nem mondtam semmi olyat, hogy te most mekkora szar alak vagy, mert szereted ezt a fajta zenét, meg hogy ásd el magad szégyenedben, és hogy csak sajnálni tudlak érte, stb.
és nem is gondolom ezt!!!!!!!! ha tudnád, én ezt már hányszor kaptam meg jól az arcomba! ennek ellenére nem sértem vissza a sértő félt háromszor annyira, mint ahogy azt ő tette velem. nem tom világos e amit szeretnék mondani. de ez nem is érdekes. én értem :)........
ja és persze mindezt vállalom:
paulinamartinez
"A szemellenzős, előítéletekkel rendelkező - és ezeket ráadásul fennen hangoztató - emberekkel sajnos nem tudok mit kezdeni. " én is ponosan ugyanezt írhattam volna, nem? vagy te talán nem mondod ki nyíltan a véleményed, ami olykor mondhatni nem egészen mentes az előítéletektől, kedvesem?
nana bookshiekám! azért nem csak ez volt....és nekem ez épp ugyanúgy fáj....elnézést, hogy nem fennkölt stílusban fejtettem ki a véleményem. na jó ezért télleg elnézést,a többiért nem. szerintem többi nincs is. bár ugyebár én ezt nem tudhatom, hiszen szegénységi bizonyítványom az van...
ugazából nem is értem miért írom mindezt. mert lelkiismeretem úgy sincs. na mindegy. lehet, hogy azért, mert te mindig olyan kedves voltál hozzám? hm, szerinted?
bár tudom, hogy úgyse írsz ide többet....:)
Bookshie!
neked pedig a következőket idézem:
" kérlek ne menkój el, kérlek halgass meg,
tudom hogy túl nagyot vétkeztem,
törékeny lelked kicsi kapujához érvényes jegy nélkül érkeztem...!"
az utolsó fél mondat nem annyira illik ide, de csak ezt tudom most nyújtani. na és ezt is egy szennyellátó(?) rohadvány kis senkikből álló csoporttól...........
ketchup!
örülök, hogy nem utálsz, bár most nem értem, hogy te miért utálnál. már téged is megsértett ez buta tudatlan liba? :)
majd ha lesz kedved? hát ilyen választ még én sem kaptam:).
csók,
paulina
Miféle sex?
Úgyérted, hogy lefekszel a lubosokkal?
Vagy ,amolyan Cybersex, azaz internetsex.
Nem vagyok nehéz felfogású, csak nem volt kedvem végigolvasni vagy 1000 db. tartalmatlan hozzászólás.(Ha 1000 lenne az IQ-m akkor sem lehetne ezeket a hozzászólásokat éppésszel felfogni.)
Üdv:Ketchup
én pont ugyanezt írhatnám minden alkalommal, amikor fikáztok valakit akit én szeretek, vagy ami nekem fontos. és ez már nem egyszer fordult elő. jól van bookshie, sértődj csak meg. nem csak én állítom ki azt a bizonyítványt....
Ami a "szaros metalt" illeti...
Pm, most igyekszem visszafogni magam. Csak annyit, hogy ezzel egy rendkívül sokat mondó szegénységi bizonyítványt sikerült kiállítanod magadról. Tudod, két fontos dolog van az életemben. Az egyik ezek közül a zene. Számomra a metal a zene, ez segít nekem a mindennapjaimban, ebből merítek erőt és ez vigasztal, ha magányos és szomorú vagyok. Ehhez kapcsolódott a munkám, e körökből szereztem barátokat, szerelmeket. De azt hiszem, kár erről beszélnem, mert úgysem foghatod fel.
A szemellenzős, előítéletekkel rendelkező - és ezeket ráadásul fennen hangoztató - emberekkel sajnos nem tudok mit kezdeni.
Nem hiszem, hogy a rohadt életben írok még ide. Ha ez volt a célod, elérted. Gratula.
Ne csak angolt tanulj, pm. Gondolkodást is.
Látod, már megin női lub lettünk. Sajna bélák elszunnyadt itt mellettem a gépen (ugyanis már úton vagyunk hazafelé).
Mindenki maga dönti el - vagy maga próbálja megsaccolni -, mit vesz komolyan s mit nem!
Ebből persze elég gázos félreértések születhetnek. De ha az ember nem kérdez, nem is fogja megtunni az i-gazságot. Mármint, hogy történt-e bármiféle gazság egyáltalán vagy sem... Néha a fantázia hajtásai sokkal vadabbak, mintsem a valóság.
Egyébként bélát holnap visszaszolgáltatom. Ma a hatodik menet után kidőlt, szóval most el vagyok kámpicsorodva.
na látjátok ezek az igazi zenék. már persze most nem a life-ra gondoltam, hanem a többire.....nem az a szaros metál.......nektek is oda van nőve a középső, illetve gyűrűs ujjatok a tenyeretekhez?....na hogy én ezért mit kapok...minimum egy fél twixet:)
ti se tuggyátok ki az az erik, vagy csak iceride értetlenkedik?
láttátok már az idei sziget kínálatot? elképesztő...
itt van nektek:
Lou Reed
Suzanne Vega
Die Toten Hosen
Chumbawamba
Apollo 440
Bad Religion
The Bloodhound Gang
VILÁGZENEI NAGYSZÍNPAD
Dissidenten
The Klezmatics
Varttina
Salif Keita
16 Horsepower
El Houssaine Kili
Natacha Atlas
Boban Markovic Orkestar
Cicala Mvta
Triakel
Les Hurlements d`Leo
Ambos Mundos
Mau Mau
ez elég elkeserítő.....a chumbawamba már hanyadszor jön?????????? kész. legalább uhrin benedejket felraknák a nagyszínpadra...tavaly a warpigs is ott nyomult:) idén lehet, hogy fel se lépnek :(
jöttök velem ericson sátorba habpartyra? meg nyomulhatunk a tilosba a drogosok közé :). na jó ez utóbbi vicc volt. de a habparty bejönne. két éve készülök, de eddig még nem sikerült eljutnom...:)
ami azt ileti, most én sem vagyok fergeteges hangulatban, mert az én egyetlen grófom eltűnt, mint szürke szamár a ködben. asszem ma már megint erikkel kell aludnom.....
a tegnapi rejtvénymegoldás, amit senki sem vett figyelembe:
angol szótár szerint- güberli
német szótár szerint- griberli
idegen szavak szerint- brüberli/griberli/gribli
SZERINTEM-GRÜBEDLI
???????????????
buksi!
ha tudnád ilyen bús most a te ex-lovagod, akkor biztos nem mondanál ilyenekt. na jó, nem vagyok egy szent....:) de én csak icebabyért mondtam....
a levelet meg nem úgy értettem, hogy ő küldte, hanem hogy amiért gonosz vagy megédemled! és különben is télleg! hogy képzeled, hogy AZOKAT a képeket nézegeted....:)!!!!!!!!!
péembé
Pm, én ma agyilag gagyi vagyok, úgy láccik. Ice írt volna nekem női néven????? De mi az, hogy most mindenki ég, mint az olajos rongy? És hogy miféle képeket nézegetek én? Eccerűen egy büdös szót se értek! Vagy csak összefüggésbe hoztad őt ezzel az akárki által küldött irománnyal? Az ég áldjon meg engem, de akkor sem homálylik...
Péem! Ha létezik a földön valaki, aki az én szememre vetheti, hogy hány fószerrel nyomulok, akkor az BÁRKI lehet, KIVÉVE TÉGEDET!!! Hát mekkora háremed van neked, mi? Gondókozzá, üdvöske!
ha tudnátok milyen jó itthon!!!! egyrészt épp most falom be sally meggyes krémtúróját. aztán meg a mamám a hétfői szent ünnep alaklmából vasárnap egy hatalmas epres túrótortát készül nekem, velem együtt csinálni, amiből ti, lévén, hogy nem vagytok itthon, hanem borneón unatkoztok, egy falatot sem kaptok!!!! ez alól persze kivétel az én drága libertinem, aki ugyan még nem jött haza. talán megcsal valakivel....a munkahelyén????????????? na jó, bocs ez hatalmas nagy bunkóság volt, remélem azért még szóbaállsz velem.
szóval azért higyjétek el, nem is olyan rossz ez itt.
de bookshie, azért te meg gondolhatnál néha a mi drága icerideunk lelkére is. hát szerencsétlen a csillagokat is lehozza neked, te meg bélával hetyegsz! micsoda egy gonosz nőszemély vagy! ne is csodálkozz, ha ilyen leveleket kapsz :)
Drága Ketchup!
ha figyelmesen végigolvasnád a hozzászólásokat, szerintem nem férne hozzá semmi kétség, hogy miféle beavatási szertartásról van is itt szó....de ha nem fognád fel, akkor egyszerűen neked is felteszem a kérdést:
SZEX, BABY?
örülnék, ha libling végre nem keresne több kenyeret, merthát sally ma önként és dalolva ajánlotta fel szobáját!!!! persze nem minden hátsó szándék nélkül, hiszen éjjel tv-t akar nézni,a mi ugye meg nálam van.....de azért örömme fogadtam a cserét. meg persze az őszibarackok még megfonnyadnak :). remélem nem!!!!!!!!!!!!!
na akkor csókolom csókolom, jó időtöltést burmán...illetve borneon.
paulina gk
Köszi, lányok, ez is valami. És utólag is bocs, amiért kissé vulkanikus voltam, de télleg ki vagyok kattanva. Persze most lenne jó küldeni egy válaszlevelet, csak épp ez nem megy nekem itthonról... Ne tudjátok meg, miket gondolok!
A matrac megvan, nem kell félteni, bélusnak nincs rája szüksége - ugyanis én vagyok az ő matraca.
Sally, drága, egy különleges könyvet kapsz tőlünk: "Hogyan rakhatjuk el közeli hozzátartozóinkat láb alól és mellesleg feltűnés nélkül?!", imigyen hangzik e kézikönyv címe. Természetesen senki sem kívánja szegény pm hervadását, így lehet, hogy majd feldobjuk s aki kapja, ölhet alapon a szerencsés kedvére élvezkedhet belőle. Majd csak figyeljétek, hogy fogyogatnak a topic ma még eleven résztvevői!
Egyébként gyanus volt nekem, hogy mellettünk a bícsen egy bizarr pár hetyeg! A pasin síruha, golyóálló mellény, a bige meg talpig áhítatban s ezen felül semmiben... Eddig csak ruhában láttalak, biztosan azért nem ismertelek föl!
Sally!
El a kezekkel a krokodil alakú gumimatractól! Az az enyém! Még Almádiból, a napfogyatkozás idejéből. Ha a Bélák szétbarmolja, megharapom!
reply/Ketchup:
1. Ha figyelted a storyline-t, láthatod, hogy azért lenne, addig-addig, amíg vissza nem imádkoznánk pmb-t valahogy (kiderülne, hogy csak álmodtuk az egész eltűnését, vagy hasonlók). De nem illik lelőni a következő széria tartalmát, tehát: nem szóltam.